nézöpont kérdése.én edzek heti 10et(napi 2).nincs rossz kondim.mondhatni jó
és ennyit nekem is megér áldozni.ha csak egy kicsit is számit versenyen már megérte.
szerintem teljesen felesleges ilyenekre pénzt kiadni még ha nagyon komolyan veszi is az ember a sportot.Én már 7 éve kenuzok ebből 6év versenyzés és soha nem vettem ilyeneket.Ezeknek az árából rengeteg benzint lehet venni.
Az edzést nem lehet ilyenekkel pótolni.Ha meg azt akarod hogy bírd egész nap akkor edz többet.
van még pár.de ez igazábol ugy a jo h érzi az ember mi a gyengéje.és arra kell találni valami ravaszt.
valaki fejben fárad be,valaki gyenge,vagy rossz az álloképessége.mindre más a jo.
ha mind rossz akkor az sokba kerül
abban az időben amikor kapáltam ganajásztam meg néha fátpakoltam akkor magasna veretm atöbbi árban és évjáratban hasonló tárasimat, de mióta főiskolára járó városi úriember lettem elpuhultam
sziasztok.ma biker kérdezte tölem h milyen mijen táplálékkiegézitöket ajánlok motorosoknak.egésznapos motorozáshoz stb...scitec termékekben nagyon otthon vagyok.ha valakit még érdekel ide leirom,illetve bemásolom a linkeket.ha nem elküldöm neki.szerintem van egy két ravaszság
Olyan kérdésem lenne, h a hétvégi go-go az most h lesz? Szombaton lesz vmi program, vagy csak vasárnap? Bocsi de nem voltam és elakarok menni csak nem tom h h van ez
Na összeraktam a motort tök kúl már gombnyomásra indul fasza lett az önindítót jól sikerült feltenni, de nicsen csak egyes meg kettes sebesség a többit csak furmányosan veszi be
kurvaéletbe holnap szerel szerel..
Nem kell csak ha már lúd akkor...
Itthon most nincs ekkora és ilyen vastag lemezem. 10-es van de az meg nem jó ugyebár.Igaz az kitartana míg élek!
Jahh és rozsdamentest is ugyanannyi beszereznem mint a simát tehát egyből az lesz!
És mint momndtam nem rakom le a lábamEddig sem tettem meg lehet ezután sem fogom.
és ennyit nekem is megér áldozni.ha csak egy kicsit is számit versenyen már megérte.