Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motomax fotók

G R A T U L Á L U N K N O R B I !

A Budapesttöl 340km-re lévö Osztrák bajnoki helyszínen Holdonner Norbert #101 a szombati verseny napon fölényesen nyerte a Motorrad Magazin Kupát! Ez a kupa a legerösebb minösítést kapta a bajnokságban, ezért Norbi eredménye sokkal jobban fénylik az eredménylistán! Ezzel az eredménnyel átvette a vezetést a tabellán is, ami sok eröt adhat neki a folytatáshoz! Ebben a kategótiában indult Kecskeméti Márk #69 is, aki szintén lendületes motorozással küzdötte fel magát az élmezönybe! Mindkét futamban a közepes rajt után magabisztos motorozással hatolt elöre a mezönyön keresztül, de a leintés határt szabott neki a jobb pozíció kiharcolásában! Figyelmetekbe ajánlom a két Magyar fiú leggyorsabb köridejét Norbi (1.00.785), Márk (1.00.824), ami az S2-es kategória közepére sorolná öket. Nagyszerüen motoroztak mind a ketten, ezzel is bizonyítva, hogy van helyünk ebben az erös bajnokságban is! Köszönöm nekik! Ónodi Benjámin #85 ezen a futamon is próbálkozott gyengécske motorjával felvenni a versenyt az izmosabb 250-esekkel! Igyekezett kihozni a maximumot a helyzetböl, ami ha nem is teljesen de sikerült neki. Stabil résztvevöje a kategóriának ami tökéletesen szolgálja a fejlödését! Ezen a versenyen Boros Tamás #38 két kategóriában is megmérette magát! Ezt a törekvését mindkét kategóriában sikerekkel koronázta meg és dobogós helyekkel jutalmazta meg magát az Osztrák verseny maratonján!

A csapat következö versenye a Cseh bajnokság záró fordulója 2008.09.13-14. PISEK

Forrás: Motomax online
Megkaptad a mailem?
Előreláthatólag mennyi supermoto barát fog találkozni,a supermoto baráti találkozón?
Kezdődik...apa kezdődik a sűrgés forgás
rggel 8kor gépátvátel!
Na most már kikutyáztuk magunkat...
Egyébként nálam megunhatatlan téma a kutya+gyerek.
Bocs mindenkitől az offért.
Slash nick alatt fut.
Börni cimborám lent lessz,mi ketten megyünk szombat du-án. Estére de odaérünk,oszt gyíííííííí.
Szombaton ki jön még Pestről a Kakucsra?

Mi Foxyval biztos. Hátha csatlakozik hozzánk még valaki.
itt van olyan hogy Koczka Ferenc?
Ez a kutyás kép az egyik legeslegjobb amit valaha láttam!
Természetesen én is nagy kutyafan vagyok.

Ez a kép annyira jó hogyha lenne még 11 hasonlóan ötletes és kifinomult akkor 2009-es falinaptárat lehetne belőle csinálni hogy egész évben leshessük a kis kutyagyerekeket! Biker ezt nem ötletként mondom!

Én vennék SM-JRTdogie-Calendar ha megcsinálod!
Sziasztok!
Rég jártam erre. Visszaolvasgattam kicsit.

Ha jó az ár vennék márkát.
Csörögj meg 06-90…

Vasárnap mikor illik motorzajjal megtörni a csendet?

Barát itt vagy?Kösz,hogy küldtél melót.
Szia,
Sziasztok!
el kéne menni
ON
Pénzdíjas X-Games supermoto Dubai-ban. December 11.-13.

Hogy, legyen supermoto is...
semmi másért nem akarok kertes házat
OFF
Hi,
Hát ezeket lehet is imádni.
Jack Russel terrier, nagyon jóféle!
ez a kép lett a nyerő 2008 ban
annyira imádom a kutyákat ,hogy az egyik cimborám ezt írta a motoromra KuTyaMoto
Erre gondolsz http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=7443
Ni má Sm kutyák
Megkeresem.
Kutya képek mentek.
Ide is teszek egyet ami csak 50%-ban off, sorry!