Ok Fogok hozni 10 db.-ot GP proból, 2-3 héten belül, hogy elgyen választék. Elsődlegesen Úgy látom az L és XL ami nagy átlagban kell. Fekete fehér és kék amit eddig jeleztek, hogy kellene pirosat nem....így azt valószínűleg nem is rendelek. Hétfőn küldöm el a rendelést, ha addig valakinek eszébejut, hogy kb. milyen méret és szín érdekelné, az dobjon e-mailt.
Megyek pihengetni, mert nem szoktam inni, aztán tegnap bevertem egy fél üveg tequilát egy negyed üveg absint-al meg egy kis kerítésszaggató házipálinkával és eléggé elfáradtam.......mondjuk érdekes, hogy konkrétan másnapos nem vagyok.
Gabe777:
A szélzajra nem lehet panaszom, a fejemet jól fogja, és egyenlőre nem párásodik belül. Dupla D gyürüs pántja van, előtte nekem egy CS12N volt, ahhoz képest a szélzaj minimális.Kényelmesebb is, és a párnák puhák ugyan,de megfelelően tartanak. Egy furcsaság volt, amikor az oldalszél megérkezett, akkor a tarkónál lévő levegőelvezetőkben érezhetően megkapaszkodott. De ez csak nagy sebességnél jött elő. Nyilván nem kéne 130nál oldalra kitenni a fejemet. (de hát ki kellett próbálni)
A hozzá adott plexi tiszta, nem szinezett. Belül a "nagy" orrmaszk fogadott. Plusz természetesen egy HJC sisakzsák is volt a dobozban.
Asszem az FS és az FG között az a különbség, hogy az egyikben nagyobb a szélzaj-védelem, plusz az FS asszem az USA szabványnak is megfelel az FG meg nem.
énis azt a modellt próbáltam, 150 az jó ár érte, meg na. profi cucc. csak mikor próbáltam nem volt nállam a csizmám, de nekem gyanus, h hacsak nincs pipaszár lábad akkor a hagyományos csizma nemfér már ela lábadon... lehet, h a spocko dainese kell hozzá, ami belülre megy. ez csak személyes észrevétel, nembirtam kipróbálni, de érdemes utánnajárni, nehogy később lepődj meg!
de mámma megtaláltam a nekem való boltot, lehet vasárnap megis látogatom!
77-ért hirdetem.
Üdv!
Megyek pihengetni, mert nem szoktam inni, aztán tegnap bevertem egy fél üveg tequilát egy negyed üveg absint-al meg egy kis kerítésszaggató házipálinkával és eléggé elfáradtam.......mondjuk érdekes, hogy konkrétan másnapos nem vagyok.
48,52,54-es méretben. Most a bolti ár töredékéért lehet a tiéd!
Dainese bőrnadrág 48-as
Belo bőrnadrág 54-es
Belo protektoros bőrnadrág 52
Ne maradj le róla!
Ára 6500ft
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Gabe777:
A szélzajra nem lehet panaszom, a fejemet jól fogja, és egyenlőre nem párásodik belül. Dupla D gyürüs pántja van, előtte nekem egy CS12N volt, ahhoz képest a szélzaj minimális.Kényelmesebb is, és a párnák puhák ugyan,de megfelelően tartanak. Egy furcsaság volt, amikor az oldalszél megérkezett, akkor a tarkónál lévő levegőelvezetőkben érezhetően megkapaszkodott. De ez csak nagy sebességnél jött elő. Nyilván nem kéne 130nál oldalra kitenni a fejemet. (de hát ki kellett próbálni)
A hozzá adott plexi tiszta, nem szinezett. Belül a "nagy" orrmaszk fogadott. Plusz természetesen egy HJC sisakzsák is volt a dobozban.
Asszem az FS és az FG között az a különbség, hogy az egyikben nagyobb a szélzaj-védelem, plusz az FS asszem az USA szabványnak is megfelel az FG meg nem.
Nem tudom meddig lesz az akció, hivd fel őket.
58-as méret.
Emailt küldtem.
de mámma megtaláltam a nekem való boltot, lehet vasárnap megis látogatom!
http://www.superzone.hu/
márciusban jócskán áron alul lehet venni cuccokat!
igen! remelem bevallt! ha holnap lesz olcsobb, akkor nemszoltam. de ha megsem, ajanlom 25-ert a GP Prot!
50 ojró volt