Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából nem mini tuningos kúpot csináltam hanem egy eredeti B-s kúpját másoltam le. ezt szeretném egy N-es kipuba bele rakni. csak gondoltam hogy rákérdezek a dologra mielőtt neki fogok
A mini tuningos dolgot megtaláltam ha arra gondolsz.
Ha most nem szart volna be a gépem tennék be képet a minituningos csőről.

De a kúp hossza 80, és az eleje 110-re van az első kúp végétől, végső átmérője 15 (kisebb ne legyen semmiképp) és hátsó kúp elejétől megy egy 15ös cső végig a tompító végéig, és a kúp utáni része perforált csöves, és körbe va tömve üveggyapottal.

Remélem sikerültérthetően leírnom.
Valahol volt is erről cikk, lehet hogy a klubban.
Nekem is ilyesmi rémlik de nem vagyok biztos a dologban. hasra pacsi módon meg nem akarom szét csapni a kiput mert nincs másik sajna.
Kösz a választ
Elvileg van. Bár én nem vagyok kipu szakértő, valami rezó féleséggé alakul. Röviden, tömören. :)
No Urak kérdés :) ha egy N-es kipuból kicsapom a "fojtást álá nátúr" és helyette egy B-s kúpot rakok bele. lesz valami változás? vagy van értelme a dolognak?
Ha motorozok veled, majd te is megtudsz egykét dolgot rólam. :)
Mondjuk úgy hogy a pizzás robesszal, nagy dobozzal is leálltam pályázni. :)
A foxot gondolom nem kell magyarázzam, a mad azt jelenti őrült, kerge, majd ha motorozol velem egyszer megtudod. :)
Alapesetben igen.
üdv mindenkinek.volna egy kérdésem.adott egy simson s51b.az
első és a hátsó lámpa külön tekercsől mennek?
Honnan jött amúgy ez a nick név neked?
Nah már csak írok már én is ide valamit!

Valami..
Hát az.

De mit vársz egy 20 éves n-es motortól amivel nagy tejes köcsögöket hordtak, és olyan első féke van hogy na! :)

Mióta kicseréltem már fasza.
Sokkal jobb a hangulat mint mondjuk a humor, akarom mondani vagyis írni törzs topicban.
Hát nem annyira akarok most ilyenre költeni. Örülök, hogy luk van a pics..on.
Akinek koppra összemegy a teló, szerintem az már régen rossz.
Bár mint írtam én nem értek semmihez. :)
Jaja, a krém. :)
Nekem mikor a felpuhult gyári rugók voltak bent ugyanúgy lekoppant olajjal mint nélküle. :)

Pedig én ezekbe mindíg átszűrt fáradt motorolajt teszek, szóval az elég sűrű. :)
A végütközést csillapítja, és ken.
Ami azt illeti igen jó társaság gyűlt itt össze:)
Jaja, persze, csak meglepett, de itt valóban jobb a béke és a szeretet.
Marcista ő is... Sőt... Ezt már két éve tudjuk.
Hogy Zsolit idézzem Mucikalegbelsőkör.....

De azt hiszem ne hozzuk fel a témát többet ezen fórumon.
Donátból ki sem néztem volna, full normális, meg rendes arc.