egyébként füstszínű plexivel este mennyire lehet látni? nagyon gondolkozok mert elég fényérzékeny a szemem viszont a rendes szemüveg miatt nemtudok felvenni napszemüveget és még így tudnám kiküszöbölni leginkább h ne csukott szemmel kelljen vezetnem
Eladó utcai enduro gumi. ÚJ!
Csere is érdekel krossz csizmára 43-44méretben.
Itt meg tudjátok nézni: MICHELIN SIRAC REAR TT 3.10*18"
Bolti ára 20.990;- (akciósan)
Én 15értodaadom!
van pár Shoei plexim, XR1000, RaidII, Multitecre.
Eredeti Shoei, smoke, azaz füstszínű, 12.000.
Utángyártot irridiumos 9000.
Ha valakit érdekel mailben írjon.
2 év?
akkor ezek nem jó sisakok
ismerte valaki a kiskőrösi sisakokat?
88ban vettem az első motorom akkor adták hozzá használtan a sisakot
használtam vagy 15 évig, de addigra lebomlott fél belső része
nemrég megtaláltam és teszeltem
párszor izomból földhözvertem le is pattogott a festék utánna agresszívvé váltam
egy bazi nagy kalapáccsal (vagy 10 kiló 1,2m-es nyéllel) rávertem egyet, na ekkor már a gitt is kezdett lepattogni
elég sokat kellett kalapálni mire be tudtam szakítani.....
szóval ez jó sisak volt......
ellenben a szomszéd kínai bukója az indexről lesett (nincs 1 méter) aztán elnyílt a héj......
Előre utalás után szoktam megrendelni, mert volt már, hogy a nyakamon maradt egy sisak a "tuti 100%, hogy elviszem" vevőtől. Ekkor a sisak a vevő házához megy egyből Japánból. Aki bizalmatlanabb az felét előre utalja, felét hozza átvételkor. De ilyenkor el kell jönni érte.....
Csere is érdekel krossz csizmára 43-44méretben.
Itt meg tudjátok nézni:
MICHELIN SIRAC REAR TT 3.10*18"
Bolti ára 20.990;- (akciósan)
Én 15értodaadom!
yahzee@freemail.hu címen elérhető vagyok.
Eredeti Shoei, smoke, azaz füstszínű, 12.000.
Utángyártot irridiumos 9000.
Ha valakit érdekel mailben írjon.
akkor ezek nem jó sisakok
ismerte valaki a kiskőrösi sisakokat?
88ban vettem az első motorom akkor adták hozzá használtan a sisakot
használtam vagy 15 évig, de addigra lebomlott fél belső része
nemrég megtaláltam és teszeltem
párszor izomból földhözvertem le is pattogott a festék utánna agresszívvé váltam
egy bazi nagy kalapáccsal (vagy 10 kiló 1,2m-es nyéllel) rávertem egyet, na ekkor már a gitt is kezdett lepattogni
elég sokat kellett kalapálni mire be tudtam szakítani.....
szóval ez jó sisak volt......
ellenben a szomszéd kínai bukója az indexről lesett (nincs 1 méter) aztán elnyílt a héj......
de legalább őszinte györök vagy
Előre utalás után szoktam megrendelni, mert volt már, hogy a nyakamon maradt egy sisak a "tuti 100%, hogy elviszem" vevőtől. Ekkor a sisak a vevő házához megy egyből Japánból. Aki bizalmatlanabb az felét előre utalja, felét hozza átvételkor. De ilyenkor el kell jönni érte.....
link az 1 Ft-os aukciókhoz