Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt most két lehetőség van: vagy erőlködik tovább és egy-két év alatt lenullázza a klubot. A visszafejlődés világosan látszik az elmúlt évekből. Vagy pedig átadja a helyét és akkor még jól is jöhet ki a dologból, mint ötletgazda, alapító. A fejlődés és összefogás meg elindulhat vki olyan figurával, aki rendelkezik aggyal, tudja is használni és nem villogó dollárjeleket lát minden tagsági kártya mögött.
És szerinted mucika mikor lesz hajlandó lemondani? Majd ha piros hó esik...
Nade a klubban van kábé 200 ember, aki mucikánál háromszor alkalmasabb a feladatra. Belőlük kéne kiválasztani néhányat, persze a jelenlegi faszik meg elhúznak a retekbe, csak így lehet.
Az a baj, hogy mindig ez van, hogy van még esély van még esély. De szerintem már esélytelen:D
Ez a vergölődés, minden nick alatt az antikrisztus felfedezése nagyon paranoid. Én is rühellem Dreamert, de úgy látom most már szinte mindenkivel összeveszett. Szerintem még lehet esély a megújulásra, ha normális arcok ülnek oda.
www.simson.hu ott megtudsz mindent:D
Hello!Az a kérdésem lenne haverommal mennénk simsonálisra lehetőleg az idein hogy mikor lessz hol mit kell vinni pár infó aki volt nagyon meköszönném előre is:)
H-B topicban Dreamer is rákezdett...nehéz szó nélkül nézni, eddig sikerült..
orsós nekem is megvan, miért is ne lenne, de asszem bélát már sosem fogjuk megtudni, nem véletlenül törölték ki. nem tudsz rá vhogy nyomást gyakorolni? vagy most már tényleg semmilyen szabály sincs?
Ja van benne valami. Mondjuk szerintem azért van pozitív oldala is a dolognak:)
Én bizony tényleg nem tudom, és tényleg érdekel. Orsós megvolt, stílusból is kiderült, gondolom Marci visszanézte az IP-t is. De Kovács lepatkányozott többünket, és szeretném tudni, ki volt.
Tudja a franc se, de én kb nem látom értelmét, max ha gyorsulásra készíted a gépet. Racsnizásnál rajtnál használod az 1-est azt annyi.. Szóval érted.
Na facca akkor:)
Fekete. Majd haver most tervez rá valami simson feliratot aztán ráfesti. Legalább eltűnik majd a gittelési hiba :D
Milyen lett a tankod nigga. Régóta nem mesélsz MSN en:)
Oszt' ez elég drága mulatság egyébként?
Gondolom 1az övé, 1 a Zsoltié, 1 meg a Robié:) De ezt csak így tippre.
Jelentem Gede1 tól elhoztam a bőrcumót, már le is ápoltam:)
EPJ-ék nem szarral gurítanak nyílván.
Galériában "csak" 3db hosszú egyes áttétel van:)
Arra azért most már én is kíváncsi vagyok, hogy ki lehet ez a béla?

Gyuri, te tényleg nem tudod, vagy csak mucika szájából akarod hallani?
Én már nem értem mit faxoznak... Szerintem full paranoiás a mucika...
Most letörölték a zórsóscsabit! Gyuri pedig mintha kovácsbéla azonosságára lett volna kíváncsi.
Tényleg nevetséges ami a törzsasztalon megy..
2mm
azonnal kivágnak.

üdv.
Jó reggelt!

Ma végre jó idő van, megcsinálom a Schwalbe vezetékelését. Kár, hogy nem értek hozzá.

A törzsasztalon jó műsor van, vki elindított egy földalatti mozgalmat, ami komoly zavart okozott a vezetőknél. Én is kaptam e-mailt, elég konkrét.

Azt tudja vki, hogy műszaki vizsgán az első és hátsó guminál mekkora profilmélység kell, hogy legyen? Vágott slickkel azonnal kivágnak?