Eladóak a Blökeszek?
Gondolkodom neki egy kisfogyasztású játszótársban.(Ha már kutya topik)
De majd Kakucson megdumáljuk.
Tényleg valaki össze tudja kb foglalni, hogy kik jönnek?
Szia VT!
Valóban rég jártál itt! Bár én is csak olvasom mostanában a forumot (mert természetesen függő lettem....)
Márkát már csak a krimóban kapsz, tudod azt a meggy ízüt...
Vasárnap reggel érkezel Kakucsra?
Én nagyon lemennék szombaton, de eddig minden jel arra utal, hogy ennek még lesznek akadályai
De rajta vagyok a dolgon!
Jah, szívesen! Jó szerelőt keresett, én meg mondtam hogy éppen tudok eggyet!
Péntek este egy nagyon jó hírt közöltek a grazi Egyetemi Klinika orvosai. Többnapos várakozás után Nestor Cabrera fejének a hátsó részén felszívódott a vérömleny, amely révén számos agyi vizsgálatot el lehetett végezni a motoroson. A vizsgálatok pedig mind-mind nagyon pozitívak lettek. Az Osztrák GP-n augusztus 24-én súlyosan megsérült motorosnak nincsenek agyi- és gerincsérülései! Ennek ellenére a többi sérülése miatt – a spanyolnak eltört a bal keze, válla és lába, valamint a tüdeje és a mellkasa is megsérült – még mesterséges kómában tartják. Az orvosok lassú felépülést jósolnak, ám mégis nagyon reményteli immár Nestor Cabrera állapota. Ezt jelzi, hogy az orvosok szerint hamarosan le lehet venni a lélegeztetögépröl a pilótát. (Hegyi András)
Még nem tudom mi mikor indulunk szombaton, még kérdéses a csomagok miatt. Mivel saját lábon megyünk le és Foxynak nincs csomagtartója! Ez miatt nagyon valószínű, hogy én viszem a holmikat. (sátor + hálózsák 2 db + süti, már ha nem égetem oda )
Itt hamarabb eléred a srácot, Mj620 néven van.
forum