Hallo
Tervezem venni könyök,térd védőt illetve gerincvédőt vagy protektor inget, ezekből az olcsóbbak mennyire használhatóak? Olcsó alatt értem azokat amikkel el van ömlesztve a piac, ufo cuccok pl.
Protektor ingekből a ~20.000 forintos ér is valamit, vagy csak disznek van?
Üdv. &rash
5. Nitro N1700 VF ezüst több méret és darab 49900 helyett 24500 Ft!
A sisakok dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
XXS(51-52 cm):1 db
XS(53-54 cm):1 db
XL(61-62cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Más méretek rendelésre rövid határidővel rendelhetők!
Kérdéseddel keress bátran!További képeket küldök!Postai utánvéttel is elküldöm őket!
szia!
Igazából fogalmam sincs, hogy mennyiért adjam...neked mennyit ér meg? ár alatt is odaadom szinte alig van már rajtam, azért adnám, cserélném. egyébként meglepően kényelmesnek éreztem. de szerintem ne itt hanem e-mailben beszéljük meg (mrgabi@t-email.hu)
Bőrruha jobban véd, ez nem kérdés bármilyen motortípusról is legyen szó. Természetesen vannak hátrányai, pl esőben elég gáz. És ha nem bőr, akkor inkább cordura, semmint textil.
Hello
Supermotohoz főleg utcai használatra bőrruhát vagy textil ruhát ajánlanátok? Illetve még az lenne a kérdésem ha ebben is tudtok segíteni, hogy ha cross gumit teszek a motorra (jelen esetben Yamaha WR125 X), akkor terepezésre is alkalmas?
Köszi
Fekete-fehér "L" -eladó-
Fekete-fehér "XL" -eladva-
Kék-fehér "M" -eladva-
Piros-fehér "L" -eladva-
Piros-fehér "L" -előrendelve, de nem biztos, hogy elviszik, holnapra kiderül-
Piros-fehér "XL" -előrendelve, de nem biztos, hogy elviszik holnapra kiderül-
Akit érdekel valamelyik, az e-mailben keressen. Ha más méret és szín kellene akkor is zargassatok e-mailben 1-1,5 hét alatt itt van a kívánt méret és szín.
Eladó új HJC krossz bukók készletkisöprő akcióban!Utolsó darabok!Nem lesz több belőlük!
Ennél alacsonyabb ár már nem lesz!Érdemes lecsapni rá azonnal!
1-3. kép:HJC CLX4N8 Dawg XL-es(62 cm) 29000 helyett 17500 Ft!
4-6. kép:HJC CLX5 Mammoth XL-es(62 cm) 33000 helyett 18500 Ft!
Kérdéseddel keress bátran!További képeket is küldök ha érdekel!Postai utánvét megoldható,ez esetben a postaköltség 1000 Ft.
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
Hát én próbáltam ilyen ruhát, nem ajánlanám. Szerintem a szabása eléggé béna, valószínűleg egyszerűbb szabásminta alapján dolgoztak, amelyet egyszerűbb összevarrni. A cippzár már a próbánál szétjött. Az elasztikus betétek a vádlinál kész horror! Egy vastagabb kötött harisnyához tudnám hasonlítani, ahogy széthúztam, átláttam rajta. Elképzeltem, hogy esésnél hogyan mállana le a vádlimról...
Kivehető bélés nuku.
A jelenlegi ruhám nem sokkal volt drágább, de az fényévekkel jobb minőségű, kidolgozású. Írtam róla tesztet is.
Ezek mennyire minőségi cuccok? Egyáltalán, megérdemlik azt a jelzőt, hogy "minőség"? Valakinek személyes tapasztalat? Inkább "1 szezonos" ruhák (úgynevezett, "eldobhatós")? Vagy azért bírnak valamennyit? Valaki dobjon meg egy értelmes válasszal, mert hülyén halok meg
Üdv!
Új Nitro bukók készletkisöprő akcióban hihetetlen áron!
1. kép:Nitro N766VX piros 29900 helyett 18000 Ft!
Karc-pára mentes és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,gyorszáras csat,integrált szellőző a sisak tetején.Elérhető méretek:M és L 1-1 db
2. kép:Nitro N766VX kék 29900 helyett 18000 Ft!
Karc-pára mentes és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,gyorszáras csat,integrált szellőző a sisak tetején.Elérhető méret:L-1 db
3. kép:Nitro N1700VF ezüst 50% kedvezménnyel 49900 helyett 25000 Ft!
A sisakok dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Elérhető méretek:XXS-1 db,matt ezüst XS-1 db,M-1 db,L-1 db
4. kép:Nitro N1700VF fekete 50% kedvezménnyel 49900 helyett 25000 Ft!
A sisak dupla D gyűrűs csattal rendelkezik,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Elérhető méretek:XXS-1 db
Ha kérdésed lenne keress bátran!Akár postai utánvéttel is elküldöm!Ennek költsége 1000 Ft.
20/974-1680
Eladó vadi új Nitro N1700-VF sisakok 50% kedvezménnyel 49900 helyett 25000 Ft-ért!A sisakok számlával kerülnek átadásra!
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét költsége 1000 Ft.
Jelenleg készleten lévő méretek:
Matt ezüst XS:1 db
Ezüst XXS:1 db
Fekete XXS: 1 db
Ezüst M:1 db
Ezüst L:1 db
Tervezem venni könyök,térd védőt illetve gerincvédőt vagy protektor inget, ezekből az olcsóbbak mennyire használhatóak? Olcsó alatt értem azokat amikkel el van ömlesztve a piac, ufo cuccok pl.
