Nemtom hogy megy fel cimconyra.
Valami rambó(vagy milyen:) nyereg fémfékcső(huzata) meg a mókahenger,de az össz e van nőve a gázkarral, meg valami tárcsa
A fékrész egyben van, még olaj is van benne.:)
De ittvan a saját telója is
Nem tudom, te mi a szent szart csináltál a kezeddel vagy az ujjaddal. De nekem anno amikor szarrá tört a jobb kezem a csuklóm felett, akkor műtötték, beleraktak egy 25centi hosszú fémecskét. 2hónap gipsz volt és utána semmi para nem volt. Nem értem, hogy neked miért ilyen lassú a gyógyulása meg, hogy mit művelnek veled ..
A gyújtást már megkapta.
MIkor mész el a másik vackáért?
Holnap délelőtt magam is előfordulok Kecsón, akár el mehetek eleve én is érte. Aggyámá Oroszi elérhetőségét.
jah, nem, kösz, de ha messze van, hagyd Andrisra.
(kezd kissé tomszójer kerítésfestés fíling lenni)
Szóval ki mit ad,ha elhozhatja a szaromat Oroszi Zolitól?
Csinos, mintha belenyúltam volna az ipari húsdarálóba, vagy mintha kiklopfolták volna vasárnapi rántotthúsnak,(persze még panír nélkül)( illetve nem is, mert panír is volt rajta, csak leszedtem)
Szóval ronda, és nemigen mozog, és most fáj is, ahol a drótot(voltaképpen vékony bowden) kihúzták.
nembaj, maid tornáztatni kell, kb úgí mint aviccben amikor pistike a taknyot szottyogtatja az ujjai között
Valami rambó(vagy milyen:) nyereg fémfékcső(huzata) meg a mókahenger,de az össz e van nőve a gázkarral, meg valami tárcsa
A fékrész egyben van, még olaj is van benne.:)
De ittvan a saját telója is