Szerintem ha korlátozni akarunk, akkor minél előbb, ahogy Mihu is írta. Nyilván nagyon sokak szívni fognak, lehet, hogy én is, de így igen durván meg fognak nőni a költségeink. Jelenleg még az a legnagyobb gondom, hogy miből fogok lejutni a versenyekre, ha így haladunk, akkor az lesz, hogy a következő hónapban honnan akasztok le egy új 3x erősebb hengert...
Jut eszembe, nincs valakinek gyári lengővillatengelye?
Ha akarunk korlátozni, akkor még minél előbb. Esetleg megmondani, hogy idén még mehet, de jövőre már nem. Bár valszeg ez is rosszul esne pár embernek. Nem tudom most milyen gépek lesznek.
Vízhűtést személy szerint nem tiltanám, mert amíg nem überhegyes a gép, addig teljesítményt szerintem minimálisat hoz. Ellenben megbízhatóbb vele a motor (hosszú távon akár olcsóbb).
Membrán tiltás jó kérdés, önmagában szerintem nem számít. Mondjuk kipu időkeresztmetszettel együtt már igen. Estleg kipu vezérlést lehetne korlátozni, de ahhoz ugye le kell venni a fejet, hogy megmérd. Szóval nehéz ügy. Nem is akarom most folytatni, lehetne erről még ódákat írni.
Az ideális megoldás valószínűleg 2 kategória lenne, egyik egy szigorúan szabályozott sok pontos szabállyal, a másik meg a mostani szerint. Amíg ez nem megoldható, addig szvsz legjobb a mostani.
Hát ha én be írok azt tuti nem viselné el még maga az internet sem. inkább tűrtőztetem magam ameddig tudom. jah emlékszem régen hétfőnként nem volt adás a tv-ben
Éjjel kell beírni, akkor egész reggelig kinn lesz :) sokan éjszakáznak. Ha meg Marcika olvassa, akkor lehet ő éjszakázik, vagy estére leállítja a honlapot, úgy mint a renszerváltás elött a TV adást :)
...szerintem valamit lépni kellene előbb-utóbb...létre kellene hozni a simson.hu helyett a simsonxy.hu-t bármit, rendes felületet kellene adni rá, neaggyisten' egy közhasznú egyesület keretein belül, ahol az elnök nem god üzemmódban ücsörögne a trónján...
év közben meglátjuk.
Ne akarjuk előre kitalálni hogy mi lesz
Jut eszembe, nincs valakinek gyári lengővillatengelye?
Vízhűtést személy szerint nem tiltanám, mert amíg nem überhegyes a gép, addig teljesítményt szerintem minimálisat hoz. Ellenben megbízhatóbb vele a motor (hosszú távon akár olcsóbb).
Membrán tiltás jó kérdés, önmagában szerintem nem számít. Mondjuk kipu időkeresztmetszettel együtt már igen. Estleg kipu vezérlést lehetne korlátozni, de ahhoz ugye le kell venni a fejet, hogy megmérd. Szóval nehéz ügy. Nem is akarom most folytatni, lehetne erről még ódákat írni.
Az ideális megoldás valószínűleg 2 kategória lenne, egyik egy szigorúan szabályozott sok pontos szabállyal, a másik meg a mostani szerint. Amíg ez nem megoldható, addig szvsz legjobb a mostani.
Á, arra gondosan ügyelnek, hogy a látszat legalább meglegyen.
Szerintetek melyik szmájli a leg mucikásabb?:) én nem tudtam eldönteni:(