Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, azlesz holnap. itt van 3 percre.
Hát így hétvégén csak valami bevásárló központ.Én a norautot tippelném.
ez van Homasitaban.
meg nem, ma akartam gurulni. melyik motoros boltban van? mert neten nem nagyon lattam.
Azt így most passz.Motoros boltban nézted?
Vagy a homasita.
hm, tenyleg, koszi!

ja, egy kis help kellene: akkutoltot hol vegyek Pesten? es milyent?
2 es fel honap utan nema a motor...
Keleti környékén is van egy Kelomotor.
1078 Budapest, István utca 34.
en meg a hjc-re vagyok kivancsi, es most shoeim van. de ha csendesebb...
Mondjuk én nagyon Shoei szimpatizáns vagyok, bár majd felugrok imet-be kipróbálni, azután úgyis kiderül...
Valakinek van tapasztalata B-star grand canyon kesztyűvel?
tuonoba nagyon bele voltam esve, de aztan nem lett belole semmi, mert inkabb asszonynak kellene motor, de most ingatlanvasarlas miatt az is elmarad. szoval...
Kelomotor a hivatalos M.O.-i forgalmazo? Nagyon kinnt vannak, az a bajom.
Amúgy mi lett nem vettél motort? Pár hónapja nagyon nézegetted a Tuono-t meg azt hiszem a CB1300at, nem?!
Plexicsere nagyon egyszerű. 2 mp. Igen, de a Ben Spies replikának már más az anyaga, az az újabb 5 vagy 6 rétegű. Én megnéztem, annyit megér, mert a belseje is más. Ugyan abból az anyagból van, mint az újabb HJC R-PHA 10. Menj el Kelo Motorba és nézd meg.
plexicsere mennyire korulmenyes? olyan egyszeru, mint a shoein? ben spies replica nekem nagyon bejon, csak hat 78 ezer birodalmi penzbe kerul.
sziasztok nem érdekel valakit
nem vólt használva
írj megegyezünk
email::schonher@citromail.hu
tel:06209339
747
nem pofátlan,csak kevés
Na ilyen. A forma is nagyon tetszik, iszonyat halk, nem úgy mint a Shoei és borzasztó kényelmes. A szellőzés nagyon jó, a plexi tényleg nem párásodik és az ára is kedvező. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön majd, pozitív meglepetés. Az egyetlen hátrány az egyszerűbb héjszerkezet.
Nekem volt Shoei XR-1100as. Most HJC FG-15 van és sokkal jobban tetszik kényelem, zajszint terén. Igaz az anyaga nem olyan komoly, de nézd meg akkor a HJC HQ1-t, FG15 Ben Spiest vagy az új R-PHA10-et.
Protektoringet keresek, ezeket adom érte, mind a kettőt adom.
Csere érdekel
Eladók vagy cserélhetők Tőr eredeti kovácsolt 25000 Sisak 8000 Kabát 15000 az egész egyben 35000
Hali!
Corner márkájú olasz piros protektoros dzsekimet elcserélném kék színűre. Nem ismertek olyan palit aki meg a kéket cserélné pirosra?
Köszönöm szépen.
Jéééé tényleg ilyen van benne