Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor próbálj meg beriket venni,a minősége kifogástalan,nagyon jó árban vannak,2-3 év mulva ugyis lecseréled látni fogod a főbb szempontokat,kár bele nagy lét tolni.
Hát most használt bőr szerkót néztem. Majd persze természetes idő múltán fogok majd venni ujjat de most spórolni kell a kerettel:) olyan 160.000 Ft szánok rá (sisak, bőr ruci , kesztyű, csizma)
Jajj akkor nem szóltam :)
az XL az az 56-os ugye? Köszönöm a gyors válaszodat
Csak a probálgatásokkal fogod látni milyen méret kell neked,minden gyártó másképpen szabja a ruhákat tehát az álltalánosításnak semmi értelme.
De kb 52-54 a méreted.
Ha nyulánk testalkat vagy mint én akkor csakis az egyberuha jöhet szóba azokat inkább az olyan pálcikákra szabják 186cm85kilo.
Nekem Pohi intézett kintről spidi T-1 et,én mindent felpróbáltam és csak ez jöhetett szóba ez volt egyedűl jó a Gibbon testalkatomra.
Pont mák volt hogy ocsóért be tudta hozni
Szerintem XL a méret!
Én 178 cm vagyok és 78-82 kg között változok súlyban.
Sisakból meg szerintem praktikusabb a zárt.De ezt te döntöd el úgyis!
Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni! 1 vagy 2 részes motoros bőr ruhát fogok majd venni de nem tudom hogy ezzel az alakkal (182 cm magas vagyok, és 85 kg) hogy hányas méret kell. Előre is köszönöm a segítséget. Ja és még valamit supermotozáshoz milyen sisakot ajánlotok. (zárt vagy cross sisak ) utcán használnám a supermotot.
Hihetetlen Nitro bukósisak akció nagykerből!

Nem akarsz egy rakás pénzt kifizetni,de megbízható,csendes sisakot keresel?Itt a lehetőség!
Új 2010-es modell Nitro N1710VF bevezető akcióban 49900 helyett 29000 Ft-ért!
Minden a 4 sisak L-es(59-60 cm) méret!

A sisak a Sharp törésteszten mind az 5 *-ot megkapta.
Üvegszálas héj,gyorszáras csat,orrvédő,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,dupla szellőző,integrált légterelő,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock,letéphető fóliák mint az F1-ben!

Tavalyi modell Nitro N1700VF matt fekete L-es és matt ezüst XS,M valamint ezüst XL,XXL méretekben 49900 helyett 25000 Ft!
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét is megoldható!

20/974-1680
zzrrs@citromail.hu
Fly Racing Új cross nadrág eladó. 36os méretű, nekem kicsi lett, így vettem helyette egy másikat (38). Így ő nekem feleslegessé vált. Ha valakit érdekel, lökjön meg egy árajánlattal, és megdumáljuk.
Esetleg cserélném protektormellényre, kb. Xl-es méretűre! (csak jó állapotú legyen )
Alpinestars GP pro, 25.000:

-XL fekete-fehér
- L kék-fehér

eladó, azonnal postázom, akár már hérfőn
Válaszoltam...
Hogy kicsoda?
Isoráz!
I.ár: 15000
Aha, sorry...
Sziasztok

Úgy látom időszerű, van egy pár Spidi Fjort H2OUT téli kesztyűm eladó. Új, méretprobléma miatt eladó. XL.-es méretű.
oldalt zipzáros, nyaknál jobbra, ahol a cimke lóg.
Ööö, szép, dee hogy a manóba hámozod le magadról? Kár, hogy nem középen cipzáros...
új csizma 44-es 30e ft
ez L-es és új. 30e ft
Jónapotot! Valaki esetleg tud eladó namgagyi protektoringet? L-es körüli kellene, az se baj, ha jól néz ki. Nem feltétlenül a legolcsóbb érdekel!
Csuka!

Ismét küldtem levelet,pár napja.
Megnéznéd a spam könyvtárad?
Nálam mindig 20 ft ez a dal
20e. Nálam minden egy húszas......majdnem minden.