Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, még agyalok rajta. Helyileg merre vagy?
Ha hamar elviszed picit lehet alkudozni
38-as 8000ft
1 szezonban volt használva viszonylag keveset használva.
77-ért hirdetem.
Üdv!
Mi volna az ára? Mikori? Mennyit volt használva?
Csak kiállításon tudok próbálni,de nekem pont piros-fehér XL kellene :)
Ok Fogok hozni 10 db.-ot GP proból, 2-3 héten belül, hogy elgyen választék. Elsődlegesen Úgy látom az L és XL ami nagy átlagban kell. Fekete fehér és kék amit eddig jeleztek, hogy kellene pirosat nem....így azt valószínűleg nem is rendelek. Hétfőn küldöm el a rendelést, ha addig valakinek eszébejut, hogy kb. milyen méret és szín érdekelné, az dobjon e-mailt.

Megyek pihengetni, mert nem szoktam inni, aztán tegnap bevertem egy fél üveg tequilát egy negyed üveg absint-al meg egy kis kerítésszaggató házipálinkával és eléggé elfáradtam.......mondjuk érdekes, hogy konkrétan másnapos nem vagyok.
Alkalmi vétel! Zsír új protektoros bőrnadrágok eladók!
48,52,54-es méretben. Most a bolti ár töredékéért lehet a tiéd!
Dainese bőrnadrág 48-as
Belo bőrnadrág 54-es
Belo protektoros bőrnadrág 52
Ne maradj le róla!
Eladó használt,de jó állapotban lévő fűzős bőrnadrág.Marha bőrből.Apróbb javítható hibákkal. Stílus váltás miatt.Kb 50es méretű,teljes hossza 116cm.

Ára 6500ft
Valamiért az FS olcsóbb mint az FG, most akkor mi van?
Szevatok!

Gabe777:
A szélzajra nem lehet panaszom, a fejemet jól fogja, és egyenlőre nem párásodik belül. Dupla D gyürüs pántja van, előtte nekem egy CS12N volt, ahhoz képest a szélzaj minimális.Kényelmesebb is, és a párnák puhák ugyan,de megfelelően tartanak. Egy furcsaság volt, amikor az oldalszél megérkezett, akkor a tarkónál lévő levegőelvezetőkben érezhetően megkapaszkodott. De ez csak nagy sebességnél jött elő. Nyilván nem kéne 130nál oldalra kitenni a fejemet. (de hát ki kellett próbálni)
A hozzá adott plexi tiszta, nem szinezett. Belül a "nagy" orrmaszk fogadott. Plusz természetesen egy HJC sisakzsák is volt a dobozban.

Asszem az FS és az FG között az a különbség, hogy az egyikben nagyobb a szélzaj-védelem, plusz az FS asszem az USA szabványnak is megfelel az FG meg nem.

Nem tudom meddig lesz az akció, hivd fel őket.
Eladó Swift bőrnadrág 14e.Ft. http://www.kepesmotor.hu/bor_n...
nekem volt Laguna seca egyrészesem, de lehet a csizmát kívül is hordani meg belül is, de ott inkább az "in" jelzésű Daineseket.
Valakinek kétrészes Berik bőrruha?
58-as méret.
Szia Pohi.
Emailt küldtem.
énis azt a modellt próbáltam, 150 az jó ár érte, meg na. profi cucc. csak mikor próbáltam nem volt nállam a csizmám, de nekem gyanus, h hacsak nincs pipaszár lábad akkor a hagyományos csizma nemfér már ela lábadon... lehet, h a spocko dainese kell hozzá, ami belülre megy. ez csak személyes észrevétel, nembirtam kipróbálni, de érdemes utánnajárni, nehogy később lepődj meg!
de mámma megtaláltam a nekem való boltot, lehet vasárnap megis látogatom!

http://www.superzone.hu/

márciusban jócskán áron alul lehet venni cuccokat!
Köszi!Meglátom,hogy tudok összevarázsolni egy kis pénzt aztán ha lesz guba érdeklődöm ha még meg lesz.
MI a különbség a HJC FS-15 és FG-15 között?
pá!
Igyexem! csá
nekem igy is jo! aztan vigyazz magadra benne!
Odabasz a gúnya, stabilan tart, feszes, jól érzem magam benne, ha odaadtad volna kiprószálni, most gazdag lennél
szia!

igen! remelem bevallt! ha holnap lesz olcsobb, akkor nemszoltam. de ha megsem, ajanlom 25-ert a GP Prot!