Eladó egy carbon kipufogó összekötő csővel
kipufogó dob( bitang hangja van) ára 20Eft(45mm az átmérője)
összekötő cső :6E ami r6hoz való
Hivj bátran biztos megegyezünk!
Csere: bőrruha érdekel 48-as, 50-es méret
budapest tyyyson@citromail.hu 06306052541
Berik LS2-3212-BK
46-os 2részes piros-fekete-fehér bőrruha kis ezüsttel titánkoptatókkal és CE protektorokkal mindenhol. 2szezont használt, kicsi csúszásnyomokkal a háton és a karon, fel sem tűnik. Belső zsebe is van. A térdkoptatók már nem újak. 70.000.-
Továbbá van még
Shox Textilkabát S-es méretben, kivehető thermobélés, állítható karszélesség. 10.000.-
Dainese Textilnadrág 40-es méretben, kivehető thermobélés, D-DRY technológiás. 10.000.-
-Airoh S4 matt fekete bukó! S-méret Sérülés mentes állapot. (+tartozékok hozzá, 3 féle stilusra,módra lehet átalakítani a bukót+sisak zsák!) Teljesen Kivehető bélés 25.000Ft!
-Trace Tx1 Cross csizma fekete! 42-es méret Sérülés mentes állapot. Elején a fém koptatók cserélhetőek! 20.000Ft!
-BF HardWear Cordura Kabát L-es méret! Sérülés mentes!
Beépített teljes protector(Váll,Könyök,Gerinc)!
Kivehető Thermó bélés!
Teljesen vízálló!
Zárható zsebek,fényvisszaverő színek!
Könyöknél és derknál állitási lehetőség! 25.000Ft!
-BF HardWear Cordura Nadrág S méret Sérülés mentes!
Beépített protectorok(Térd,derék, csípő)a derék protectórt ki lehet venni)!
Teljesen vízálló!
Fényvisszaverő elemek!
A nadrág szára teljesen a derékig cipzáros és tépőzáras (ha nagyon meleged van benne és a csizmára huzáskor is előny)!
20.000Ft!
Akit Érdekelne vagy tudna segíteni az eladásukban. Aszt megköszöném!
Én árulok 60.000-ért egy makulátlan állapotú "s"-es gsx-r verziót, ettől többet nem igen ér szerintem. A használtabbak 40-50 között mozoghatnak állapottól függően......szerintem.
Az Xr1000 kifutó széria. Leváltotta az Xr1100. Én leginkább a Shoei Xspirit2-vel foglalkozom, az itthoni 199.000 helyett 150.000-ért, bár inkább már 160, mert iszonyatosan megerősödött a dollár.
Sziasztok!
Mivel a héten szinte minden nap esett,igy sokszor bele is szaladtam.
Fekete protektoros bőrkesztyűm van ami az esötől átázik .Nem is ezzel lenne bajom,hanem azzal hogy ha átázik akkor fekete lé folyik belöle.Nagyon kellemetlen ha nem haza megyek mert tiszta fekete lesz a kezem tőle.Mivel kezeljem? Többen
mondták hogy felejtsem el az impregnáló sprayt,babaolajjal kezeljem.Ez igaz? Babaolajjal?
Sikerült szereznem egy xr-1000-es sisakot! (még jó, hogy minden motoros otthon van )
Ez pont jó lenne nekem, a belsejében a következő felirat áll egy címkén: 7 1/8-7 1/4 M 57-58.
Kell ezenkívül v.mit tudnom, hogy telefonon le tudjam pontosítani, hogy van-e a méretemben ilyen?
Az állam és a sisak héja között mekkora hely az ideális? Ebbe úgy 3 cm-es a hézag, máshol pont passzent.
Szia!
Pont most készülök új sisakot venni és az egyik jelölt Shoei.
A jelenlegi Givi sisakom L-es 60-as. Ez éppen hogy nagy. Volt egy Suomy sisakom M-es az meg nagyon kicsi volt.
Xr1000 ben 57-58-as körüli az L-es méret? Tudsz esetleg jóárasítva?
Köszi előre is!
Bőrgatyó is érdekel, vagy nem tudom, bármi, igazából nekem felesleges a bőrruci, mert 99 százalékban csak turázgatunk, egy bőrkabátom van, amellé kellene egy gytaó, mert azért a farmert nem díjazom, mellesleg van egy 400-asom eladó
kipufogó dob( bitang hangja van) ára 20Eft(45mm az átmérője)
összekötő cső :6E ami r6hoz való
Hivj bátran biztos megegyezünk!
Csere: bőrruha érdekel 48-as, 50-es méret
budapest tyyyson@citromail.hu 06306052541