Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked miért a magas/alacsony/szőke/barna/vörös/vékony/nagymellű/s
tb. csajok tetszenek?
de miért nem tetszik a narancs?

ORANGE POWER
Megnéztem a képeidet. Jól tartod az ETZ-det. Sok TZ-s nem tudja, hogy az egész futófelület ki van fizetve
Na meg hogy néha az első gumit kell a magasba emelni, néha meg a hátsót. Lényeg, hogy ne előzzék meg egymást .
Keményen mentél Kakucson
Fújd le feketére. :P
Te még szerintem elég jól megúsztad azzal a Gilerával. HerrFP barátomra ez már nem igaz.
Bocs, de nem látom értelmét pénzt adni olyan cuccért ami ugyanúgy nem fog tetszeni mint a mostani...inkább várok még egy kicsit a tutira...vagy hagyom a faszba az egészet, mikor rajta ülök úgyse látom milyen okádék színe van...
Idióta...
Köszi hogy foglalkozál a problémámmal, de sajnos amit Te ajánlottál, nem az, amit én keresek...így most jó?

Ja és Petya, neked is köszi, remélem találsz azért vevőt rá!
Én meg pont kettőtök között! Fóton.
Azért legyél már tisztában azzal, hogy hány kiló vagy...
Igen! Igaza van! Mi is csak a végére értünk oda, szégyeltem is magam
De akkor még mindenki vadidegennek hatott (T. a kivételnek), így elég kicsi volt a motiváció.
Remélem a hétvégén nem fog esni az eső. Se a hó. Meg hogy az olajat is eltakarították Kakucson.
Ennyi!
Nem véletlenül azt az 1 konkrét típust kerestem, a félreértések elkerülése végett külön kiemelve színt, űrtartalmat...
Felejtsd el, nem is találtam fekete tankot...
Egyébként amit írtál cikkszám az alapján nekem valami 12 l-es, 98-as EXC tankot dobott ki a katalógus...
És ilyen fajta hűtőspoiler való rá, meg ez az ülés?
Én bazd meg nem beszélek veled, mert nem vagy százas. ?Mégegyszer mondom, hogy a 125-250 SX, EXC-re jó 2001-2002 évjárat...én inkább visszaviszem ...
20-án mi is ott leszünk! G.Gáborral majd megyünk együtt
Nem a másfél liter...hanem hogy ez illene a motorra.
Illetve csak erről tudom 100%-os biztonsággal hogy passzol is rá!
Most már értem, hogy miért vagy egyedül...az a másfél liter számít?
Nekem viszont ilyen tank kéne mint a képen van.
50307113000 FUEL TANK CPL. 8 LITRE SX 2001
5230701300 a száma, és elvileg 125-250 SX, EXC-re jó...
2002-es _SX_ 125-ös tankját próbáltuk az enyémre és az jó volt, az ülés is szépen illeszkedett.
A 2003 évjárattól más az ülés rögzítése...illetve a dőlésszöge az elejénél...ugyanaz az SX, mint az EXC, csak a térfogatban van különbség...
Nem...vagy legalábbis nem szándékosan...az EXC-re még a régebbi fajta hűtőspoiler való és az nem tetszik + mivel csak az SX tankját tudtam rápróbálni a gépre, nem is tudom hogy az EXC-é jó-e rá egyáltalán (főleg az ülés rögzítésével lehetnek problémák, ahogy emlékszem a régi EXC-mre, az eléggé eltért a mostanitól)...sorry
Most szopatsz?