Igen,ez így van,azonban az is veszít az ütéselnyelő képességéből amikor sérül.(pl:leesik).Ezért nem hiszem hogy egy több éves sérült sisak életbiztosítás lenne.
Azt érdemes tudni,hogy a sisakok szavatossági ideje 2! év.
Azon túl akár hungarocellel is betekerheted a fejed többet ér,mint egy öreg sisak,pláne ha sérült is.
Sziasztok!
Shoei Xr 1000-re keresek hátsó levegőző "plexit" használt is érdekel, szín nem lényeges akinek van kérem jelezze a hozzászólás "válasz erre gombal"köszi.
Képen bejelöltem pontosan mire gondolok.
Üdv.Kérdeznélek titeket hogy mi a véleményetek erről a sisakról?
Jól védhet e ,nem tul régi? Az állapota az jó , bele is egyben van.
Szerintetek mennyi ér ez a sisak?
Arai NR 3 Drudi Performance
Sajnos eladó sorba került kettő darab egy éve vásárolt Shark RSI Skylon Blue bukósisakunk (új ára most 96e/db… plusz Iridium plexi kb 15e/db!, még 4 év garancia!). Mindkét sisak „S” méretű. (De itt jegyzem meg, hogy előtte én is M-es sisakokat hordtam, tehát érdemes megnézni akkor is, ha egyébként M-es a méreted…) A sisakokban mindössze egy hosszabb túrát tettünk meg, mondhatni original állapotban vannak. Mindkét sisakon extra Iridiumkék plexi van, plusz adom hozzá természetesen a gyári víztiszta plexit is. Az összes plexiben Fogcity páramentes fólia! Természetesen dobozában – garanciakártyákkal, gyári puhatasakjával. Plusz extra: mindkét sisakba igényesen be van szerelve egy Starcom1 típusú headset, amihez igény esetén tartozhat egy Starcom1 Advance interkom-rádió is. (A Starcom1 egyike a legjobbaknak!)
Eladóak egyben is, külön is, headsettel vagy anélkül, interkom-rádióval vagy anélkül… Együtt természetesen olcsóbb. Sisakok ((Iridiumos + víztiszta plexikkel!)) headset nélkül: 50e./db. -headsettel: 57e/db; Starcom1 Advance interkom-rádió: 25e.) Az árak tulajdonképpen fél ár alatt vannak, így nem igazán képezik további alku tárgyát, esetleg akkor ha egyben elviszed!
Kérésre még több infót és képeket tudok küldeni. Máshol is hirdetem! +36 30 9343863
Érdeklődnék,h bukósisak vásárlás postai utánvételel megy? Vagy hogy szoktátok intézni?
Előre is köszi.
Azon túl akár hungarocellel is betekerheted a fejed többet ér,mint egy öreg sisak,pláne ha sérült is.
Shoei Xr 1000-re keresek hátsó levegőző "plexit" használt is érdekel, szín nem lényeges akinek van kérem jelezze a hozzászólás "válasz erre gombal"köszi.
Képen bejelöltem pontosan mire gondolok.
Ha jól látom sérült. És, ha jól tudom akkor, ha sérült utána már nem nagyon tudja azt tudnia kellene.
er007007@hotmail.com <-- msn hajrá emberek
Jól védhet e ,nem tul régi? Az állapota az jó , bele is egyben van.
Szerintetek mennyi ér ez a sisak?
Arai NR 3 Drudi Performance
Érd.: mail@zsubaby.com vagy nullahathúsz3kettő3hét115
Eladóak egyben is, külön is, headsettel vagy anélkül, interkom-rádióval vagy anélkül… Együtt természetesen olcsóbb. Sisakok ((Iridiumos + víztiszta plexikkel!)) headset nélkül: 50e./db. -headsettel: 57e/db; Starcom1 Advance interkom-rádió: 25e.) Az árak tulajdonképpen fél ár alatt vannak, így nem igazán képezik további alku tárgyát, esetleg akkor ha egyben elviszed!
Kérésre még több infót és képeket tudok küldeni. Máshol is hirdetem! +36 30 9343863