Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, igyekeztem minél jobbra megcsinálni a feladatokat! De a tegnapi motorozás nélkül nem ment volna
sőt még Győrben van még egy Berg múlt héten láttam kék felnikkel elég lazán talán rövid gatyában ment vele/ha nem akkor bocsi/
ok intézd úgy a dolgokat,hogy összejöjjön aztán meggyepáljuk a gépeket
h érted h nem force edition?ez feri egyedi racing kittes gép!amugy gyári force modell!börni ha kapok kesst pénteken meg nem viszik el szombaton a motort akkor hivlak és csaktlakozok!jah még kuplungkart meg fékkart is kel vennem mert hétvégén nemjjött össze az elsökerék
én 7:30 kor általában akkor nem kell kapkodni ut közbe belefér a reggeli meg a kv és 9 kor el lehet foglalni a parkolót aztán kipakolás és gyííííí
Ja el is felejtettem, nem mintha addig nem találkoznánk , de ha mentek a pályára, akkor kb. reggel mikor szoktatok indulni?
Szia(sztok)Miért nemvolt elég az adott óra?Vettél még +ba (de amugy szerintem is kikel fizetni..)
Üdv. Ja remélem nekem is összejön a vasárnapi pancsi. Aham, szép mocid van (csak nem Force edition , like mine...) Jó gép... , mint a gazdája Ha nem a pancsin, akkor Pannonhalmán is ugrálhatunk egyet együtt (feltéve ha vannak cross kerekeid is...) Amúgy nem Győr, csak a megye, hanem smhooligan city (azaz majdnem, kicsivel mellette...) Bár sajna ritkán vagyok otthon
Rendben mester . Szerintem a vasárnap az nekem is jó lesz (ha addig nem jön közbe semmi), a hétfő sajna biztosan nem, mert dolgom van és ahhoz sajna már vasárnap estefelé el kell induljak... Na mindegy . Majd csörgök!
Azért jó sok kép!
Érettségi megment?
hát ezt azért még megbeszélem az oktatóval .... hátha

ez a titkárnője volt
pedig ez igyvan a teljes összeget kikell perkászni ha vezetsz hanem!
csövi!

Nem tudom valamelyikőtök jártas e ebben, de mióta kell kifizetni az autósiskolánál azt az alkalmat (amit pluszba megyek) akkor is ha nem tudok megjelenni.

Szombaton mentem volna vezetni , de nem tudtam menni, ma meg telefonba közölte a csaj h ki kell fizetnem a 3000 akárhányszáz forintot akkor is ha nem voltam ott , mert "le volt foglalva nekem a motor". Kérdezem h miér? Nem tudtam elmenni! De ez olyan mint a mozi, h ha már megvan a jegyed és nem mész el !

És hol a bizonylat róla, hogy lefoglalta?

Én nem akarok cigánykodni, de ezt mégis ,hogy képzelik ? Elkeverték a vizsgalapom, 3 hetet csúsztam a kategóriabővítéssel, most meg még fizessek is azért amire nem tudtam elmenni
Van, egy db úszó ágyazású...
üdv!csak nem egy berges koléga ráadásul 550 és itt győrbe és én erröl nem tudtam hétvégén lehet koccanunk a ringen ha összejön lemmek énis!
csao papesz. Vasárnapra tervezzük a ringelést,de a hétfő is egy jó ötlet /ott maradni vasárnap este sütés némi ital /verseny az most szombaton volt,mint tegnap kiderült. Hívj bármikor aztán átrakom a reifeneket.

Giraffe valamelyik nap majd az ügyben amiről beszéltünk szombaton,addig is thanks
Olyasmi
te is titokban cs-zel?
és a portásokkal spanolsz?
jaj, annyira nem vagyok benne, csak én vagyok a rendszergazda a gimibe és láttam naggyábol mik voltak a feladatok
Tegnapi képek
sajnos csak ennyi ment fel
azzal nem volt gond csak a háttér volt csalóka meg az hogy én magyar programmal gyakoroltam (NVU) ott meg angol volt
Megcsináltad a spenotos html-t is?
nem rég értem haza érettségiről
ma nem tudok menni sajnos

de a képeket már töltöm fel
Ha kijössz mégis akkor a mekinél leszünk a pláza mellett.