Nincs kedved gurulni egyet? Kecskemet, de lehet Kakucs is.
Motard44 raer, en is szakitok idot.
Hetvegen csak vasarnap tudok menni.
Elhzhatnad a grill ketyeredet en meg viszek hust.
sziasztok.közeledik a vasárnap.szabad menni bárkinek a mókára?hánykor kezdődik? elmennék szivesen,és ugy néz ki rá is érek.szombaton versenyem van,de a vasárnap sima ügy ha minden jól megy
a sima drzre nem nagyon szabad kolteni, ilyen szalonsupermoto az is alapallapotban, en is csak az elso feket csereltem le egy radialis pumpara meg egy 6 dugos beringerre femfekcsovel, a kormanyt meg egy renthalra mert a gyari eleg phos
"Megkímélt pályát nem látott soha..."
Aztért KTM-ben ez ritka. (Érthető persze.)
Marad a DRZ-SM (vagy amit az élet hoz), leginkább városban fogom használni.
en is foleg varosban hasznaltam, igaz en nem vagyok egy nagy supermoto isten, munkabajaras meg ilyesmi, neha egy kis lucernas, nekem nagon megfelelt teljesitmenyugyileg, az elso fek az egy fos, de ezen kivul jo kis gep, sztem az xt660nal es az fmxnel biztosan, ha lecsereled az elso feket palyan is elfogadhato lesz a fekhatas
Köszönöm a válaszokat, kb. erre számítottam, én is a gyengébb drz-re gondoltam elsősorban, csak kicsit félek, hogy hamar kevés lesz a teljesítménye. (Azért kezdő nem vagyok, '92 óta motorozom nagymotorral. GSX400E, ZX10, XT125X) Városban elég kell legyen azért szerintem, ugye?
Akkó ma este már borítod is szétszerteszarrá?