Itt most két lehetőség van: vagy erőlködik tovább és egy-két év alatt lenullázza a klubot. A visszafejlődés világosan látszik az elmúlt évekből. Vagy pedig átadja a helyét és akkor még jól is jöhet ki a dologból, mint ötletgazda, alapító. A fejlődés és összefogás meg elindulhat vki olyan figurával, aki rendelkezik aggyal, tudja is használni és nem villogó dollárjeleket lát minden tagsági kártya mögött.
Nade a klubban van kábé 200 ember, aki mucikánál háromszor alkalmasabb a feladatra. Belőlük kéne kiválasztani néhányat, persze a jelenlegi faszik meg elhúznak a retekbe, csak így lehet.
Ez a vergölődés, minden nick alatt az antikrisztus felfedezése nagyon paranoid. Én is rühellem Dreamert, de úgy látom most már szinte mindenkivel összeveszett. Szerintem még lehet esély a megújulásra, ha normális arcok ülnek oda.
Hello!Az a kérdésem lenne haverommal mennénk simsonálisra lehetőleg az idein hogy mikor lessz hol mit kell vinni pár infó aki volt nagyon meköszönném előre is:)
orsós nekem is megvan, miért is ne lenne, de asszem bélát már sosem fogjuk megtudni, nem véletlenül törölték ki. nem tudsz rá vhogy nyomást gyakorolni? vagy most már tényleg semmilyen szabály sincs?
Én bizony tényleg nem tudom, és tényleg érdekel. Orsós megvolt, stílusból is kiderült, gondolom Marci visszanézte az IP-t is. De Kovács lepatkányozott többünket, és szeretném tudni, ki volt.
Galériában "csak" 3db hosszú egyes áttétel van:)
Gyuri, te tényleg nem tudod, vagy csak mucika szájából akarod hallani?
azonnal kivágnak.
üdv.
Ma végre jó idő van, megcsinálom a Schwalbe vezetékelését. Kár, hogy nem értek hozzá.
A törzsasztalon jó műsor van, vki elindított egy földalatti mozgalmat, ami komoly zavart okozott a vezetőknél. Én is kaptam e-mailt, elég konkrét.
Azt tudja vki, hogy műszaki vizsgán az első és hátsó guminál mekkora profilmélység kell, hogy legyen? Vágott slickkel azonnal kivágnak?