én az amatőrök között is a legamatőrebb na de még azok között is a kezdő vagyok, de a csizmavasalás tényleg fontos ha jót akarsz, a go go 1 en volt életem első pályázása az én kis vasammal, mégis leszedtema csizma sarkait
Ha csinálsz alá vasat max 2-3 pici juk lessz benne ha utánna le is veszed szerintem nem lessz észrevehető csak anyyi hogy megmaradt a sarka nameg az a rész ami amugy lekopott volna
Igen, lehet te voltál
Semmi rossz nem volt benne, nyilván nem véletlen mennek puha gumival pályán és nem ilyen betonnal mint enyém. Bár gyári SM gumi, rá van irva
őőő
itt fórumon irta már le, vagy majd go gon kérjek egy kis előadást a dologról?
Én ugytudom-hallottam hogy a csúsztatáskor ugye féktávon amikor a súj elől van a hátsókeréken kevés- ekkor visszaváltás ezerrel és a motorfék teszi keresztbe a gépet, ha ez nagy hülyeség akkor bocsika már nem is emlékszem honnan szedtem ezt, de ha nemigy akkor máshogy nagyvonalakban mikell a dologhoz?
de én eddig sem tettem le a lábam soha és nem érzem szükségét hogy lógassam
Idén már tutu nem vasalok.Apámék roszul is lennének!MEgvettem a csizmát /az igazi árát el sem mondtam mert amik tudnak azt is sokalták/ és most meg lemezelem a talpát.Annyira nem vagyok én nagy spíler hoyg vas kelljen.Télen lehet megcsinálom de most a 2 napos csizmát nem lenne lelki erőm bántani. :-)
Meg addigra megenyhülnek faterék és vágatok vele rozsdamentes lemezt és megcsinálom a csizmám én is csörgősre
Ha egyszer figyelmesen meghallgatod pl Sanya csúszását,nem biztos hogy hiányolni fogod a motorféket.Ha jól figyeltem,köze sincs hozzá
Az erőcsúsztatás az már valszeg neccesebb,bár ha az enyém képes néha elmenni keresztbe(természetesen véletlenül )akkor mondjuk egy SX125-ből is kinézem
Értem értem, de én meg körülményes ember vagyok, most faszául ki van sulyozva, meg minden, lnyeg h nem akarom bántani. Viszont ha lenne vki akinek van felesleges szettje pl börninek is van akkor azt csak berak és Go! (-Go)
Nah de most
Ne tökölj,vasald meg!Nap végére elfárad a patkó,és pikk-pakk oda a talp.Utánna már sokkal szarabb vasalgatni egy szabálytalan alakú szart Ez sajna tapasztalás
na kérdés.
valamikor ráakadtam jutubon 125ös sm versenyre ugyhogy láttam már hogy van ojan ( / )
Namost ezekkel a gépekkel lehet ugy menni mint a " nagyok" csúsztatni stb? vagy ezt ne is erőltessük?
Nem mintha bármi közöm is lenne ezekhez a dolgokhoz de lehetséges ugy menni ezekkel a kis 2t gépekkel mint a 4t-kel mert a motorfék az nudli ..
Csak nem én mondtam valami hülyeséget
Akkor az csakis félreértés lehetett,GO-GO1-en is voltak jópáran utcaival! Azzal is lehet ám menni piszokul,én Zridert hesszeltem hátulról,pedig nekem slick-em volt(és lesz is )
Üdv!
Azért mert utcai gumival csapatsz szerintem senki nem fog megszólni!Nekem is az van/volt fönn és elvagyok vele.A gumi még így is többet tud nálam szerintem.
Sejtésem szerint sok motoros lesz aki utcai gumival fog jönni/menni!Akkor azokat hazaküldik?
Ezen ne törd magad!
A csizmám nelkem sincs vasalva lehet nem is lesz mert én nem szeretek lábat lógazni nameg még 100km-t sem mentem csizmában és szoknom kell a súját.
GD!
