Két részes, összecippzározható, full protektoros! Kb. másfél szezont használt, jó állapotú. Vásárláskori méretem 175 cm és 65 kg volt. (Inkább csak S/M-es méretnek felel meg, vékony alkatra, akár hölgyre is.) Térdkoptatóval! Tiszta, a belseje mintha csak új lenne, még olyan az illata, mint a boltban! Csak túrázásra használt!
Budapesten a II. kerületben lehet megnézni!
Csere is érdekel picit nagyobb motoros holmira, vagy bármi akármire (nem csak motoros holmi)!
Tudok küldeni részletesebb fényképeket!
-Trace Tx1 Cross csizma fekete! 42-es méret Sérülés mentes állapot. Elején a fém koptatók cserélhetőek! 20.000Ft!
-BF HardWear Cordura Kabát L-es méret! Sérülés mentes!
Beépített teljes protector(Váll,Könyök,Gerinc)!
Kivehető Thermó bélés!
Teljesen vízálló!
Zárható zsebek,fényvisszaverő színek!
Könyöknél és derknál állitási lehetőség! 25.000Ft!
-BF HardWear Cordura Nadrág S méret Sérülés mentes!
Beépített protectorok(Térd,derék, csípő)a derék protectórt ki lehet venni)!
Teljesen vízálló!
Fényvisszaverő elemek!
A nadrág szára teljesen a derékig cipzáros és tépőzáras (ha nagyon meleged van benne és a csizmára huzáskor is előny)!
20.000Ft!
Akit Érdekelne vagy tudna segíteni az eladásukban. Aszt megköszöném!
Sziasztok!
Szeretnék venni sötét plexit Arai RX-7 Corsair sisakomra. Lehetőleg a bolti árnál kicsit olcsóbban (használtan). Valaki tud ebben segíteni?
Előre is köszi!
Egy kérdésem lenne felétek!
A MAtt bukókat ,ovel lehet szépen tisztán tartani rá"éget" bogarakat leszedni? stb? Matt fekete a bukó és le szeretném teljesen tisztítani!
Én is tőlük akartam, de lecsúsztam róluk. Lehet később majd veszek egy kan-t tőlük. Egyenlőre ő is leköti az időm nagyon. Tanítgatom alap dolgokra, a pórázt nem nagyon viseli el, de alakul..... A táp amit írtál nagyon jó szerintem, még amit ajánlottak az a kimondhatatlan nevű eukanaba de mindenki csak jukanabának hívja.
Voltam, meglestem, volt ott egy csávó, már használja, féktárcsazáért jött vissza. Ő nagyrobival volt, azt mondja zárt sisaknál kb 80-100km/h-ig hallod a másikat, utána csak szélzaj, mert a szellőző odatereli a levegőt, de városban tökéletes. hezitáltam rajta, me nem sok píz, de titokban kibontottam és nekem elég gagyusznak tűnt, meg elég régi modell is lehet, mert a csatlakozók amiket mellékelnek hozzá azok ősrégi telefonokhoz valók (2001-2002 kollekció). De a faszi szerint működik, aki sokat kóbászol városban lassabban utassal, annak egy igazi ajándék.
Voltam Lidl-ben sisak valami iszonyat gagyi, Bab Etára:) meg nagyonkisrobeszra strandpapucsos horgászathoz még elmegy, de olyan géphez nme venné fel ami 30-ná gyorsabb. Viszont vettem motoros elsősegélyt, ezé má ne basszanak meg. Amúgy vettem mégy egy kurva jó dolgot de azt régebben. Ilyen felnitisztító kesztyű. Vmi olajoldó anyaggal át van itatva, bele dugod a mancsot és végigsimized a felnid. Hatásos, szuper, és csili-vili.
A "grex" a "b-squere" a "can" a "max","probiker" meg az ismertebb 10-15 ezer ft sisakok mind egyek,csak a név tér el!A Nolan csoport tagjai,ez úgy készül,hogy a nolan odaadja az öntöformákat a 10 méterrel arrébb lévö "cégnek",ami ugyan azt a sisakot gyártja,olcsóbb alapanyagokból és minöségben!Nincs fejlesztésre kidobott pénz,nincs semmi extra a 80-90 évek nolan sisakjaihoz képest!Ez a helyzet!Kinai mind!Ja, a nevesebb sisakok is kinaiak,csak a szerelést végzik az anyaországban,mert ki venne meg egy belga lézer sisakot made in kina felirattal!Senki!
Akkor veszed észre,amikor kibasztál rá 70ezret és a télen kiveszed a bélést mosni!
Én egész pontosan itt vettem, 8 hetesen hoztam el, de már akkor szinte zabálta a tápot. Most is Acna-t kap (puppy junior), sztem ez elég jónak számít. Nézd meg a honlapon a kanok között a Casper-t, ő 4 hónapos koráig Royal Canin-t kapott, és azt mondták hogy úgy nőt tőle mintha szteroidokat kapna, muszály volt leállítani róla. Az enyém a napokban kapja meg a 3. oltását(egész hosszú listat kaptam róla és még sok oltás van vissza) meg ma a féreghajtót, én is ezt a drontal plus-t adom neki. Tiszta rágógép ez a kutya...
