Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cölöp Team azt mondja, hogy csak a kabát átalakítása kb 30e Ft lenne (ezt nyilván pontosítani kell személyes viziten). Hát lehet, hogy ez lesz, ha nem tudom eladni jövő hétig.

ELADÓ:
jaja. Ahogy mondod Egy egységbe kell bedugni az utas és a vezető mikrofonját.
Ha valaki netán kipróbálja ezt a módszert, feltétlen dobjon róla egy videot !
Ez vezetékes egymás között beszélő....... úgy is működik ha egymás mögött mentek motorral persze....csak lesz köztetek egy vezeték
NNNNEEEMMMMM
Szia!
A méret az igen sokat segít.Küldd el az email címemre(adatlapomon),én pedig megnézem mik lennének feketében.
Érdekelni érdekelne. Leginkább olyasmi mint amilyet ezüstben árulsz, csak fekete színben kellene. Meg van mégegy gondom is. Méretet nem tudok. A jelenlegi sisakomban már semmi nem látszik a címkén én meg nem jegyeztem meg milyen volt 4 éve mkor vettem... Fejméret cm-ben segítség? Mert akkor max mérek 1-t.
siess mer lejár az akció meg elfogy
Előző válasz erre ment volna csak férenyomtam
Még ki se csomagoltam. De holnap referálok róla
750-es belefér a kisebb kategóriába?
ez a beszélő engem is érdekelne. úgy is működik ha egymás mögött megyünk? próbáltad már? gondolok itt a zajszűrésre, a hangzára emg hasonlók
Lényeg hogy baleset ne legyen.Akkor tuti nem rossz.

20-25e ért már üvegszálas komolyabb sisakot is lehet kapni.A gond hogy a mechanikája gagyi az olcsóbb sisaknak.
PL nem marad fenn nem kapcsolódik lehajtható állrész eltörnek a bizgerék amivel működik a napellenző a bélés is széteshet stb.Arra jó tényleg hogy évente eccer az anyus is felül a szüreti muri idejére.
Wgész jó kis sisak, robogóra kisebb motorra tökéletes, vagy utassisaknak, ha nem száguldozós a tempó.
Ha érdekel keress meg.Még van pár a kifutó szériából!Jövő hónaptól jelentősen drágulnak.
Na pont ez tartott vissza. A Nitro tippet köszi.
tuggya a tököm nézd meg neten biztos fentvan am beszélő úgy nem müxik h 2 motorral megyünk egymás mögött és úgy? mer haverral akk vennénk felesbe
Inkább rádobnék 5-6 ezret és vennék egy akciós Nitro-t.Azok legalább sisakok,de ez a Lidl-ös elég gagyi.Am zárat meg beszélőt vettem én is.
Ja meddig van ez az akció? Csak ma vagy még tart valameddig? Lehet bevállalok én is egyet, max visszaviszem és levásárlom krumplira meg répára
Robogóra simán megvenném én is. Viszont nekem a Sevenfiftyhez kellene, oda meg cidris bevállalni. Persze az alacsony ár engem is vonz, de a biztonság előrébb való. Ezért kérdeztem a véleményeket.
nem arai az fix de robogósnak mz-snek simán elég és ilyen árba napszemüveges bukót messze nemkapsz... osztálytársam faterja vesz majd megmondja am ha nemlenne simán bepróbálkoznék a napszemcsi miatt de márciusba lett 24ér HJC úgyhogy egy darabig marad most sötétített plexit keresek hozzá...
Én fázom a Lidlben vásárolható bukótól. A féktárcsazárat meg a sisakbeszélőt megvettem, de nekem a bukó gagyinak tűnt. Cáfoljatok meg ha nem így van...
ez airbrush
nem hanem ilyenre ahol az álladon ilyen száj van rá matricázva