Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,próbálkozz nyitható sisakkal amiben van napszemüveg.Tokéletes megoldás a meglepetések elkerülésére!
A kollégák igen.....
este le szoktam cserélni, a harmadára csökken a látótávod vele. De nem is estére van, hanem az erős napsütésre.
egyébként füstszínű plexivel este mennyire lehet látni? nagyon gondolkozok mert elég fényérzékeny a szemem viszont a rendes szemüveg miatt nemtudok felvenni napszemüveget és még így tudnám kiküszöbölni leginkább h ne csukott szemmel kelljen vezetnem
Eladóvá vállt egy Shox Team cordura kabát XS-es méretben.Alig használt állapotban!Az ára pedig 15000 forint!
nemhát
őőő, ugye viccre vetted? Remélem nem vetted komolyan.
thx
Ja, de most olvasom, hogy bele akarod. Az minden további nélkül menni fog.
Hát ha rá powertape-ezed.
shoei plexi a hjc bukómba nemlenne jó?
Eladó utcai enduro gumi. ÚJ!
Csere is érdekel krossz csizmára 43-44méretben.
Itt meg tudjátok nézni:
MICHELIN SIRAC REAR TT 3.10*18"
Bolti ára 20.990;- (akciósan)
Én 15értodaadom!

yahzee@freemail.hu címen elérhető vagyok.
mértetek?
van pár Shoei plexim, XR1000, RaidII, Multitecre.
Eredeti Shoei, smoke, azaz füstszínű, 12.000.
Utángyártot irridiumos 9000.
Ha valakit érdekel mailben írjon.
Vagy 270 felvétel......
A vödör sem lukad ki egyből ha kalapáccsal püfölöd, viszont nem is tompít az ütésen ha elesel.
2 év?
akkor ezek nem jó sisakok
ismerte valaki a kiskőrösi sisakokat?
88ban vettem az első motorom akkor adták hozzá használtan a sisakot
használtam vagy 15 évig, de addigra lebomlott fél belső része
nemrég megtaláltam és teszeltem
párszor izomból földhözvertem le is pattogott a festék utánna agresszívvé váltam
egy bazi nagy kalapáccsal (vagy 10 kiló 1,2m-es nyéllel) rávertem egyet, na ekkor már a gitt is kezdett lepattogni
elég sokat kellett kalapálni mire be tudtam szakítani.....
szóval ez jó sisak volt......

ellenben a szomszéd kínai bukója az indexről lesett (nincs 1 méter) aztán elnyílt a héj......
mi volt Dkeszin?
Hüle kérdésre hüle válasz
wehhehhe...előkerültek a legmélyebb gondolatok belőled
de legalább őszinte györök vagy
Biztos sokan örülnének neki ......de ne dobd ki, még az is hordja aki az egészet elitta .
akkor ha én elittam már agysejtjeim felét ezért megsérült,dobjam ki a fejem a kukába-pitsába?
Sérülésről is volt szó? Arról lemaradtam...... Sérülés után mindegyik kuka.
Szia!

Előre utalás után szoktam megrendelni, mert volt már, hogy a nyakamon maradt egy sisak a "tuti 100%, hogy elviszem" vevőtől. Ekkor a sisak a vevő házához megy egyből Japánból. Aki bizalmatlanabb az felét előre utalja, felét hozza átvételkor. De ilyenkor el kell jönni érte.....
Sokféle új motoros ruházati termék egy forintos aukcióban itt:
link az 1 Ft-os aukciókhoz