Protektor ingekből a ~20.000 forintos ér is valamit, vagy csak disznek van?
Üdv. &rash
Óriási árzuhanás!
1. Nitro N766 VX kék L-es méret(59-60 cm) 16000 Ft!
Karc-pára mentes és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,gyorszáras csat,integrált szellőző a sisak tetején.
2. Nitro N766 VX piros M-es méret(57-58 cm) 16000 Ft!
Karc-pára mentes és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,gyorszáras csat,integrált szellőző a sisak tetején.
3. HJC CLX4N8 Dawg XL-es (61-62 cm) 15000 Ft!
Kivehető-mosható bélés,dupla D gyűrűs csat!
4. HJC CLX5 Mammoth XL-es (61-62 cm) 16500 Ft!
Kivehető-mosható bélés,dupla D gyűrűs csat!
5. Nitro N1700 VF ezüst több méret és darab 49900 helyett 24500 Ft!
XXS(51-52 cm):1 db
XS(53-54 cm):1 db
XL(61-62cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Más méretek rendelésre rövid határidővel rendelhetők!
Kérdéseddel keress bátran!További képeket küldök!Postai utánvéttel is elküldöm őket!
20/974-1680
zzrrs@citromail.hu
Új minták kerültek fel: http://motoros-polo.hu
A szerkesztőben olyat tervezel magadnak, amit csak akarsz!
Én asszonyt meglepem egy tangával, remélem meghálálja!
Igazából fogalmam sincs, hogy mennyiért adjam...neked mennyit ér meg? ár alatt is odaadom szinte alig van már rajtam, azért adnám, cserélném. egyébként meglepően kényelmesnek éreztem. de szerintem ne itt hanem e-mailben beszéljük meg (mrgabi@t-email.hu)
érdeklödnék meg van még a ruha? milyen árban adod? most még csak nézelödöm
Supermotohoz főleg utcai használatra bőrruhát vagy textil ruhát ajánlanátok? Illetve még az lenne a kérdésem ha ebben is tudtok segíteni, hogy ha cross gumit teszek a motorra (jelen esetben Yamaha WR125 X), akkor terepezésre is alkalmas?
Köszi
Eladó:
1 db, új Spyke HEAT RAC overáll, méret: 54
- új ára a boltban 313.000.-
- akciósan a boltban199.000.-
- most a tulajdonosától: 170.000.-
1 pár, új Diadora X-TREME csizma, méret: 43
- új ára a boltban 63.500.-
- akciósan a boltban 49.000.-
- most a tulajdonosától: 40.000.-
Érdeklődni: excatx@freemail.hu
http://kepesmotor.hu/textil_ka...
http://kepesmotor.hu/motoros_t...
Jött Alpinestars GP pro kesztyűm 6 db.
Fekete-fehér "L" -eladó-
Fekete-fehér "XL" -eladva-
Kék-fehér "M" -eladva-
Piros-fehér "L" -eladva-
Piros-fehér "L" -előrendelve, de nem biztos, hogy elviszik, holnapra kiderül-
Piros-fehér "XL" -előrendelve, de nem biztos, hogy elviszik holnapra kiderül-
Akit érdekel valamelyik, az e-mailben keressen. Ha más méret és szín kellene akkor is zargassatok e-mailben 1-1,5 hét alatt itt van a kívánt méret és szín.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Ennél alacsonyabb ár már nem lesz!Érdemes lecsapni rá azonnal!
1-3. kép:HJC CLX4N8 Dawg XL-es(62 cm) 29000 helyett 17500 Ft!
4-6. kép:HJC CLX5 Mammoth XL-es(62 cm) 33000 helyett 18500 Ft!
Kérdéseddel keress bátran!További képeket is küldök ha érdekel!Postai utánvét megoldható,ez esetben a postaköltség 1000 Ft.
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
Kivehető bélés nuku.
A jelenlegi ruhám nem sokkal volt drágább, de az fényévekkel jobb minőségű, kidolgozású. Írtam róla tesztet is.
http://www.motorosborruha.hu/1...
Eladó , Grex - R1 decor, levizsgáztam benne, hajszálkarcok.
IÁ : 8000 ft
06 20 9 346 188 XIII-ker.
Új Nitro bukók készletkisöprő akcióban hihetetlen áron!
1. kép:Nitro N766VX piros 29900 helyett 18000 Ft!
Karc-pára mentes és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,gyorszáras csat,integrált szellőző a sisak tetején.Elérhető méretek:M és L 1-1 db
2. kép:Nitro N766VX kék 29900 helyett 18000 Ft!
Karc-pára mentes és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,gyorszáras csat,integrált szellőző a sisak tetején.Elérhető méret:L-1 db
3. kép:Nitro N1700VF ezüst 50% kedvezménnyel 49900 helyett 25000 Ft!
Elérhető méretek:XXS-1 db,matt ezüst XS-1 db,M-1 db,L-1 db
4. kép:Nitro N1700VF fekete 50% kedvezménnyel 49900 helyett 25000 Ft!
A sisak dupla D gyűrűs csattal rendelkezik,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Elérhető méretek:XXS-1 db
Ha kérdésed lenne keress bátran!Akár postai utánvéttel is elküldöm!Ennek költsége 1000 Ft.
20/974-1680
Van egy eladó Spool motoros nadrágom. L-es méret, keveset használt. A sliccén a zipzár rossz.
Tel.:+36305204066
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét költsége 1000 Ft.
Jelenleg készleten lévő méretek:
Matt ezüst XS:1 db
Ezüst XXS:1 db
Fekete XXS: 1 db
Ezüst M:1 db
Ezüst L:1 db