Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huh, nem találok szavakat!
wehehheeee mondjuk lehet addigra pont gyalogos leszek
Szülinapomon GOGO, az komoly lesz
Sirás kerülget
Az még csak egy dolog hogy nem nincs motorom, de valoszinü nem is leszek már addigra határon belül
Köszönjük szépen
Hát ilyen öntött Y-küllős BBS nemterem minden bokorba
nem is tudom, hogy hogyan kezdjek hozzá a következő bejelentésemhez.

tárgyilagosra veszem! :)

2009.06.20. Motoros balesetmegelőzési nap, helyszín: GOKARTLAND, Brezova tanya
2009.06.21. MOTOAGOGO3, helyszín: GOKARTLAND, Brezova tanya

mind két napon, ingyenes pályahasználattal! részletek hamarosan!;)
Látom te benne vagy a forgásban. 32 külös ráfot tudsz szerezni?Vagy esetleg hogy honnan lehetne olyat elökerítteni mert ugye ez elég gond mert szinte az összes 36 küllös
köszi
mennyibe jönne ki?
Van egy garnitúra arany Talon agyam, küllővel. Olyan ráfot veszel, amilyen tetszik, és összefűzöm neked.
mennyiért tudsz adni egy szettet?

sztem nem kellene tul széles,max drz-kaliberű..
Sziasztok!
Fűzött szettet is tudsz?Vagy hogy honnan érdemes?
később lehet érdekelne.Azaz már most érdekelne,csak kess még nencs meg rá
Nálam van egy csomó....
honnan szerezted őket? ill mennyibe fájt?

valakinek esetleg eladó?
Nah erről a szettről beszéltem! Véleményeket kérnék
Hát nekem volt fenn Gold fren betét meg más is. Aztán egyszer nem kaptam mást vettem egy AP Racing-et nem 3200-ért hanem 6000 környékéért. Na mondanom sem kell, hogy mekkora lett a javulás...Ég és föld. Most már sokkal jobban adagolható még csizmában is. Eddig olyan volt, hogy rátettem a lábam, akkor semmi, de most frankó. Amúgy nem tudom lehet-e valami különbség sm meg offroad csimma között. Nekem cross csizmám van, de abban nem érzek semmit. Ha a váltókart is úgy állítom be, hogy cipőben faszán tudjak váltani, akkor csizmában nem veszi be a sebességet. Így meg emelgetni kell a lábam is...Mondjuk már megszoktam. Csak érdekes, mikor mások gépével mentem csizmában, akkor szinte alig fért be a lábam a lábtartó meg a váltókar közé... Lehet én vagyok mutáns... ?
Valóban igyekszem az lenni, de konkrétan lövésem sincsen hogyan lehetne változtatni a féknyereg távolságát a lengővillától...legalábbis KTM esetében (más márkáknál lehet megoldható)...
Itt már mindenki bedobta a lapos pózt?
motogpbrno2: 165-ös gumi

vgvg: KTM Duke II. felnik

K&Sz: Vettem őket,Ezüst metál festése van,de az eloxáláson gondolkoztam már én is

Kiszeher: "csak" 600-as
A két szélsőt nézzétek, akit érdekel! 13e
Már megijedtem Használt gumikat hol érdemes nézegetni?
Azért választottam a szélesebb felnit,hogy könnyebben kapjak rá gumit.Bár így sem tökéletes a 4,5 meg a 165 együtt,de majd szólok ha úgy érzem emiatt vagyok lassú
A komplett első fék volt 30-ba,nem az adapter Na jó,32.
A rajta állok a pedálon dologra már gondoltam vasárnap is és próbáltam direkt 5-10 kört úgy menni hogy nagyon figyeltem a lábamra és így is kifingattam a tárcsát.Utánna 10 perc pihenő és lehülve megint harapott.Megpróbálom még a pedál lejjebb állítását,hátha bennem van a hiba csak nem veszem észre
De ha az se segítt akkor feldrótozom rá a 240-es crf tárcsát