Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ebben teljesen profi vagyok!
bmxes cimboráim nagy ivászatokkor teleportálnak:

technikai leírás a teleportáláshoz:
- amikor már olyan részeg vagy, hogy nem bírsz többet inni, akkor még kikérsz 1 felest, lehúzod, majd reggel az ágyadban ébredsz.
- felejtsd el a részegen hazajutás macerás procedúráját! TELEPORTÁLJ TE IS!
Holnap kakucson igaz Gönci Kajszibarack Pálinka lessz nameg úgytudom a Mosonmagyaróvári mézes is tiszteletét teszi nameg néhány jóféle Tokaji is
oksa!
Majd holnap bandázunk!
elolvastam a harry potterből a 4 rész felét (igérem többet soha nem esek ebbe a hibába )és abban volt hogy varázsolnak egyyet és egyik hejről" dehoppanálják" magukat a másikra
innye a sok kib@szott alkoholista. mi lesz itt holnap..vagyis nem itt, hanem Kakucson?
igyál,legalább az meglátszik!

nekem is van diplomám, de én sem értem....biztosan valami nagyon keleti rejtjelezésben tolja!
Ez a heripotter bü van
Nekem sincs még diplomám, szerintem nem is lessz
Kicsit mán énis be vagyok baszva
meg valahogy majd odaérek
na tényleg elrakom magamat holnapra.iszok egy kis Tokajit és jobban is megy a dolog! Z, Slash, és atöbbiek, holnap találkozunk!
most erre mitmondjak
Nekem nincs diplomám ,
meg mán be is vagyok b@szva ....
lényeg ,h mindenki odaér vhogy!
Gondolkoztam hogy dehoppanálok, de még nem vagyok csak a 8és egyharmadik vágány közepén
Vagy átdobod kőhajitógéppel....
mindig is tudtam én hogy arany szíve van!
Lejön értem Miskolcra
feri egerből indul nem?
99%
csak miskolcig jussak el valamivel
Ugynézki odáig elvisznek Ford Rangerrel, aztán Slash visz tovább kisbusszal amit előre is nagyon köszönök
meg gondolom Te is! na akkor jössz Kakucsra?
kb 10 perce veszi
Kakucs-ring:N: 47.2469°E: 19.3764° elméletileg,de ellenőrizd le ha kakucs mellett van akkor ez az!
gyorsan végignézem aztán alvás van mert holnap betonozás és korán kelek :-(

Köszi!
motor veszi már a sebességeket?
KÉSZVAN A MOTOR
OK, azokkal mindig szót értek :-) A fiatalok nem akarnak szóba állni veem :-)
nekem is van feltöltve egy mappányi kép ide sportmotrra , az adatléapomon keresztül megtalálod
Koordinátát nem tudok ,de ott van a temetővel szemben!
Öregcsajokat kérdezz, azok vágják!