Amikkel nem tudsz nagyon mellényúlni: Alpinestars, Axo, Gaerne, Sidi, Oxtar...mondjuk ezenknek jobbára meg is kérik az árát...de ha nem sürgős a dolog, sztem fogunk még az idén rendelni amcsiból cuccokat onnan azért jóval olcsóbb...
Miért kéne hozzá rozsdamentes?!? Sima 3-as kazánlemezből ki tudod vágni akár vasfűrésszel is és egy hétvégét az is kibír. Aztán télen ráérsz szerezni 5-ös anyagot meg kivágni, meghajlítani stb.
Én Vermes Sanyitól vettem csizmavasat, vastag, nekem bejött. Kellett hajlítani rajta, de ha én meg tudtam csinálni, akkor mindenki.
Szerintem biztosan lesz nála ilyen, csavart hozz magaddal.
Ha kell.
Amikkel nem tudsz nagyon mellényúlni: Alpinestars, Axo, Gaerne, Sidi, Oxtar...mondjuk ezenknek jobbára meg is kérik az árát...de ha nem sürgős a dolog, sztem fogunk még az idén rendelni amcsiból cuccokat onnan azért jóval olcsóbb...
Én nem igazán vagyok versenyző típus. Milyen márkájú csízmát nézzek .
Ártani biztos nem árt. Ha meg úgyis kell vegyél másik csizmát akkor sztem inkább krossz/endurot vegyél mint utcait.
Kérdés ha én csak ritkán Super Moto-zok. Akkor fontos, hogy Cross csízmám legyen? Vagy a biztonság kedvéért ínkább vegyek egyett
A fiúkat meg inkább kihagynám ebből
Aztán majd jönnek a fiúk...... és ők foglalkoznak veled.
Mindegy csak valaki foglalkozzon velem...
Még ma össze kell pakolnom a holmikat hétvégére, utána már nem lesz időm.
Milyen ápolás?
Akkor majd megbeszélünk egy talit és viszek neked sütit!
Nem hiszem...még ahova eredtileg terveztem se fogok tudni menni a hétvégén
Jösz Kakucsra?
Mondjuk úgyse férne a számba
Szerintem biztosan lesz nála ilyen, csavart hozz magaddal.
Ha kell.