h érted h nem force edition?ez feri egyedi racing kittes gép!amugy gyári force modell!börni ha kapok kesst pénteken meg nem viszik el szombaton a motort akkor hivlak és csaktlakozok!jah még kuplungkart meg fékkart is kel vennem mert hétvégén nemjjött össze az elsökerék
Üdv. Ja remélem nekem is összejön a vasárnapi pancsi. Aham, szép mocid van (csak nem Force edition , like mine...) Jó gép... , mint a gazdája Ha nem a pancsin, akkor Pannonhalmán is ugrálhatunk egyet együtt (feltéve ha vannak cross kerekeid is...) Amúgy nem Győr, csak a megye, hanem smhooligan city (azaz majdnem, kicsivel mellette...) Bár sajna ritkán vagyok otthon
Rendben mester . Szerintem a vasárnap az nekem is jó lesz (ha addig nem jön közbe semmi), a hétfő sajna biztosan nem, mert dolgom van és ahhoz sajna már vasárnap estefelé el kell induljak... Na mindegy . Majd csörgök!
Nem tudom valamelyikőtök jártas e ebben, de mióta kell kifizetni az autósiskolánál azt az alkalmat (amit pluszba megyek) akkor is ha nem tudok megjelenni.
Szombaton mentem volna vezetni , de nem tudtam menni, ma meg telefonba közölte a csaj h ki kell fizetnem a 3000 akárhányszáz forintot akkor is ha nem voltam ott , mert "le volt foglalva nekem a motor". Kérdezem h miér? Nem tudtam elmenni! De ez olyan mint a mozi, h ha már megvan a jegyed és nem mész el !
És hol a bizonylat róla, hogy lefoglalta?
Én nem akarok cigánykodni, de ezt mégis ,hogy képzelik ? Elkeverték a vizsgalapom, 3 hetet csúsztam a kategóriabővítéssel, most meg még fizessek is azért amire nem tudtam elmenni
csao papesz. Vasárnapra tervezzük a ringelést,de a hétfő is egy jó ötlet /ott maradni vasárnap este sütés némi ital /verseny az most szombaton volt,mint tegnap kiderült. Hívj bármikor aztán átrakom a reifeneket.
Giraffe valamelyik nap majd az ügyben amiről beszéltünk szombaton,addig is thanks
Érettségi megment?
ez a titkárnője volt
Nem tudom valamelyikőtök jártas e ebben, de mióta kell kifizetni az autósiskolánál azt az alkalmat (amit pluszba megyek) akkor is ha nem tudok megjelenni.
Szombaton mentem volna vezetni , de nem tudtam menni, ma meg telefonba közölte a csaj h ki kell fizetnem a 3000 akárhányszáz forintot akkor is ha nem voltam ott , mert "le volt foglalva nekem a motor". Kérdezem h miér? Nem tudtam elmenni! De ez olyan mint a mozi, h ha már megvan a jegyed és nem mész el !
És hol a bizonylat róla, hogy lefoglalta?
Én nem akarok cigánykodni, de ezt mégis ,hogy képzelik ? Elkeverték a vizsgalapom, 3 hetet csúsztam a kategóriabővítéssel, most meg még fizessek is azért amire nem tudtam elmenni
Giraffe valamelyik nap majd az ügyben amiről beszéltünk szombaton,addig is thanks
és a portásokkal spanolsz?
sajnos csak ennyi ment fel
ma nem tudok menni sajnos
de a képeket már töltöm fel