Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,ez így van,azonban az is veszít az ütéselnyelő képességéből amikor sérül.(pl:leesik).Ezért nem hiszem hogy egy több éves sérült sisak életbiztosítás lenne.
Szia Pohi.
Érdeklődnék,h bukósisak vásárlás postai utánvételel megy? Vagy hogy szoktátok intézni?
Előre is köszi.
A műanyag 2-3 év.....az újabb többrétegű karbon stb. tovább bírja jóval.
Azt érdemes tudni,hogy a sisakok szavatossági ideje 2! év.
Azon túl akár hungarocellel is betekerheted a fejed többet ér,mint egy öreg sisak,pláne ha sérült is.
Sziasztok!
Shoei Xr 1000-re keresek hátsó levegőző "plexit" használt is érdekel, szín nem lényeges akinek van kérem jelezze a hozzászólás "válasz erre gombal"köszi.
Képen bejelöltem pontosan mire gondolok.
Simsonra jó lehet, de védeni nem sokat fog, ha baj van.
Helló.

Ha jól látom sérült. És, ha jól tudom akkor, ha sérült utána már nem nagyon tudja azt tudnia kellene.
Eladó egy IXS márkájú cross mez L-es méret. A csaj nélkül
szerezhetsz te is olcsón újat
csónakot a csónakboltba vazze
asszem hallottam hírét bár most nekem sincs mivel menekülnöm...de ha nem rakod kettőbe akkor pocket bike-kal bevállalom
valakinek nincs eladó használt sidi vertigoja 46-os kéne
er007007@hotmail.com <-- msn hajrá emberek
Üdv.Kérdeznélek titeket hogy mi a véleményetek erről a sisakról?
Jól védhet e ,nem tul régi? Az állapota az jó , bele is egyben van.
Szerintetek mennyi ér ez a sisak?
Arai NR 3 Drudi Performance
Eladó Spyke Flash DIV kétrészes bőrruha. Méret: 44

Érd.: mail@zsubaby.com vagy nullahathúsz3kettő3hét115

dobj egy mailt, ott megbeszeljuk, de holnap nem tudok a ring kozelebe ferkozni.
holnap megyek a ringre ha gondolod elviszem
nem jarsz valamikor Pest fele? Eger nekem most kicsit sajna messze van, es belathato idon belul nem visz arra a sors.
5000 új csak próbálva volt.hirdetéseimnél megtalálod
hol-milyen-mennyiert? mailcim az adatlapomon.
Engem érdekelne,és hasonloak a személyi adataim mint neked.Sztem jó lenne rám,de hol tudnám megnézni vagy ilyesmi?
nekem van
Rendben Használd sokáig egészséggel, sérülésmentesen
Az Xspirit2 az a csúcs versenysisak, az xr1100 meg a csúcs túra-sport sisak......mindkettő kiváló szerintem.
nincs valakinek joaron shoei raid2-hoz pinlock-ja?
Sajnos eladó sorba került kettő darab egy éve vásárolt Shark RSI Skylon Blue bukósisakunk (új ára most 96e/db… plusz Iridium plexi kb 15e/db!, még 4 év garancia!). Mindkét sisak „S” méretű. (De itt jegyzem meg, hogy előtte én is M-es sisakokat hordtam, tehát érdemes megnézni akkor is, ha egyébként M-es a méreted…) A sisakokban mindössze egy hosszabb túrát tettünk meg, mondhatni original állapotban vannak. Mindkét sisakon extra Iridiumkék plexi van, plusz adom hozzá természetesen a gyári víztiszta plexit is. Az összes plexiben Fogcity páramentes fólia! Természetesen dobozában – garanciakártyákkal, gyári puhatasakjával. Plusz extra: mindkét sisakba igényesen be van szerelve egy Starcom1 típusú headset, amihez igény esetén tartozhat egy Starcom1 Advance interkom-rádió is. (A Starcom1 egyike a legjobbaknak!)
Eladóak egyben is, külön is, headsettel vagy anélkül, interkom-rádióval vagy anélkül… Együtt természetesen olcsóbb. Sisakok ((Iridiumos + víztiszta plexikkel!)) headset nélkül: 50e./db. -headsettel: 57e/db; Starcom1 Advance interkom-rádió: 25e.) Az árak tulajdonképpen fél ár alatt vannak, így nem igazán képezik további alku tárgyát, esetleg akkor ha egyben elviszed!
Kérésre még több infót és képeket tudok küldeni. Máshol is hirdetem! +36 30 9343863