Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Eladó a Cross csizmám.SETUP UNO Márka. Keveset használt. Szép állapotú 44-es. 15000ft alku nélkül. Postázom is.Tel:0620 981 39 16 motorsokk@citromail.hu
köszi vuki
milyen tipus volt az?
aha, köszi
de szél volt benne?
úgy értem találok a neten egy rakás típust amiben van napszemü meg biztos fel is tudom őket próbálni, de egy boltban sincs szélgép
Attól függ, mikori gyártású. A Motoroázis-ban azt mondják, hogy az ARAI 7 év után javasolja lecserélni a sisakjait.
nekem szemüveg van de egyátalán nemérzek szelet csak ha nyitok szellőzőt... így viszont hidegbe párásodik ami ugyancsak kellemetlen am beépített napszemcsik már 40 ezres bukókba is vannak
Sziasztok!

ELADÓ:

-Airoh S4 matt fekete bukó! S-méret Sérülés mentes állapot. (+tartozékok hozzá, 3 féle stilusra,módra lehet átalakítani a bukót+sisak zsák!) Teljesen Kivehető bélés 25.000Ft!

-Trace Tx1 Cross csizma fekete! 42-es méret Sérülés mentes állapot. Elején a fém koptatók cserélhetőek! 20.000Ft!

-BF HardWear Cordura Kabát L-es méret! Sérülés mentes!
Beépített teljes protector(Váll,Könyök,Gerinc)!
Kivehető Thermó bélés!
Teljesen vízálló!
Zárható zsebek,fényvisszaverő színek!
Könyöknél és derknál állitási lehetőség! 25.000Ft!

-BF HardWear Cordura Nadrág S méret Sérülés mentes!
Beépített protectorok(Térd,derék, csípő)a derék protectórt ki lehet venni)!
Teljesen vízálló!
Fényvisszaverő elemek!
A nadrág szára teljesen a derékig cipzáros és tépőzáras (ha nagyon meleged van benne és a csizmára huzáskor is előny)!
20.000Ft!

Akit Érdekelne vagy tudna segíteni az eladásukban. Aszt megköszöném!

Elérhetőségem.

-Email: llacus@totalcar.hu
-MSN: l.lacus@hotmail.com
Sziasztok!

SZEMÜVEGESEK, KONTAKTLENCSÉSEK!
A ti véleményeteket, tanácsotokat, tapasztalataitokat kérném. Új sisakot szeretnék venni és az lenne az egyik fő szempont, hogy ne zavarja a lencsémet a szél. A mostanit (HJC, IS16) is szeretem, de az a baja, hogy nagyobb sebességnél kifújja a szememet és szétszárítja a lencsémet. 100km után már úgy nézek ki mint aki elnyomott vagy három joint-ot.
Ugyanakkor szeretnék beépített naphemüt és legalább üvegszálas héjat. Mindezt jó lenne 70 körül...
Nemeccerű tom.

Van valakinek ilyen tapasztalata? Ti mit használtok és az hogy válik be.
Előre is köszi.
Eladó 2 új HJC cross bukó!
Mindkettő vadi új!Mélyen bolti ár alatt,mivel utolsó darabok!
Megtekinthető Kecskeméten,vagy postázom őket!
XL-es méretek.
Ár:23000/db
20/974-1680
Új SHARK RSX bukósisak félár alatt :

http://www.kepesmotor.hu/zart_...

A számomat elfelejtettem :06-20-914-66-05

Ezen hívjatok v írjatok ide
sziasztok
A bukósisakomra keresnék sötétített plexit

Típusa: CMS GP 5 Matrix
Szia Pohi!

Lőttem mailt!
Eladó kushitani női egyrészes ruha. Frissen tisztítva. Belseje újraprotektorozva, mivel a gyári protektorok gyengék voltak. Új térdkoptató. kb 170-175 cm magas, 65-70 kilós nőre való.Sérülésmentes állapot. Páromon kb 4x volt.
Az ár kis mértékben alkuképes.
ár: 70.000.-Ft
Én vagyok az az 1.:D
eladó gp pro fekete M,XXL
fekete fehér XL
Nem vagyok az, de beszéljük meg e-mail-ban....minden megoldható.
Egyébként pesti vagy? mert ha igen, akkor ha jövőhéten ott leszek, akkor megnézhetem személyesen
Tényleg, nagyobb nem kell?
Köszi
Elég szűk passzentos kesztyűk. Eddig akinek M kellett az végül L-eset vitt.....5 emberből talán 1 akinek tényleg M kellett.
Van egy L-esem, érdeklődtek már rá, de ha nem kell a srácnak azt el tudom neked küldeni. Ha nem jó akkor hozok helyette M-eset
Van egy fox krossz kesztyűm,az m-es, meg kaptam tesómtól szülinapomra egy b-star textil kesztyűt amit ki kell cserélnem nagyobbra mert ez s-es, és ezt fel se tudom venni. Majd hnap megyek RMC-be kicserélni, akkor megmondom, hogy abból m-es vagy l-es kell e. Bár tudom ez bőr, az más.
Fekete-fehér
Picit kisebb.Inkább az a gond hogy valami elbaxott kemény az anyaga nem olyan finom puha vékonyabb.Ujjak szűkebbek.A tied csak tenyérben szorított meg hüvelykujjban az mindenhol.És szenvedés volt felvenni.Mondjuk a tied is de azt csak a tenyér csukló felöli részén ahol nekem vastagabb mint az átlagé.
A tied ujjhossza pont jó az hoszabb volt mind.
KB ennyi.