Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a Bimota Hypermotardot is berakhatnád ismét, amit a múltkor egyszer beraktál.
Ok,
Pillanat küldök!
Biker1000 küldjél már egy pár képet a kutyusokról! (bocs az OFFért!)
Hi All,
Balu kérdeztem milyen az aprilia dorsoduro.
Plusz egy fotó a 2009-es KTM 990 SMR-ről.
Szerintem nagyon divatos ma a púp
Nekem ne ajálgasd annyira kell mint hátamra 1pup
Meg, tegnap előtt lett kész teljesen Most már lehet vinni!Nagyon jó sm alap
Vannak még páran igy KTMed?megvan még
Ő soha nem fog motort venni, már kb két éve írogat, hogy ajánljunk neki valami olcsó, jó motort...
Az enyém igaz funbike de lehet hobby sm-ként is használni, és lehet utcán is mert rendszámos
91-97 közötti Honda CR 250-t, supermoto szettel (nah, ezért engem még agyonvágnak itt... )
Hello a segítségeteket szeretném kérni hogy 250ccmbe mien supermotot vegyek ami árba se fáj nagyon
tettem fel új slick-et mert a régi oldaláról lekopott a felirat amúgy meg a "múltkori" Visonta óta nem ültem rajta
hétvégére már gyúrsz?
Nem én "melozom"
mindenki nyaral?
nekem uyganez a fékmunka henger van felül mint a képeken,csak arany színűben,brembo xtreme,alul hullámos 320as barking tárcsa+4dugós braking nyereg...az is durván lassít!
Az eleg jo ar volt erte. Sot...
Nekem most AP van fent, azt sem cserelnem le semmire.
Miért baj, ha pályát látott egy motor? Én nem gondolom, hogy az enyém ettől jobban megkímélt lenne? Ott sem cincálom szét, sőt meg merem koczkáztatni, hogy a városi egykerekezések jobban odatesznek neki...
na igen, piszok jol mukodott a cucc, egyujjas fekezes, szuper volt igy es valami eszmeletlen olcson kijottem, asszem a fektarcsa volt 30 euro, a pumpa 140, a fekcso nemtom, es a beringer is 200 euro alatt volt boven
Én merném neked ajánlani az LC4-et. Nekem az van, elégedett vagyok.
Wow ez a szett nem haraphatott gyengén
ja elfelejtettem 3x3 mod az amikor vagsz egy 3x3 inches lukat a legszurohaz tetejere
ilyen lett a vegen, gondoltam ha mar hozzapiszkalok csak legyen mar valami normalis fek rajta...meg ezt tudtam osszeebayezni olcsoert, a 320as tarcsa egy szr660as yamaharol van :)