Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új motoros holmik 1 Ft-os aukcióban itt:
Vatera link a termékekhez
Szevasztok!Egyszer használt,gyakorlatilag új protektoring mérethiba miatt eladó!Én 178/97 vagyok,nekem éppen kicsi!Érzésre olyan 90kg körülire jó,ráadásul lefele állítható!Ár:15eft / 06 30 644 8009/
Hali!
Vegyél Caberg sisakot, nekem bevált, és nem is drága. A beépített napszemüvege alatt pedig elfér a sima szemüvegem.
Rainers 43-as szinte új. 35000
Igen,jól.
Amúgy én sem látok,mert nagyon világos a szemem.Azonban éjszaka is megyek sokszor,így egy speciális napszemüveggel(12 ezer) amit a bukóban használok megoldom a nappali motorozást!
Szia!

Köszönöm a választ!
A bibi, hogy biza nekem szükségem van arra a fránya napvédelemre, mert igen érzékeny a szemem...
Nagyon macerásnak érzem erdős részen - de akár még városban is - az árnyék / napos / árnyék / napos részeken a szemüveg használatát.

Rizsu Motors, jól látom?
Szia!
Mi is forgalmazzuk,de csak a napszemcsi miatt nem éri meg megvenni.
Inkább Nitro N1700,vagy 1710Vf-ek.Sharp 5*,sokkal szebb és csendesebb kidolgozottság,nem ázik be(tapasztalat,én nagyon szeretem).Profi sisakok.JA,és árban is ugyanennyi.
Sziasztok!

Hallott már valaki erről a sisakról:
Duchinni - D409

Zárt, beéptett napszemüveg, mosható belső, sharp 4*. Tegnap megnéztük a quasimoto-ban és nem volt elrettentő. A barátomnak a bélés anyaga nem volt szimpatikus, nekem nem volt vele bajom (lyukacsos típus).
Még a súlya sem volt bitang, igaz, nem a legkönnyebbek közül való.

25 e pénzt kérnek érte, ami túl barátságosnak hangzik.

Menetzaj?
Kopás?
Mechanika?

Remélem valamelyikőtök tud segíteni!

Ja:
kezdő motoros leszek, tehát nem 200 feletti tempóra kell, hanem eleinte rövidebb túrák, sok-sok város és remélem rengeteg póluscenterparkoló gyakorlás

B
Én ugyan nem használtam ilyet, de biztosan jó dolog a felsőtestre, viszont a lábad védtelen marad, a farmer könnyen szakad, a bőr megég, a térd szétroncsolódik....stb.

Ha nincs sok pénzed akkor a superzone-ban 40.000-45.000-ből megúszható a Mugen cordura nadrág és kabát.....persze ezek túratempó szinten védenek leginkább. Ha nagyon kened neki akkor inkább egy régi használt ütött kopott bőrruhát vegyél olcsón jó protektorokkal.....mert életet menthet, vagy hosszantartó sérülésektől, nyomorékságtól menthet meg.
Hello!

Valami védelmet szeretnék, de nincs tul sok keretem rá most.

Mi a véleményetek egy jobb fajta protektor ingröl egy speed motoron?
Kesztyü csizma már van. Csak az a kérdés hogy ér az valamit ?

Aki speed motoron használ protektor inget megoszthatná a tapasztalatait.
Tudom ajánlani neked az fc-moto.de oldalt, én a napokban vettem pár cuccot onnan (alpinestars smx-plus 53e, alpinestarts T-RC1 55e), elég jó áron. A taktika, hogy elmész a boltba, felpróbálod a cuccot, megnézed az árát, agyérgörcsöt kapsz (70e és 75e), hazamész, és megrendeled onnan. Sok akcióba bele lehet futni, mint látod én pl ~40e pénzt spóroltam... már meg is van egy középkategóriás sisak. Az átfutási idő kb 10 nap.
Arra nem árt figyelni, hogy az árak EUR-ban vannak, de ha UPS-sel hozatod ki, Ft-ban kell fizetni, napi középárfolyamon....
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Fekete-Fehér: \"XL\" -eladó-
Kék-Fehér: \"L\" -eladó-
Kék-fehér: \"M\" -lefoglalva-
Fekete-fehér: \"L\" -lefoglalva-
Fekete-fehér: \"L\" -eladó-
Fekete-fehér: \"L\" -eladó-
Fekete-fehér: \"M\" -lefoglalva-
Piros-fehér: \"XL\" -lefoglalva-
Piros-fehér: \"M\" -eladó-
Piros-fehér: \"L\" -lefoglalva-

Jövő héten rendelek ismét!

