Én vettem náluk egy axo protektoringet kb egy hét után szétment a cipzárnál a varás,egy varrónő kb 2 perc alatt megjavította volna,de mivel l-es méret volt gondoltam visszaviszem és kicseréltetem xl-re mert kicsinek éreztem.
Nagyon rendessek voltak,nem variáltak hogy megvaratjuk vagy ilyesmi, még a méretcserébe is belementek ilyen szempontból nagyon kerrektek,gondolom másban is.
Szia Pohi! Tudsz szerezni valahonnan Alpinestars GP Pro-t, kék fehérben? Először árajánlatot szeretnék, a lehető legolcsóbb ilyen típusú kesztyű kellene...
Sziasztok van egy eladó bőrruha haverom rendelte de rá nem lett jó mérete kb 54-56 ha valakit érdekel mérhetünk 178-185 cm magas 82-90 kg os emberkére való. könyék váll térd protektorral nagy púpos hátul szellőzőkkel és sztreccses betétekkel! ára 85 ezer forint
Email :elgapo@citromail.hu
Kaotic az sajna nincs,nem jött még meg a 2010-es cucc
Nightmare még asszem van egy M-es,de csak csütörtökön tudom megnézni pontosan.Viszont maradt még 1db 661 Flight karbon,azt 70 helyett elviheted 45-ért,meg Rockhard is van még M-es Slayer,Evel,Kiss
Te a superpole-ban dolgozol?
Köszi előre is, ha utánanézel nekem:
Szeretnék O'neal Element crosscsizmát, inkább fehér, de fekete is lehet, 44-es méretben.
(egyébként érdekel más márka is, a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen)
Airoh sisakjaitok vannak?
Érdekel még O'neal Kaotic sisak, illetve O'neal 309 Nightmare sisak. M-es méret minden sisak esetén.
(esetleg mx kesztyű, nadrág-mez 20 körül, XL méretben, ezüst-fehér-fekete forma színkben, márka nem számít)
FG-14-et már leváltotta az FG-15, lehet még a 14-et egyáltalán kapni?FG-14-em volt, én meg voltam elégedve vele, bár kétségtelen, hogy az FG-15 jobb. DuplaD rögzítés van rajta, a 14-en csak gyorscsat, a belseje is minőségibb anyagokból áll. Ha már HJC és azon belül FG, akkor a 15-öst szerintem.
A superpole.hu-t ismeritek, megbízható bolt?
Keresgélek folyamatosan és most úgy tűntik néhány dologban ez a legolcsóbb hazai bolt, O'neal sisakokat küldöldi áron árulnak.
Nagyon rendessek voltak,nem variáltak hogy megvaratjuk vagy ilyesmi, még a méretcserébe is belementek ilyen szempontból nagyon kerrektek,gondolom másban is.
Email :elgapo@citromail.hu
Egyébként érdekel az O'neal Nightmare M-es is, csizmával együtt várok egy jó árat!
57-58 körüli fejem van, sajnos próba nélkül kell megvennem!
(O'Neal csizmáról nem írtál semmit, 44 kellene fehérben)
A Rockhardok eredeti árban vannak?
Nincs esetleg még valami maradék sisak nagyon jó áron, ami csak arra vár, hogy elvigyék?
Nightmare még asszem van egy M-es,de csak csütörtökön tudom megnézni pontosan.Viszont maradt még 1db 661 Flight karbon,azt 70 helyett elviheted 45-ért,meg Rockhard is van még M-es Slayer,Evel,Kiss
Köszi előre is, ha utánanézel nekem:
Szeretnék O'neal Element crosscsizmát, inkább fehér, de fekete is lehet, 44-es méretben.
(egyébként érdekel más márka is, a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen)
Airoh sisakjaitok vannak?
Érdekel még O'neal Kaotic sisak, illetve O'neal 309 Nightmare sisak. M-es méret minden sisak esetén.
(esetleg mx kesztyű, nadrág-mez 20 körül, XL méretben, ezüst-fehér-fekete forma színkben, márka nem számít)
Keresgélek folyamatosan és most úgy tűntik néhány dologban ez a legolcsóbb hazai bolt, O'neal sisakokat küldöldi áron árulnak.