Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló nem tudjátokhol lehet venni olyan sisakot amilyen olyan matricás pl: az álvédő csontvázasmatica van rajta meg az egész bukón (zárt bókósisak!) linket írjatok ha lehet. előrre is kössz
Hali!
Készletkisöprő akció!Utolsó darabok a raktárban.
Mindkét sisak XL-es méret.
HJC CLX4N8 Dawg 29000 helyett 21500 Ft.
HJC CL X5 Mammoth 33000 helyett 23000 Ft.
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvéttel is küldöm!
20/974-1680
Párom bőrruháját 2-3 éve 60 ezerért varrták méretre, igaz volt meló vele rendesen, de ha előre tudom az árát akkor nem vágok bele. Sógor szakadt bőrdzsekijét 35-ért vállalták volna, úgy hogy csak oldalt kellett volna kicserélni a perforált részt és magamnak kellett volna kitisztítani. Szereztem embert aki ingyen megcsinálja..
En 5 eve csinaltattam meg nala a seggen lyukas + hatan szakadt Wintex rucimat. Dobott ra egy Ratesz logot is, az ulepet pedig dupla borre csinalta meg. Jobb lett, mint volt, a logo pedig tetszetosre sikeredett.

Akkoriban ez 16e ft volt. Szerintem 20-25e alatt mar tuti nem csinalja ugyanezt. De ez csak tipp.
Hát az a bajom nekem is, hogy az átalakítás esetleg többe kerül, mint amit a ruha ér... De kérek tőle árajánlatot, az biztos!

Addig is:
Eladó egy BERIK bőrruha, 60e Ft, 175 cm/65 kg-val volt jó. Részletesen az eladó holmijaim között!

Ment a válasz
hát sajnos az utóbbi időben igencsak megnyomták az árakat.
Helló!

Van valakinek tapasztalata a Cölöp mester által végzett bőrruha-átalakításról? Mennyire dolgozik drágán? Nekem a Berik ruhámat kéne megbővíteni, de nem vagyok benne biztos, hogy a ruha megéri az átalakítást.
Sokféle új motoros ruházati termék (női motoros ruházat is) 1 Ft-os vatera aukcióban is itt:
link a vatera termékekhez
írtam mailt.
milyen árú a kesztyű? pl a fekete-fehér xl-es?
Sziasztok!
Lenne néhány eladó motoros cuccom:
1.Bering Új Ruha, XXL (56-58) irányár 85000Ft
2.Shark RSR2 Fogarty replica, L-es irányár 38000Ft
3.AGV TiTech MS-es, irányár 48000FT
4.Teknic Violator kesztyű Új, XL-es 22000FT

Ha valakit érdekel az apróban is megtalálja vagy voda 9negyvennyolc4828 és petars@ingyenlevél.hu
Szevatok!

Ma is motoros nap van a LIDLben van sisakbeszélő 3300 ftért ami sztem fasza ár, plusz ahogy elnézem a bukókban van napszemüveg is.
itt a link:
http://lidl.hu/cps/rde/xchg/SI...
Sziasztok. A Crane sports nevü márkáról mennyit tudtok? Multkor az Aldiba láttam 10ezerért ilyen márkájú motoros csizmát. Mi a véleményetek,szerintetek szabad foglalkozni ilyennel?
köszi Ratesz!
ilyesmi kommenteket vártam.
az is-16 nem vált be.
ezen kívül még az FS-11 és az FS-10 van napszemüveggel.
Kétlem, hogy ezeknek máshogy lenne kialakítva a szellőző rendszere... Mindegyikhez uaz a duma van. A tervezők nyilván elégedettek az eredménnyel, hogy nem párásodik a plexi...
Talán a karboné más, de az már 110.
Kontaktlencse hordással kapcsolatban az a tanácsolt, hogy motorozásnál ne használd. Nyomd szemüvegben. DE, aki lencsés tudja, hogy abban 100x jobb a látásélességed, mint szemüvegben. Szóval én is csak lencsében nyomom szinte mindig.

Nekem Nolan N92 és Shoei XR-1000 tapasztalatom van. A Nolan lencsehordás szempontjából jobb volt, mert szar volt a szellőzése a sisaknak. A Shoei XR1000 azért kicsit kényelmetlen ezügyben, mert az állnál lévő szellőztetőt ha kinyitod, akkor a levegő a plexi belső oldalára irányítódik; ergő pont a szemedbe. Persze ha lezárod akkor minden megoldódik. Hidegben kellemetlen a párásodás miatt, de oda meg használj Pinlockot. Ja, a Nolan is párásodott, csak annak a belseje nagyon nyúlt, meg sebességnél nyomódott lefelé a sisak az állad felé, iszonyat hangos, stb... Szóval sok kehe volt vele. A Shoei klasszisokkal jobb.

Szóval amit lencséseknek ajánlható: áll alá háló/lezáró, hogy ne csapódjon fel a levegő alulról, lezárni az arc szellőztetést, aminek mind-mind negatív hatása a párásodás.

És egy pozitív dolog: egy mocizás után kényelmetlenné vált a lencsém, el is mentem dokinőhöz aki mondta, hogy köszönjem meg a lencsémnek hogy a helyén volt, mert 2db kis üvegszilánkot felfogott...
köszönöm az elmés jótanácsot
nyilván van szemüvegem, de az nem kényelmes viselet bukó alatt és nem fér el tőle a beépített napellenző sem.
Tudom, hogy lehet venni dioptriás oakley-t is, de egyszerűbb lenne egy normális bukó.
Az nem baj ha szellőzik, csak ne pont a szememre irányuljon a légáramlat. Szerintem ezt a SZEMpontot aligha veszik figyelembe a fejlesztéskor.
Hát ez örök vita tárgya. Én inkább inkább úgy gondolom, hogy a műanyag sisakoknak 5év, kompozitoknak jelentősen több. De ez is változhat az időjárás miatt (mennyit volt napon) - ezt úgyse tudod letesztelni egy használt sisaknál, főleg ha cserélhető a belseje, ami a használtságára utalhat.
Kimondtad a varázsszót,Hjc-beépitett szemüveggel!
vegyél 1 szemüveget
Eladóvá vált cordura ruházatom. Részletek itt!
Shoei Xr-1000 Gsx-R festéssel "s" méretben 60.000 Ft.
Sziasztok!
Eladó , Grex - R1 decor, levizsgáztam benne, hajszálkarcok.
IÁ : 8000 ft
06 20 9 346 188 XIII-ker.

Szél mindíg lesz a sisakban minimum a szellőzés miatt, szerintem..... A nem szellőző sisak meg kényelmetlen forróságban..... Szerintem vigyél magaddal sok szemcseppet