Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor úszik az utcai...
Ne rakd rá , majd meccselünk. :)
Én most álltam ellen annak, hogy vegyek egy fordulatmérő órát:D Pedig nem lenne az rossz dolog.. Csak előbb a 70-est kell összerakni..
Mondjuk kéne maradni utcaiban csak amit a gép nyújtana rezyővel meg 20-as karbival az kicsit nagyon vonz:)
Lehet hogy nem...:)
meg szerintem nem fogok tudni ellenállni a 20-as karbinak és a rezsőnek:)
Akkor előkapom gyorsan a reszelőzsírt:)
Aztán versenyen csak lesni fogok , mikor utcai kat. ban Bósza a húszezret forgó motorjával elsüvít mellettem. :)
190 alatt szóba sem állok veled:)
Oszt' nem elég ez? :)
Most nekem is valami 173-4-5 fokos de lehet hogy ez változni fog:)
Ennyire túlreszelted?
Nekem 174 fokos , trapéz . 8500-on majdnem 8 ló gyári karbi , kipu is kb gyári.
Azért remélem egy 50/4-es 180 alatti (körüli:D) kipuval bele fog férni:)
Boldogot:)
A kipunyílás magasságát szerintem meg lehetne mérni leszedés nélkül is. Kipufot leszedni, bedugni egy vékony szál ónt és óvatosan odaforgatni a dugót. Majd gyertyanyíláson keresztül megmérni, hogy hol jár a dugó, majd egy felsőholtpontot kell mérni. :) (mondjuk lehet, hogy baromság)
Kösz. Meg mindenki mástól előre is.
Bódóg névnapot Bacsi.
Köszi szépen ATI barátom:D
Bacsi! Isten éltessen a neved napján! :)
De, jó hogy mondod, küldön Mihunak.
Egyes versenyágakban azért örülnének annak, ha évközben igazítanák a ketyeréjükhöz a szabályokat. Persze, jut eszembe ott is csak pénz kérdés, de ott a döntnökök kapják...

Tuji
A következö versenyen fel lehet mérni mennyi induló lessz és mivel.
A jol bevált modszert kell követni sok éve müködik ez pedig a ccm határ. Nem összevissza hogy 90ccm meg 50ccm. Az olyan egyenlötlen nyilván teljesitményben föleg nyomatékban vannak +erök. Az biztos hogy a pilóta tudása belejátszik annyit mint a technika. De azért ez nem vérre megy. Egy 100 kg pilota aki csak utcán motorozik soha nem éri utol a pedrozát az atillát vagy a richtert.
Ezt meg Zolinak. :)
Aggyá mélcímet. :)
Taglistában van 3 veled egyező nevű ember, nem kockáztattam. :)
Oké, majd az anyagiakat leboltoljuk.

Nem találtál véletlenül egy horgászszéket a kocsiba?
Szvsz kéne majd egy Speciál kat.
Csak ahhoz meg kell mezőny hogy ne csak 2-3-4 motor induljon kategóriánként.
Másabbat. :)