Kókán vettem elég lepusztultnak tűnő helyről. Még egy kan volt ott mikor elhoztam. Elég girhes volt mikor hoztam, előző este kapott oltást meg féreghajtót. Itthon sem kellett neki a táp. Összekevertem kutyakonzervvel így már nyomja befelé mint egy kismalac a moslékot. Hízott is sokat. Pedigre junior és royal canin száraztápot keverek most neki össze darling junior kozervvel. Ezt szereti, meg minden mást amit evés közben tőlem elkoldul Most kapta meg pár napja a második oltását és ma adok neki féreghajtót ismét. A Drontal plus-t ajánlották sokan, ezt fogja kapni, a paszta sok esetben nem használ.....tökéletesen.
Hat ezt a 30e-t eleg szomoruan hallom... Ugylatszik a regi jo dolgokbol mar nem maradt semmi... ahogy a reklam mondana.
Ez csak azert vicces, mert a ruhadat - ami szerintem nagyon kiraly darab - 60e-t arulod, 50e korul elmehet es rakoltened a 40-50%-at? Szarul hangzik. Ja, en nemreg vettem 38e-ert siraly allapotu Arlen Ness borkombit, szinte ujnak nez ki. Ahhoz kepest meg horror az ar.
Colop-Colop, pedig te voltal a motorosruhak nagy megmentoje.
Két részes, összecippzározható, full protektoros! Kb. másfél szezont használt, jó állapotú. Vásárláskori méretem 175 cm és 65 kg volt. (Inkább csak S/M-es méretnek felel meg, vékony alkatra, akár hölgyre is.) Térdkoptatóval! Tiszta, a belseje mintha csak új lenne, még olyan az illata, mint a boltban! Csak túrázásra használt!
Budapesten a II. kerületben lehet megnézni!
Csere is érdekel picit nagyobb motoros holmira, vagy bármi akármire (nem csak motoros holmi)!
Tudok küldeni részletesebb fényképeket!
ELADÓ:
-Trace Tx1 Cross csizma fekete! 42-es méret Sérülés mentes állapot. Elején a fém koptatók cserélhetőek! 20.000Ft!
-BF HardWear Cordura Kabát L-es méret! Sérülés mentes!
Beépített teljes protector(Váll,Könyök,Gerinc)!
Kivehető Thermó bélés!
Teljesen vízálló!
Zárható zsebek,fényvisszaverő színek!
Könyöknél és derknál állitási lehetőség! 25.000Ft!
-BF HardWear Cordura Nadrág S méret Sérülés mentes!
Beépített protectorok(Térd,derék, csípő)a derék protectórt ki lehet venni)!
Teljesen vízálló!
Fényvisszaverő elemek!
A nadrág szára teljesen a derékig cipzáros és tépőzáras (ha nagyon meleged van benne és a csizmára huzáskor is előny)!
20.000Ft!
Akit Érdekelne vagy tudna segíteni az eladásukban. Aszt megköszöném!
Elérhetőségem.
-Email: llacus@totalcar.hu
-MSN: l.lacus@hotmail.com
nem tudom mennyi a bolti ár, de újat 13 körül lehetne szerezni(sötétet).
Szeretnék venni sötét plexit Arai RX-7 Corsair sisakomra. Lehetőleg a bolti árnál kicsit olcsóbban (használtan). Valaki tud ebben segíteni?
Előre is köszi!
fekete M,XXL
fekete fehér XL.
Ez női nadrág? Megírnád a méreteket e-mailben? Cím az adatlapomon!
Dainese Textilnadrág 40-es méretben, kivehető thermobélés, D-DRY technológiás. 10.000.-
Személyesen megtekinteni,kipróbálni,átvenni Kecskeméten lehet.
Postai utánvét megoldható,ennek költsége 1000 Ft.
Egy kérdésem lenne felétek!
A MAtt bukókat ,ovel lehet szépen tisztán tartani rá"éget" bogarakat leszedni? stb? Matt fekete a bukó és le szeretném teljesen tisztítani!
Akkor veszed észre,amikor kibasztál rá 70ezret és a télen kiveszed a bélést mosni!
Kókán vettem elég lepusztultnak tűnő helyről. Még egy kan volt ott mikor elhoztam. Elég girhes volt mikor hoztam, előző este kapott oltást meg féreghajtót. Itthon sem kellett neki a táp. Összekevertem kutyakonzervvel így már nyomja befelé mint egy kismalac a moslékot. Hízott is sokat. Pedigre junior és royal canin száraztápot keverek most neki össze darling junior kozervvel. Ezt szereti, meg minden mást amit evés közben tőlem elkoldul Most kapta meg pár napja a második oltását és ma adok neki féreghajtót ismét. A Drontal plus-t ajánlották sokan, ezt fogja kapni, a paszta sok esetben nem használ.....tökéletesen.
Megtudhatom hogy honnan való a bullid? úgy nézem kb egyidős lehet az enyémmel, lehet még rokonok is
Ez csak azert vicces, mert a ruhadat - ami szerintem nagyon kiraly darab - 60e-t arulod, 50e korul elmehet es rakoltened a 40-50%-at? Szarul hangzik. Ja, en nemreg vettem 38e-ert siraly allapotu Arlen Ness borkombit, szinte ujnak nez ki. Ahhoz kepest meg horror az ar.
Colop-Colop, pedig te voltal a motorosruhak nagy megmentoje.