Ha más méret és szín érdekel keress meg e-mail-ben, 1 hét alatt itt van.

Full fekete kesztyűk június vége, július eleje felé várhatóak.
Mi az a craigslist?
A segítséget pedig ha nem is most de pár héten belül elfogom fogadni csak lennék már túl a szóbelin hahahah. Jó éjt mindenkinek. Viva Espana
Hát igen, mindig is ezen a véleményen voltam hogy teljes védőfelszerelés. Úgy vagyok vele elsőként legyen meg ez majd utána a motor. Mások épp ellenkező véleménnyel nyugtatják meg magukat, miszerint első a motor utána majd a védőfelszerelés. De ezt 1-ik barátom már elrontotta hiszen hitelre vette a motort és nem hogy védőfelszerelésre de még saját magára sem jut túl sok pénz. És nem győzöm megköszöni a válaszokat
Lehet tapsztalatlannak mondod magad,de már most több eszed van mint aki,felül ruha nélkül,vagy először csili vili motort vesz és úgy gondolja kihúzza a szezont farmerban meg tornacsukában.
Ha másra nem tényleg erre jó ez az egész hogy eljut a fiatalabbakhoz milyen fontos a ruha.
Sziasztok.
Eladó: Egy kétrészes Cordura Ruha, külön is.
Kivehető thermo bélés, CE-protektorok, vesevédő, vízhatlan anyag.
Méret: 175-180 cm, 75-85 kg-ig.
Jelképes áron: 10-10e Ft ért.
én is csak azt tudom mondani, hogy ha van lehetőség mindenképp próbálj. Én pl 180 cm/ 72 kg vagyok, és nekem Berik-ből és Arlen Ness-ből is 50-es a jó. Berik-ből próbáltam 52-est is, de az nagy volt- Csak erről a 2 márkáról tudok nyilatkozni mert csak ezeket próbáltam/superzone/, szerencsére sikerült is vennem egy 50-es Arlen Ness-t, igaz még kipróbálni nem volt alkalmam, mert holnap megyek a josgiért, szóval a héten mindenképp falni fogom a kilómétereket. De amúgy én is a beriket és az an-t nagyon tudom ajánlani(ugyebár egy cég gyártja). A többi ruhát nem ismerem annyira, csak amit olvastam róluk, de erről inkább mondjanak azok akik nálam tapasztaltabbak, mert én egyelőre még nem mondom magam motorosnak se, majd 1-2 év múlva
Üdv
.....NINCS MIT........
köszöntem
ÜDV. mindenkinek !
....na mégegyszer....
...akinek a ruha méretek kellenének...

ÜDV. mindenkinek !

ÜDV.mindenkinek !
Természetesen használt bőr ruhán gondolkoztam én is olyan 70000-80000Ft már vannak használtan kiváló minőségű, és márkájú bőr ruhák.
"160.000 Ft szánok rá (sisak, bőr ruci , kesztyű, csizma)"

160.000 Ft sok pénz nekünk szegény embereknek, de ennyi mindent venni ennyiből elég nehéz lesz. Ha veszel a superzone-ban új bőrruhát akkor már a legjobb esetben is ugrik 100.000, a 60 meg kevés a többire.

Szerintem 54 -es a méreted egyébként. Próbálj ilyen méretben használt ruhát nézegetni.....az megúszható 60-80-ból és akkor marad a többire is......

Ksztyűből én az alpinestars gp pro-t ajánlom 25-ért, de persze azért mert én árulom , ha olcsóbb csuklókesztyű is megfelel abből találsz az apróban bőven.

Csizmából egy alpinestars smx-plus lenne neked megfelelő vagy egy sidi vertigo corsa....de az áruk magas....esetleg ha jó állapotú használtat találsz akkor ugorj rá.

Sisakból én nem vennék cross-t, de te tudod......Nálam ami 100% bevált az a Shoei Xr-1000, ha ilyet találsz olcsón vedd meg, kíválló sisak.

Persze ez csak az én véleményem...
Köszönöm a válaszodat. Lehet lesz még majd kérdésem