Megvan a csizmám!Mostanra sikerült! Tech8 KTM lett végül is.
börninek a gumizó gépen ha jól emlékszem van ilyen műanyag cucc.az nem sérti fel. tudom, hhogy szép a felnid,de azért csak a motorozás élménye az erősebb nem?
De mondom nem akarom agyonra vágni a fényezést. Csimmával meg ovatosan bántam multkor is, most is megoldom talán. Nemsoká fizu, lehet rááldozom egy gumicsizmára.
gumi és gumizó gép lesz a helyszínen. a csimmát meg nem kell állandóan a földön húzni.elég ha úsztatod a levegőben, és amikor gond van, akkor toppantasz.
Ritkán olvasgatok mostanság. De el el kapok 1-1 hsz-t. Gogo ra tervem hogy megyek, de multkor kaptam megszolást az utcai gumi használatra. Esetleg volna vkinek egy olyan kerék szettje amit eltudna hozni esetleg slickesitve nekem? Nem nagyon szeretném az ujonan fényezett felnin cserélgetni a gumit.
Everyone?
Na pontosan erre gondoltam!
Köszi a linket !
Ha csinálsz alá vasat max 2-3 pici juk lessz benne ha utánna le is veszed szerintem nem lessz észrevehető csak anyyi hogy megmaradt a sarka nameg az a rész ami amugy lekopott volna
Semmi rossz nem volt benne, nyilván nem véletlen mennek puha gumival pályán és nem ilyen betonnal mint enyém. Bár gyári SM gumi, rá van irva
itt fórumon irta már le, vagy majd go gon kérjek egy kis előadást a dologról?
Én ugytudom-hallottam hogy a csúsztatáskor ugye féktávon amikor a súj elől van a hátsókeréken kevés- ekkor visszaváltás ezerrel és a motorfék teszi keresztbe a gépet, ha ez nagy hülyeség akkor bocsika már nem is emlékszem honnan szedtem ezt, de ha nemigy akkor máshogy nagyvonalakban mikell a dologhoz?
Idén már tutu nem vasalok.Apámék roszul is lennének!MEgvettem a csizmát /az igazi árát el sem mondtam mert amik tudnak azt is sokalták/ és most meg lemezelem a talpát.Annyira nem vagyok én nagy spíler hoyg vas kelljen.Télen lehet megcsinálom de most a 2 napos csizmát nem lenne lelki erőm bántani. :-)
Meg addigra megenyhülnek faterék és vágatok vele rozsdamentes lemezt és megcsinálom a csizmám én is csörgősre
Az erőcsúsztatás az már valszeg neccesebb,bár ha az enyém képes néha elmenni keresztbe(természetesen véletlenül )akkor mondjuk egy SX125-ből is kinézem
Nah de most
valamikor ráakadtam jutubon 125ös sm versenyre ugyhogy láttam már hogy van ojan ( / )
Namost ezekkel a gépekkel lehet ugy menni mint a " nagyok" csúsztatni stb? vagy ezt ne is erőltessük?
Nem mintha bármi közöm is lenne ezekhez a dolgokhoz de lehetséges ugy menni ezekkel a kis 2t gépekkel mint a 4t-kel mert a motorfék az nudli ..
Akkor az csakis félreértés lehetett,GO-GO1-en is voltak jópáran utcaival! Azzal is lehet ám menni piszokul,én Zridert hesszeltem hátulról,pedig nekem slick-em volt(és lesz is )
Azért mert utcai gumival csapatsz szerintem senki nem fog megszólni!Nekem is az van/volt fönn és elvagyok vele.A gumi még így is többet tud nálam szerintem.
Sejtésem szerint sok motoros lesz aki utcai gumival fog jönni/menni!Akkor azokat hazaküldik?
Ezen ne törd magad!
A csizmám nelkem sincs vasalva lehet nem is lesz mert én nem szeretek lábat lógazni nameg még 100km-t sem mentem csizmában és szoknom kell a súját.
GD!
Megvan a csizmám!Mostanra sikerült! Tech8 KTM lett végül is.
Ma széthútam a blokkot, kifúrtam az önindító hejét nagyon pöpec lessz a gép!
Holnap már röffen
Slash koléga ittvan valamerre?
Everyone?