Nekem laguna secám van 56-os! 186 magas vagyok és most 88kg de most alig jön rám, nagyon paszentos! Persze beletartozik az is, hogy gerincvédővel és protektornadrággal hordom! A hossza se nem az igazi, az ujja lehetne 3centivel hosszabb! De ez még nem zavaró!
Nekem lenne egy teknic csizmám eladó. 44es méretű, addig használtam míg megcsináltam a motoros jogsit, és ott is csak forgalomban használtam (10x50percet volt a lábamon). Ha érdekel, akkor a csizmáról csinálok saját képeket, még a doboza is megvan. Írj, és megegyezünk! http://www.kneedraggers.com/im...
Használ valaki Leatt Brace-t?
Úgy hallom ez a legprofibb nyakvédő, bár pl. az Alpinestars verziója még drágább néhol.
Endurozásra szeretnék beruházni valami védelemre, csak nem tudom, hogy egy ilyen nyakvédő+testprotektor kombóval járok jobban, vagy vegyek minél drágább testprotektort, pl. a Dainese egyik 60 ezer körüli termékét. (úgy láttam itt épp árul valaki kb. 45-ért).
Balszerencse bármikor kerül, a legtökéletesebb védelem ellenére is megüthetjük magunkat keményen, csak filozofálok, hogy átlagos erdei-mezei (nem ámokfutás) használat alatt melyik opcióval kapnák nagyobb védelmet.
Ja igen az engem is érdekelne, hogy meddig van az akció mert ha még április elején lessz akkor veszek egyet én is. Ja és a képen a fekete plexi vagy valami iridium féle?
ja és még egy kérdés. Nincs véletlenül valakinek LIDL-ös motoros csizmája? A LIDL honlapján fennt van a jövőheti "motoros cucc" kínálatuk, és úgy emlékszem 8000 huf körül vesztegetnek majd egy ilyet. Talán elsőnek jó lenne...
Elnézést kérek mindenkitől! Amikor a ruháról kérdeztem a Bering név ugrott be mert az ugye sokkal ismertebb, komolyabb márka. Éppen ezért szerettem volna megtudni hogy használható-e a shox-ban árult Bergen nevezetű ,,occsó" cordura ruha....
szorrííí
Nekem kesztyűm volt shoxtól, de egy nagy guáno volt, még szerencse hogy élesben nem kellet tesztelni, mert tuti, hogy maszlag maradt volna belőle, fél év alatt szétszakadt a bőr
Kösz szépen a tippet!
Ennyiért még külföldön sincs.
Meddig lesz ez az akció, nem tudod?
Valami tartalmasabb véleményt írhatnál a sisakról, pl. mennyire csendes, szellőzők kezelhetősége, kényelem, stb...
Ilyen színű plexi járt hozzá, mint a képen, vagy full átlátszó?
Köszi!
Üdv!
Köszi Tarka, a pinlock igy mar tiszta, a lemosást úgy értem hogy tisztítás.
Gabe777 vegyél most, mert 20-30% os engedmény van a Motorrad-ban a bukokra (nagykörösi ut 48). 64E helyett 44E-ért odaadták, és nagyon segitőkész volt az eladó. Ma ki is próbáltam, és megérte az árát.
Valszeg nem kéne letakarítani, mert az a páramentesítő anyag.
Biztos nem véletlenül tették rá ezt a réteget a gyárban.
Egyébként énis nézegettem ugyanezt és brutáljól néz ki.
a szöveg lemaradt:
Ha télen is motorra ülsz, akaratlanul is találkozol a párás utakkal és a párás plexivel bukósisakodon. Lassíthatsz, törölgetheted, résnyire felnyithatod, szenvedhetsz, vagy szidod, aki eszedbe jut.
Tehát párátlanítsunk. Jó, de hogyan?
A párát egy plusz réteggel és némi fizikával tartják távol a rostélytól. A megoldás neve: Pinlock. A plexi két oldalán elhelyezett „kis pöcök” közé egy fólia kerül.
Szeva , tőlled vettem vettem a ruhámat, nem