Háááj! Beindult a motorom:D kurvajó:) csak kurvára ráz,remeg...620as balansz tengelye van benne...kinek van egy 400ashoz való? SOS mert így nem lehet vele menni!
Foxynak azt hiszem FS 650 C van. Kölcsön adnám neki az egyik hálózsákomat. Viszont azon a motoron én nem láttam csomagtartót. A kérdés gumipókkal hozzá lehet fogatni a hátuljához a hálózsákot vagy egy kisebb csomagot? Ha hüleséget kérdeztem bocsika, de nő vagyok .
Hát erre nem tudok mást mondani akkor mint hogy van egy hülye szokásom hogy szeretem magam veszéjben érezni. Ez persze nem így van de én sokat motoroztam erdei utakon és ott megtanultam hogy láb magasan fönt mert egy pár nagy kőbe vagy inkább kisebb sziklába rúgás után ez tünt jónak.Tudom az sm az más tészta de nekem ez rögzült a fejemben és ezt csinálom.Persze azt sem szeretném hogy a bukódombáim tovább kopjanak meg a csizmám oldala legyen karcos.
majd eldől a dolog, vagy állva marad
mindene megvan kb 15-18 évet állt nagybátyjámnál aki megvette és sohasem használta, átfestettem annyi
Most kimentem hogy lefényképezem de nagyon be van pakolva de holnap megcsinálom!
nekem balra volt a nagy perec! valamiért félek tőle. a cikkben is írják, hogy ne vedd le a lábadat,mert jobban tudsz korrigálni testtel ha fent van a lábad...de lehet rosszúl olvastam...
köszönöm,megkaptam valamelyik nap megkísérlem pontosan lefordítani.gyorsan már át is olvastam. de szummázva a fék, a kuplung, a testhelyzet és nagyon nagyon sok gyakorlás a lényeg.
A gumipók pont erre van kitalálva hogy lehetetlen helyekre is fel lehessen fogatni kisebb,nagyobb dolgokat.
Lenne egy kérdésem, Husaber ügyben.
Foxynak azt hiszem FS 650 C van. Kölcsön adnám neki az egyik hálózsákomat. Viszont azon a motoron én nem láttam csomagtartót. A kérdés gumipókkal hozzá lehet fogatni a hátuljához a hálózsákot vagy egy kisebb csomagot? Ha hüleséget kérdeztem bocsika, de nő vagyok .
köszike
Már megint a tudás szabja a határt nem a technika..
6kor kelek
majd eldől a dolog, vagy állva marad
Most kimentem hogy lefényképezem de nagyon be van pakolva de holnap megcsinálom!
Ezt a lyukat kellett kireszelgetni az önindítónak..
Jobbláb a gázon balláb a jobblábon