Eladó új Nitro bukók!
Nitro N766VX kék és piros színben.Kivehető-mosható bélés,gyorszáras csat,integrált szellőző,sisakzsák,karc-pára-és szerszámmentesen cserélhető plexi.Kékben S,M,L méretek.Pirosban M és L.Egy darab XS-es matt fehér-kék színben.
Áruk egységesen 20 000 Ft.
Nitro N1700-VF ezüst színben.Kivehető-mosható bélés,karc-páramentes plexi,pin lock,dupla D gyűrűs csat,plexiről téphető fólia mint az F1-ben,sisakzsák.Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott.1 db XS-es matt ezüst,1 db M-es,2 db L-es,1 db XL-es méret.
Áruk egységesen 26 000 Ft.
Gratula a géphez Továbbra is a bőrt javaslom,
de próbálj fel sokat, azt vedd meg ami pontosan passzol,
így a protektorok nem tudnak elmozdulni, ha baj van
A motort NEM ÉN törtem össze ! ÍGY VÁSÁROLTAM ! Mint a többi képen kiderült ILYEN gépet tudtam kihozni belőle SAJÁTKEZŰLEG , hogy a MOTOROS TÁRSADALOM aktív tagjaként tudjak érvényesülni !
A lényeg, hogy a nyakadnál ne lógjon ki, mert akkor nem tudod a fejed elfordítani, és lehetőleg ne csak a dereka legyen állítható, de a vállpántok is. Az elemek száma típusfüggő.
ki tud nekem mondani egy olyan sisakot, amire 3év után is azt tudja mondani hogy jo és csendes, és ugyan ugy megvan vele elégedve...
nekem 2,5éves a hjc hq1 es sisakom, eléjén nagyon megvoltam elégedve vele, de most legszivesebben kidobnám