Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a kérdéskör lényegesen összetettebb,mintsem egyszerű igennel,vagy nemmel válaszolhatnék rá
A széria nyereghez valót én faragtam,meg furkáltam 6-os lemezből asszem.Ha a talószáron nem belülre tettem,(hanem kívülre )akkor az én kawa tárcsámhoz pont jó helyre került a nyereg.Na erről nincs kép.
A nagy tárcsához szintén kívülre kellett felfogatnom a vasat,csak itt még esztergáltattam 2 hengert olyan hosszban,ami ahhoz kellett hogy jó helyen legyen a nyereg(ezeken megy át a csavar),azt oda awi-zták nekem és juhéjj! Ja,csak először a tárcsám közepét gyártottam le,ami itt fehér.A korongot esztergályos csinálta,bele a mintát én reszelgettem.Egy 8 órás műszak melóban,meg egy fél otthon Nem kell ám úgy megrémülni a reszelőtől,meg a fúrótól! Sima ügy. A végeredmény: 2 ujjal simán pofára basz
Valóban roppant hülye kérdés.
Ismerhetsz már Ami ilyen olcsó,az nekem teccccik
G.Gábor, te a fékadaptert vetted vagy gyártattad a DRZ-hez, mennyibe volt neked? 20mm-es a tengelyed ugye?
ha nem jössz, akkor öri-hari!
Egy kis potya
ejj ollé!

június 20dikán, a visontai gokartpályán ingyenes pályahasználati lehetőség, a Heves-megyei Rendőrfőkapitányság, balesetmegelőzési osztályának jóvoltából! sok szeretettel várunk mindenkit.
Segítsetek plíz!Komplett hülye kérdés következik!
Mekkora az ideális méret Sm gépezetre hátsó tárcsából?(Ami bírja a durva használatot)
A holnapi képek elárulnak mindent Köszi a Segítséget.
ha jók a tárcsák akkor igen
Szép estét Moto!

Valami megy vasárnap Kakucsra?
Aham ott használták a gazdája is mondta, fél szezont ment állítása szerint! Akkor éri az árát szerinted?
Aki kapja, marja felnik. Igen mutatós
Eloxáltak? Vetted, vagy legyártattad?
Ennél csak 1× láttam szebbet 'berghez, az ebay-on full karbonkerekeket. De az ha jól emlékszem majd 4.000EURért ment el
ezt lehet hogy anno a KTM junior kupában használták
és akkor tuti jók a gumi méretek is mármint nem lesz keskeny
*BERG
Van marógép, azért kérdeztem ezeket az adatokat, mert amit néztem szett 125-ösKTM SX-en volt, nagyon keveset használt, karcmentes, BEHR ráfokkal, elől 3" 110-es gumival hátul 4"130-as gumival, elől féktárcsa 320 hátul 220-as meg egy lánckerékkel, így kompletten 120, szerinted megéri? Holnap lesz kép majd rakok fel!
Huuúú Tom, ez majdnem olyan dögös mint egy 'berg
Most akkor még gyorsabb leszel
Felőlünk mehetünk motorozni vasárnap, ha nem fog esni az eső. Kecskemét nem lenne jobb?
ha van marógépe akkor igen
gumi meg előre 120 v 110 hátra meg 140 150 talán 160 annyira azt nem tudom
Jön a szar időjárás
Még annyi, hogy szerintetek mi az a felni és gumi méret előre-hátra, amit még jól elbír egy 125-s?
Van egy nagyon jó esztergályos ismerősöm, akkor vele meg lehetne oldani marással?
úgy hogy rm 125 -höz nem biztos hogy lehet kapni a boltban fékátalakítót és akkor le kell gyártatni
"max egy huszas de lehet hogy egyedit kell csináltatnod (maratni kell)"

Ezt hogy érted?
max egy huszas de lehet hogy egyedit kell csináltatnod (maratni kell)

elég valószínű hogy csak akkor derül ki de a KTM kerekek ahogy én néztem elég kelendőek
Még annyi, hogy szerintetek mi az a felni és gumi méret előre-hátra, amit még jól elbír egy 125-s?