a dzsenerál elektrik? az jó kis placc,de a másik oldalról nincs tábla ,néha én is kinézek oda kerót gyakorolni stb, ha jöttök sikíts és ha tudok repülök
Haleee...Na az király...Fekete nincs?
Ha jó az idő akkor megyünk sztm kakucsra nemtom Ti hová akartok jönni?!De ha szar nagyon az idő akkor nem megyünk sztm!
AMúgy merre laktok? vagy hol lehet összefutni veletek?
Hi Koph! Vigyek neked a hétvégén műanyag csövet? Pirosat vagy kéket? Nem átlátszó, sima, fényes felületű, nem olvad. Én láng fölött meglágyítottam, befőttes üveggel kihengereltem laposra, és már bele is siklott az aba-bilincs. Dehát ott jöttél mögötte több körön át.. Minek magyarázom . Csak írj, ha kell! Foxynak is én csináltam a bergre a védőcsövet
"A KTMekkel ugyanez a helyzet meg a többi típussal?"
Ha üzemórás, cross/supermoto-t veszel akkor igen, ha normális lámpás, rendszámos enduro/supermoto-t, akkor nem.
Legalább is én így tudom...
Nálad meg egy NULLA mert a szó volt a lényeg nem a vagy/és lehetöségek.Lehet nálad normális,nálam nem hogy idióta jelzővel illetek másokat.kivéve ha viccként mondom egy nagyon jó barátomnak.amúgy meg nálunk az 1-es osztályzat a kitűnő mert én nem Magyarországon élek.
amúgy mise megyünk messzire ha városozunk
Az a baj ,hogy messzire én sem tudok még merészkedni,mert nincs rendszám még
....végre vki elis jönne! :)
...mondtam h akkor nincs mese betoljuk
Valami elérhetőséged?
Hosszra mekkora kell tudod..nekem kb 42 cm darab kellene..
Ha jó az idő akkor megyünk sztm kakucsra nemtom Ti hová akartok jönni?!De ha szar nagyon az idő akkor nem megyünk sztm!
AMúgy merre laktok? vagy hol lehet összefutni veletek?
Ha üzemórás, cross/supermoto-t veszel akkor igen, ha normális lámpás, rendszámos enduro/supermoto-t, akkor nem.
Legalább is én így tudom...