Akkor próbálj meg beriket venni,a minősége kifogástalan,nagyon jó árban vannak,2-3 év mulva ugyis lecseréled látni fogod a főbb szempontokat,kár bele nagy lét tolni.
Hát most használt bőr szerkót néztem. Majd persze természetes idő múltán fogok majd venni ujjat de most spórolni kell a kerettel:) olyan 160.000 Ft szánok rá (sisak, bőr ruci , kesztyű, csizma)
Csak a probálgatásokkal fogod látni milyen méret kell neked,minden gyártó másképpen szabja a ruhákat tehát az álltalánosításnak semmi értelme.
De kb 52-54 a méreted.
Ha nyulánk testalkat vagy mint én akkor csakis az egyberuha jöhet szóba azokat inkább az olyan pálcikákra szabják 186cm85kilo.
Nekem Pohi intézett kintről spidi T-1 et,én mindent felpróbáltam és csak ez jöhetett szóba ez volt egyedűl jó a Gibbon testalkatomra.
Pont mák volt hogy ocsóért be tudta hozni
Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni! 1 vagy 2 részes motoros bőr ruhát fogok majd venni de nem tudom hogy ezzel az alakkal (182 cm magas vagyok, és 85 kg) hogy hányas méret kell. Előre is köszönöm a segítséget. Ja és még valamit supermotozáshoz milyen sisakot ajánlotok. (zárt vagy cross sisak ) utcán használnám a supermotot.
Nem akarsz egy rakás pénzt kifizetni,de megbízható,csendes sisakot keresel?Itt a lehetőség!
Új 2010-es modell Nitro N1710VF bevezető akcióban 49900 helyett 29000 Ft-ért!
Minden a 4 sisak L-es(59-60 cm) méret!
A sisak a Sharp törésteszten mind az 5 *-ot megkapta.
Üvegszálas héj,gyorszáras csat,orrvédő,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,dupla szellőző,integrált légterelő,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock,letéphető fóliák mint az F1-ben!
Tavalyi modell Nitro N1700VF matt fekete L-es és matt ezüst XS,M valamint ezüst XL,XXL méretekben 49900 helyett 25000 Ft!
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét is megoldható!
Fly Racing Új cross nadrág eladó. 36os méretű, nekem kicsi lett, így vettem helyette egy másikat (38). Így ő nekem feleslegessé vált. Ha valakit érdekel, lökjön meg egy árajánlattal, és megdumáljuk.
Esetleg cserélném protektormellényre, kb. Xl-es méretűre! (csak jó állapotú legyen )
De kb 52-54 a méreted.
Ha nyulánk testalkat vagy mint én akkor csakis az egyberuha jöhet szóba azokat inkább az olyan pálcikákra szabják 186cm85kilo.
Nekem Pohi intézett kintről spidi T-1 et,én mindent felpróbáltam és csak ez jöhetett szóba ez volt egyedűl jó a Gibbon testalkatomra.
Pont mák volt hogy ocsóért be tudta hozni
Én 178 cm vagyok és 78-82 kg között változok súlyban.
Sisakból meg szerintem praktikusabb a zárt.De ezt te döntöd el úgyis!
Nem akarsz egy rakás pénzt kifizetni,de megbízható,csendes sisakot keresel?Itt a lehetőség!
Új 2010-es modell Nitro N1710VF bevezető akcióban 49900 helyett 29000 Ft-ért!
Minden a 4 sisak L-es(59-60 cm) méret!
A sisak a Sharp törésteszten mind az 5 *-ot megkapta.
Üvegszálas héj,gyorszáras csat,orrvédő,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,dupla szellőző,integrált légterelő,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock,letéphető fóliák mint az F1-ben!
Tavalyi modell Nitro N1700VF matt fekete L-es és matt ezüst XS,M valamint ezüst XL,XXL méretekben 49900 helyett 25000 Ft!
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét is megoldható!
20/974-1680
zzrrs@citromail.hu
Esetleg cserélném protektormellényre, kb. Xl-es méretűre! (csak jó állapotú legyen )
-XL fekete-fehér
- L kék-fehér
eladó, azonnal postázom, akár már hérfőn
Úgy látom időszerű, van egy pár Spidi Fjort H2OUT téli kesztyűm eladó. Új, méretprobléma miatt eladó. XL.-es méretű.
Ismét küldtem levelet,pár napja.
Megnéznéd a spam könyvtárad?