egy kicsi off:
te szeretsz bringázni ha joltudom meg gondolom tudsz is
holnap küldök egy képet a mailcimedre mijen bringám van amit kb 7 éve nem is tekerintettem valami német egzotikum
erre gondoltam énis
nameg mitakarok én ezzel amotorral
de ha tudnám az elméletet akkorsem tudnám szerintem de érdekel ez a téma mert imádok motorozni és lennie itt flaszter gyakorolgatni de ha teljesen nemazt csinálom amit kéne akkor nincs értelme
és jobbos kanyarban hogy inditod meg hátsófékel? mert én a multkor meg majdnem ezért buktam mert már eléggé le volt döntve a motor ahoz hogy a lábam ne férjen oda a fékhez mégis odatettem és berántotta a motor alá
fájdalmas is volt
az a baj hogy most itthon perpill nincs vatag lemezem.rozsdamentesem meg pláne.Apa majd vágat plazmával az nem gond, de nélküle nem tudom megoldani a dolgot és őt most nem zargatom a hülyeségemmel :-)
Vigyázok majd a csizmára és a go-go3-ra igérem csörgős csizmában megyek!
egy ideig én is azt hittem, hogy nagyon lényeges a motorfék, de egy esés után, rá kellett jönnöm, hogy bizony nem hülyeség, amit Sanya művészúr mondogat mindig. nagyjából összefoglalva ennyi: féktávot, már a kanyar ívén venni, motor ledöntve, elsőfék ezerrel, visszavált, hátsófékkel a hátulja megindul, kuplungot csúsztat, ameddig a háta úszik. elsőfékkel lehet korrigálni ha érzed, hogy esetleg megtapad a háta. jah és elől legyen a súlypont! ha hülyeséget írtam, Sanya kérlek javíts ki.
Elmeletileg neked is ott van a postaladadba
ojan a futómű elve mint egy szimónak lengővilla oldalt két telóval, hosszú ülés dobfék 3as váltó középen a vázon.. ...
De attól még agyban járhatok előrébb mint gyakorlatban.. ugyis az agyam mindig egy lépéssel előttem van
te szeretsz bringázni ha joltudom meg gondolom tudsz is
holnap küldök egy képet a mailcimedre mijen bringám van amit kb 7 éve nem is tekerintettem valami német egzotikum
be eröcsuszok az ágyba
nameg mitakarok én ezzel amotorral
de ha tudnám az elméletet akkorsem tudnám szerintem de érdekel ez a téma mert imádok motorozni és lennie itt flaszter gyakorolgatni de ha teljesen nemazt csinálom amit kéne akkor nincs értelme
de angol nulla vagyok majd jön a webforditas. hu
gábor:
fájdalmas is volt
Nekem van róla egy rövidke leírás, csak angol nyelven, ha gondolod elküldöm
Vigyázok majd a csizmára és a go-go3-ra igérem csörgős csizmában megyek!
Meg szerintem azt is sejtem mi lesz a válasza