Danika! Olvasom a hozzászólásaidat... Szerintem húzz a picsába a ktm topkra.. Csak fikázol mindenkit és hülyeségeket írsz! Ja egyébként bütykös a gumid? Akkor meg menj endúrózni szépen és inkább csak olvass és ne írj! Jó tanács! Kedves GD...
Elmegyek megnézem ezt a VOR-t, veszteni valóm nincs vele.
Igazából ideiglenes moccnak veszem, nem tervezem 1 évnél tovább, hogy meglegyen, aztán kitudja, lehet eltérít a speed-ezéstől.
Minden zs-m a gixxeremben volt ami összetört, nemigen tudok pattogni jobb mociért.
Majd írok, hogy mi lett az eredmény.
Sziasztok!
Eladó L-es méretű Premier Predator FX3 krosszsisak KTM narancs dizájnnal. Csúcsmodell ha jól tudom, kompozit héj meg dupla D-gyűrű meg mindenféle. 80eFt az új ára. Használt, de nagyon szép állapot 1-2 kicsi hibával. Ár: 38eft
Uitt. ProGrip szemüveg ugyancsak KTM színekben. Ár: 5eFt
Ami kijön krosszkerékkel lámpa nélkül az üzemórás, de ami sm szettel rendszámosan világítással stb stb az nehogymár ne menjen el mondjuk 1000-1500km-et egy olajcserével, és legalább 8-10ezret egy dugóval...
Na mindegy, hétvégén megnézem a kiszemeltet, lehet le van lakva.
már 3szor elhagytam a rendszámot,de mindig meglett
remélem jövö héten nekem is meglesz az sm szett,kiváncsi vagyok hogy fog menni
Elmegyek megnézem ezt a VOR-t, veszteni valóm nincs vele.
Igazából ideiglenes moccnak veszem, nem tervezem 1 évnél tovább, hogy meglegyen, aztán kitudja, lehet eltérít a speed-ezéstől.
Minden zs-m a gixxeremben volt ami összetört, nemigen tudok pattogni jobb mociért.
Majd írok, hogy mi lett az eredmény.
Üdv: Edem
Eladó L-es méretű Premier Predator FX3 krosszsisak KTM narancs dizájnnal. Csúcsmodell ha jól tudom, kompozit héj meg dupla D-gyűrű meg mindenféle. 80eFt az új ára. Használt, de nagyon szép állapot 1-2 kicsi hibával. Ár: 38eft
Uitt. ProGrip szemüveg ugyancsak KTM színekben. Ár: 5eFt
Érd.: 20/3508433 v. mail
sztem vegyél doktorzét, lc4 et vagy smc t
smc m el túl vagyok a 12000 km en és még csak olajcsere volt
de sztem üzemórás motorral nem jövedelmező utcán bohóckodni ( napi szinten)
Ezek pályagépek.
Jó éjt!
(Irtam Neked e-mailt,de visszajott a jelentes,hogy nem kaptad meg. )
Ami kijön krosszkerékkel lámpa nélkül az üzemórás, de ami sm szettel rendszámosan világítással stb stb az nehogymár ne menjen el mondjuk 1000-1500km-et egy olajcserével, és legalább 8-10ezret egy dugóval...
Na mindegy, hétvégén megnézem a kiszemeltet, lehet le van lakva.
Üdv: Edem
szal majd még egyeztetünk.