Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okay!
igen vasárnap reggel érkezem vmikor
Örülök hogy tetszik!
A kipuff meg a féktárcsa már nem az ami a képen van meg azokat a gumikat is lekoptattam de a többi stimmel :-)
te jössz a hétvégi buliba?
Kurvajól néz ki a motord megnézném élőben !
Meki a ktm klub fórumba épp az imént írta be hogy nincs képe a motorról!
Ha már olvastad akkor bocsi!
Én ajánlom őt mint ex tulajt! :-) Az én gépem is tőle származik és nincs és nem is lehet rá egy rossz szavam se.
na akkor GO-GO!
elment az elmult egyhónapban sok sok pénz ment el vagy 60-70 ezer a motorra biztos, keresetem nincsen indul a suli .
Nagyon szeretnék menni ugyhogy ráfekszek a témára !
rabolj ki egy bankot! de gyere mindenképpen!
ma még pihi, lazulás a benzinkúton haverokkal, holnap 9kor kelek és addig nyomom a szervízt amig jó nem lessz!
Holnap összeszerelés, ha minden passzol még valahogyan pénzt kell csinálni de remélem igen!
Szeva mindenkinek! Sikerült feltölteni a 09.31.-i Kakucsringes képeket.
A fotók közt megtaláljátok, vagy adatlapom/galériák alatt amint az oldal feldolgozza őket.
thx

Jó éjt mindenkinek!
körözés, beszélgetés, technikai okoskodások........stb stb
ok értem
vasárnap meg köröztök csak köröztök....
sátrazás vagy carcampig
Nagyon kicsi a valószínűsége.
Szép estét mindenkinek

rooftop: olvastam hogy jó páran már szombaton lemennek és buli meg iszogatás és ilyenek...
lehet ott valahol aludni vagy carcemping lesz parkoloban
értelek! kakucsra jössz?
Pont annyit tudok róla mint Te...
Hali mindenkinek!
Motor vásárlás előtt állok és most nagyon meg fogott egy gép ami gilera nordwest 600 névre halgat , eddig csupa jót olvastam róla alkatrész ellátás ilyesmi ahoz képest hogy nagyon ritka gép!Ha jol tudom itt van vagy volt valakinek ilyen gépe.Ha még jár erre akkor megkérném szépen hogy szoljon egy-két szot a motorrol tapasztalatait vele kapcsolatban THX!
Esetleg ha valaki másnak is volt már ilyennel vagy hasonlóval dolga az irja meg köszi!
a pegaso nem rossz, csak hát nem supermoto. mi a helyzet Mcemru haveroddal?galambpostán küldi a képeket?
vedd úgy,mint egy sima pályanapot. semmi extra! csak összejön a bagázs és egy jót motorozunk. a pályahasználatidíj 6000Ft
Attól mert egyforma blokk van benne még kieshet a kereke kétnapos korában mert Luigi éppen sietett cappucinozni és nem ért rá meghúzni rendesen a csavart...
az ravasz
mennyibe kerül a pálya meg ilyenek?lessz off road?
bocs a sok kérdésért de nem votam még ilyenen.
szivesen kimegyek megnézni titeket,de verseny elött nem motorozok.nem esne jól egy sérülés vagy bármi. vasárnap?elvihetem persze.sütünk ezerrel
Ippen csak egy picit hozzápiszkáltál,mi 6 dugós beringer,meg radiális pumpa
Mi az a 3X3 valami