Cölöp Team azt mondja, hogy csak a kabát átalakítása kb 30e Ft lenne (ezt nyilván pontosítani kell személyes viziten). Hát lehet, hogy ez lesz, ha nem tudom eladni jövő hétig.
Érdekelni érdekelne. Leginkább olyasmi mint amilyet ezüstben árulsz, csak fekete színben kellene. Meg van mégegy gondom is. Méretet nem tudok. A jelenlegi sisakomban már semmi nem látszik a címkén én meg nem jegyeztem meg milyen volt 4 éve mkor vettem... Fejméret cm-ben segítség? Mert akkor max mérek 1-t.
Lényeg hogy baleset ne legyen.Akkor tuti nem rossz.
20-25e ért már üvegszálas komolyabb sisakot is lehet kapni.A gond hogy a mechanikája gagyi az olcsóbb sisaknak.
PL nem marad fenn nem kapcsolódik lehajtható állrész eltörnek a bizgerék amivel működik a napellenző a bélés is széteshet stb.Arra jó tényleg hogy évente eccer az anyus is felül a szüreti muri idejére.
Robogóra simán megvenném én is. Viszont nekem a Sevenfiftyhez kellene, oda meg cidris bevállalni. Persze az alacsony ár engem is vonz, de a biztonság előrébb való. Ezért kérdeztem a véleményeket.
nem arai az fix de robogósnak mz-snek simán elég és ilyen árba napszemüveges bukót messze nemkapsz... osztálytársam faterja vesz majd megmondja am ha nemlenne simán bepróbálkoznék a napszemcsi miatt de márciusba lett 24ér HJC úgyhogy egy darabig marad most sötétített plexit keresek hozzá...
Én fázom a Lidlben vásárolható bukótól. A féktárcsazárat meg a sisakbeszélőt megvettem, de nekem a bukó gagyinak tűnt. Cáfoljatok meg ha nem így van...
ELADÓ: