Az tuti, hogy nagyon akaratos, de imádnivaló. Megszerette mindenki a környezetemben. Pedig nagyon hajtogatták az elején, hogy "patkány-nyúl" keverék ...... Nagy mókamaester....
Hello!
Véleményeteket szeretném kérni a gerincvédőkkel kapcsolatban.
Nem akarok teljes testprotektort venni hanem csak egy könyökvédőt és egy gerincvédőt. Igazából arra kell hogy ha néha felmegyek a hegyre akkor azért megvédjen ha esek de ne akadályozzon a mozgásomban.
Azt szeretném tudni hogy van e olyan márka ami olcsóbb de minőségi (az árához képest). Hány tagú gerincvédő ami még kényelmes ill nem zavar a mozgásban?
Aham rémlik valami, akkor Te vagy a vtr-es? Ami a hirdetésben van, az csak úgy írtam, nem tudom mennyiért adjam a rucit, de sérülésmentes, nem feküdtem benne, és már szinte nem is hordom, talán havonta egyszer van rajtam egy pár órát:(
Sziasztok! Sisakot keresek,ami elfogadható árban van,és felnyitható állrésze van.Fontos szempont lenne hogy a huzat ne szedje szét benne a fejemet és jó lenne ha a menetszélből is kevesebbet hallanék mint a mostani GREX-emmel.Esetleg tapasztalat? Javaslat? Eladó vkinek?
Van eladó Alpinestars GP pro kesztyűm a következő méretekben: fekete-fehér 2 db. "XXL", 2 db. "XL", .... piros-fehér "L" méretben....az ár 25.000 Ft/ pár. A pohi@vipmail.hu e-mail-en és a 06703373554 telefonszámon elértek.
Megvan bizony, most is itt rágja a műcsontot az ölemben. Az amúgy is kevés szabadidőmet is elveszi. Hétvégén megyünk a tacsiért szerintem vasárnap, de még nem 100%. Ha van biztos időpont akkor írok és ha nektek is jó akkor benézünk visszafelé Szigetszentmiklósról.
Hali!
Pár sisak még eladó!Az árak csak a készlet erejéig érvényesek.Postai utánvét megoldható!Ha kérdésed lenne keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
HJC CL X5 Mammoth cross XL-es méret,23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg cross XL-es,21 000 Ft
Nitro X536AV robogós L-es,14 000 Ft
HJC CS R1 Fang,S-es 2 db:24 000/db
Nitro N766VX matt fehér XS-es,20 000 Ft
Üdv a Bullterrieresek táborában :) Sok örömet és türelmet hozzá.Szerintem a leg szeretetre méltóbb kutyák,de a legnagyobb ördögfajzatok is.
Bőrruha csere érdekel.
speedfan@citromail.hu
Véleményeteket szeretném kérni a gerincvédőkkel kapcsolatban.
Nem akarok teljes testprotektort venni hanem csak egy könyökvédőt és egy gerincvédőt. Igazából arra kell hogy ha néha felmegyek a hegyre akkor azért megvédjen ha esek de ne akadályozzon a mozgásomban.
Azt szeretném tudni hogy van e olyan márka ami olcsóbb de minőségi (az árához képest). Hány tagú gerincvédő ami még kényelmes ill nem zavar a mozgásban?
Mi a véleményetek a Diadora Bullet csizmáról?
Köszönöm
Okés, bár vasárnap elvileg Ringen vagyunk, de valahogy csak összehozzuk. :)
Üdv
Zsu
Megvan bizony, most is itt rágja a műcsontot az ölemben. Az amúgy is kevés szabadidőmet is elveszi. Hétvégén megyünk a tacsiért szerintem vasárnap, de még nem 100%. Ha van biztos időpont akkor írok és ha nektek is jó akkor benézünk visszafelé Szigetszentmiklósról.
Pár sisak még eladó!Az árak csak a készlet erejéig érvényesek.Postai utánvét megoldható!Ha kérdésed lenne keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
HJC CL X5 Mammoth cross XL-es méret,23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg cross XL-es,21 000 Ft
Nitro X536AV robogós L-es,14 000 Ft
HJC CS R1 Fang,S-es 2 db:24 000/db
Nitro N766VX matt fehér XS-es,20 000 Ft