Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindjárt jön valaki, ès simàn megfejti, hogy csk lerázodott a pedàl!
Mivel ez egy olasz motor!

Mi ùjsàg veled?
Rekluse-t vagy valami hasonlót használ és bal kéznél van a fékkar?
Egyébként egy olyan kuplung hány üó-át bír?
gyanús volt nekem mindig is ez a VDB gyerek. keresgessetek csak valamit a jobb lábánál!
Sajnos Hiemer még mindig lábadozik az edzés balesetéből...
Hella,
VDB vezeti a VB ponttáblázatot, a TM-el!
Anglia Mallory park, Lazzarini-VDB 1-1!

Sajnos fogynak a versenyzők, kevesen álltak rajthoz, S1 11, S2 12, Euro open 16 rider.
A freecaster tv is csak a második futamot közvetítette csak, pedig most igen komolyan felvonult a youtstream csapata az angliai mallory parkba. Most rendezik az MX VB futamait is...
Le kell mosnom a motort mert tegnap megáztam, most meg ugy néz ki mint aki crossozott! :S
Öltözz Tibi Megyünk kakucsra..nem jössz?
Ha kész lenne már a Balatonring mehetnénk oda pályázni az új és régi haverokkal :P
Nekem ez kicsit lelakottnak tűnik,ennyiért inkább ezt vagy ezt
Na jóccakát mindenkinek.Holnap korán kelés meg autoklubozás.
Rossz idö is jo legalább ilyenre
sziasztok! erre tudnám lecserélni mostani mottorom http://www.hasznaltauto.hu/3011377_husaberg_fs650e_2005 mit érdemes tudni erröl megbizhatóság motor vételnél mire érdemes oda figyelni? (volt már ktm supermotom sajnos akkor anyagi okok miat meg kellet töle vállni)
Nem...Az uj barátaival megy és sose jön a régivel
JA és megy balatonra és nem jön pályázni , hiába hívom
nem mondod, lehet, hogy lazán bementem volna hétfőn, aztán csodálkozok múltkor sikerült elmennem 6ra edzésre, mert azthittem hétfőn, hogy szerda van, aztán a végére értem oda...
nem de hétfön ünnep a tárcsa a FERINÉL őő meg hétföre mondta a cserét
ja te elfelejtetted de én nem
Alma csak kedden okos, a többi napon nem megy neki a gondolkodás?
aha, rájöttem, hogy én hétfőn nem fogok bemenni, mert pünkösd van, totál elfelejtettem
kérdezd meg az Almát hátha tud valami okosat Kedden
az a baj, h lassan ott tartok, h nemérdemes a kezembe venni, mert már úgysincs időm... de annyira nem is izgat, vlmi csak lesz
Én meg motorral nem, csak pisztollyal
én nem versenyzek.apám volt nagy versenyfüggö.még anno szociban.
én csak motorral szeretek versenyezni meg ótóval
hát akár azt is lehet mi van Feri letetted a könyvet?
Viszont a saját területedet megvédheted akármivel, akármi áron...nálunk meg...
Ja és hiába szigorítanak, akkor is 100x komolyabb lövészsport van nálatok, gyári csapattal, IPSC Európa-bajnokkal (Nagy Ernest)...
320as tárcsa miky? és mi lesz azzal ami itt van nálam? célbadobunk vele?