Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy nagyon szép hibátlan állapotú ARAI sisak Yamahásoknak !
25.000
Eladó Alpinestars GP pro "L" méretben fekete-fehér színben.
thx... ezért szeretem ezt az oldalt mindenki olyan segítőkész köszönöm mindenkinek
superzone? csak nem drága jó főváros? vagy merre?
Menj el a superzone-ba és vegyél mugen kabátot 15.000-be kerül és tökéletes. Bírja az essőt, van bélés hozzá, szellőzők is vannak rajta, ha melegedne az idő..... Nekem is ilyen van csak ajánlani tudom.
Atilla 11
itt a E-mail cimem

llacus@totalcar.hu
spec R1 plexie jó lehet rá?
imail címed valamiért nem jó.
ok
Személyesen érdekelt vagyok! (szóval bármi kíváncsi kérdés jöhet nekem is. E-mail az adatlapomon.) Bukósisakokat egyelőre nem forgalmazunk, így sajna plexit se.
Egyrészes Spool bőrruci, nem sérült szép állapotú, kék, 48-as méret és 2009-es eladó, vagy cserélhető
Egyrészes Spool bőruha (kék, 2009-es, 48-as), 28-as Pazaz kormány(kék), kiemelővel, és egy fekete enduró fejidom eladó, vagy értelmesre cserélhető
egyébként személyesen érdekelt vagy vagy csak jó vélemény vagy mi? am sötétített plexi nincs véletlenűl hasonló feltételekkel? az mondjuk fontosabb lenne de ahhoz is lóvé
nem olvastam végig én vagyok a hülye bocs
Olvasd el a leírást... Ez a forgalmazótól jön, annak megfelelő (lásd Ptk.) garanciával, számlával, és ha nem jó a méret vagy akármi akkor vissza lehet küldeni (Bár ha pesti vagy, kiválaszthatod magad is, melyik jó). Nincs benne semmi rizikó, csak Magyarországon ezt elég nehéz az emberekkel megértetni... Sajnos. Ugyanilyet vehetsz akárki kispistától is kézen-közön, és cseszheted, ha valami gond van aztán a cuccal.
Szerintem jobb garanciális terméket venni, de Te tudod.
Sziasztok!
Suomy Explore bukóhoz keresnék páramentes plexit! Simát és sötétítettet is. Tud valaki segíteni ebben?
köszi előre is
Alpinestars púpos egyrészes eladó!
85.000.ft
ennyiért ajándék

no igen viszont ha akármi van (méret probléma vagy bármi) akkor cseszhetem... ha meg v.ki árul itt azzal sz.tem meglehetne beszélni ha bármi ilyesmi gond van
Szia!

Licitálj magadnak egy motoros kabátot itt:
vatera link
Lesz még több fajta!
ha aktuális lesz keresni foglak
Oksa.Érdemes akkor visszatérni rá,hátha lesz valamelyik akcióban.Sztem tuti,mert most nyitom meg a boltot a nyáron.