Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi hát nekem picit sok a 30 rugó majd meglátom h lesz lóvém
A Duchinni Stinger nagyon jó kabát,könyök-váll gerinc protektor.
A Buffalo Coolflow szintén.
Mindkettő nagyon jó minőség!Tartós.Viszont nem meleg,nem télire van.
Az Oxford szintén full protektoros és ez inkább melegebb.
és ezek minőségbe hol helyezhetők el? valami protektor vagy v.mi? mennyire melegek?
Akkor sajna nem király.
30-35 körül tudok neked Buffalo-t,Oxfordot(mindkettő angol),vagy esetleg Duchinnit.(olasz)
egyébként az ár attól függ h szeptember környékén mennyi lóvém lesz most csak úgy mondtam egy árat de 20nál többet biztos nem szánok rá
hát márkától függően de olyan 10 körül max... őszre kéne úgyhogy igazából ráér csak h esetleg ha aktuális lesz kit keressek
Mi az az igen jutányos ár?Írd meg,előfordulhat!
Nem tud v.ki textil motoros kabátot igenigen jutányos áron? persze újat
Attila 11!
Érdekelne hogy a Kesztyüknél a Fehér fekete mien árban van és mekkora a mérete!
Elöre is köszi Erre a E-mail-re dobj egy üzit llacus@totalcar.hu
Eladó új Nitro N1700VF-ek több darab.A bolti ára 49900 Ft,most hatalmas akcióban 27000 Ft-ért juthatsz hozzá!
Dupla D-gyűrűs csat,pin-lock,karc-páramentes plexi,kivehető-mosható bélés,több darab letéphető fólia mint az F1-ben,üvegszálas héjszerkezet,sisakzsák,dobozában!
Ha a pünkösdi idő alatt lecsapsz rá én állom a postát!
Elérhető még:
Fekete és ezüst XXS 1-1 db
Matt ezüst XS 1 db
Ezüst M 1 db
Ezüst L 2 db
Ezüst XL 1 db
20/974-1680
Eladó aprilia af1 papíros váz!

Csere érdekel, kroszcsizma 44-ig, sisak s-es stb.

speedfan@citromail.hu
Shift Recon Crossmez XL-es méretben...zsír újan eladó!
6990.-
Írj vagy hívj!
20/9654435
Bp.-en személyesen vagy postai utánvéttel is akár
új gp pro-k eladók több szinben és méretben. 25000ft
Van! Írj az email címemre,küldök róla képet..
Nem biztos, hogy nem lesz meg, de rendelek jövő héten úgy néz ki. Van ami 2 hétig a kutyának sem kell, aztán meg mindenkinek az a méret és szín kellene. Nem lehet kiszámítani a dolgot.
Szia! Engem érdekelne, főleg hogy fekete-fehér színbe van, csak nem tudom hogy az L-es jó lenne a rám, ráadásul én csak júni eleje fele tudnám megvenni, szóval inkább kérdezném hogy fogsz e még rendelni, mert valószínűsítem hogy ez nem lesz meg addig.
Még eladó 1 db. fekete-fehér Alpinestars GP pro "L" méretben, ez marad még meg a 10-ből amit rendeltem. Ha valakinek kell e-mail-ban elér.
Sziasztok sporttársak! Egy kis segítség kellene nekem. Combtáskát akarok venni, de dillemmázok 2 fajta között: moto-detail, és büse. Azt szeretném kérni, hogy akinek van valamelyik a kettő közül, az írjon nekem a fogpiszk@freemail.hu-ra. vagy ide. Köszönöm, és további szép estét mindenkinek!
gerincprotektoros hátizsák eladó
http://kepesmotor.hu/motoros_t...
gerincprotektoros táska eladó!
http://kepesmotor.hu/motoros_t...
Hali!
Eladó 2 db vadi új HJC cross bukó,és 2 db HJC CS R1 Fang.
A cross bukók XL-es méretek,a Fang mindkettő S-es.
A Mammoth ára:25000 Ft
A Dawg ára:23000 Ft
A Fang ára:25000/db
Ha kérdésed van keress:
zzrrs@citromail.hu
vagy
20/974-1680
Hoppá. Elírtam. Motowell :) Ha már pontosítani akarok ezt a bukósisakot néztem ki.
Motorwell bukósisakokról mi a véleményetek? Ma néztem egy cross sisakot. És érdekelne a véleményetek.
márciusban lett véve a mostani nemnagyon szeretném cserélni meg a beépített szemcsisek drágák nekem