Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, hogy mondja valaki Eddig nem tudtam. És az ottani kisebb vagy nagyobb?
Ott tök más a méret.
Pardiban biztos van.....Színben elképzelés?
Szia Mis! Pl. nálam! Sokféle nagy méretű cordura kabátot és nadrágot forgalmazunk igen jó áron! Dobj egy e-mailt, ha érdekel!
Szevasztok!

Van eladóba egy bering protektoros cordura gatyám..Alig használt állapotú és kivehető thermos.Akit érdekel 30eft-ba viheti is
Érd:
balu88@mailbox.hu vagy 30/9089573
Köszi!Megnézem én is,egy próbát mindenképp megér.Esetleg még valami tipp,hol lehet jóárasított és nagy méretű ruhát venni?
már említettem, h engem érdekel, de a méretet még mindig nem tudom. Pesten hol van olyan bolt ahol vannak ilyenek és fel tudnám próbálni? mert jövőhéten úgy néz ki, édesapámmal felmegyek pestre,mert neki arra van dolga, és én addig elnéznék a superzone-ba bőrruhát nézni, meg akkor elmennék még valahova ahol van ilyen gp-pro h felpróbáljam.
Úgy néz ki lesz full fekete is.....az XXXL az még kérdéses reggelre megmondják....
Reggel rendelek Alpinestars GP pro kesztyűket, ha valakinek kell és van méret és szín elképzelése az dobja át email-en 1-1/2 hét alatt itt van.
Na igen a méret.....én most 95 kg vagyok és 185 cm magas, erre jó az XXL. Elég japános a méretezés Protektor van bennük, kívül kemény belül puha verzió és hajlanak, tehát be vannak vagdosva a könnyebb mozgás és a jobb idomulás végett. Érdemes megnézni mindenképp...
Szia!Mit tudnál még elmondani ezekről a Mugen kabátokról?Pl:protektorok vannak benne?Sajnos leírást nem találtam hozzájuk...A max méretük XXL,ez mekkora emberre lehet jó szerinted?Előre is köszi!
Eladó vadi új Nitro N766VX sisakok!
Akciós ár:29900 helyett 19900-ért!
Az akció csak erre a pár darabra él!Ha elfogy nincs több!
Kivehető-mosható bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,gyorszáras csat,fejtetőn integrált szellőző,orrvédő,bogárháló,sisakzsák,dobozában.
Elérhető még:
-Matt fehér:1 db XS-es
-Kék:1 db L-es
-Piros:1 db M-es és 1 db L-es
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét megoldható!
20/974-1680
Sziasztok! Ha valakinek Shoei vagy Arai bukó kell:

www.hasznaltsisak.co.cc

vannak újak is nem csak használt...
Szeva!

Ha a srácnak nem jo, nekem is kéne plekó spec 1 R re! Tudsz mgé szerezni? Mi pénzbe fáj!? Köszi!
adatlapomon megtalálod az elérhetőségeimet. ma is jó nekem.
3-ik ker.
Ez valószínűleg érdekel, láttam, pesti vagy, bővebben? Merre tudunk összefutni? Első blikkre XL-es kell, de a legegyszerűbb, ha mindkettő nálad van, mikor találkozunk, ha valamelyik jó, akkor csak az egyiket kell hazavinned :-)
igen új 25e. nekem csak ez van.
Mennyiért is? 25e? Új, original?
A többi cuccról valami?
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Gaerne GRS csizmával kapcsolatban? Most néztem, hogy a versenycsizmák között viszonylag olcsó, olyan 45e körül van, csak nem tudom véd-e annyit , mint mondjuk egy Alpinestars SMX Plus? Csizmát kellene vennem, de valami normális kellene ami jól védi a bokámat :)
Szia!
Úgy néz ki idő előtt befejeződött a motorozás....
Eladtam az ezrest,hogy majd fiatalabbra cserélem,de most,hogy zsebben a lóvé,gondolkodom!
Viszont túl gyorsan még nem akarom eladni,ki tudja....emelek is az árán,nagyon kapós
cső, mi a bajod vele hogy eladjátok?
kék fehér pro pont van L,XL méret
Eladó m-es protektoring.Jó állapotban.

Csere érdekel bőrruhára, krosz csizmára stb.
06209653518
Sziasztok!

Nemrég én is csatlakoztam a nagymotorosok társaságához, már csak felszereléseket kellene vásárolgatnom :-) Ebben kérnék segítséget, mert a hazai boltok árai finom szólva sem tetszenek a külföldiekhez képest sem, hát még ha valaki jóárasított termékeket is tud :-)

Első keresgélésre Alpinestars cuccokat nézegettem ki, ezekről sok rosszat nem hallottam még.
Konkrétan amik megtetszettek:
GP-Plus kabát - kék-fehér
Air-Flo nadrág
GP-Plus\GP-Pro kesztyű - kék fehér
SMX-Plus csizma - kék-fekete

Előre is köszi

Persze hasonló kategóriában más is szóbajöhet :-)

Tud valaki segíteni (a google nekem is barátom, az fc-moto.de-t én is megtaláltam) ?