tuonoba nagyon bele voltam esve, de aztan nem lett belole semmi, mert inkabb asszonynak kellene motor, de most ingatlanvasarlas miatt az is elmarad. szoval...
Kelomotor a hivatalos M.O.-i forgalmazo? Nagyon kinnt vannak, az a bajom.
Plexicsere nagyon egyszerű. 2 mp. Igen, de a Ben Spies replikának már más az anyaga, az az újabb 5 vagy 6 rétegű. Én megnéztem, annyit megér, mert a belseje is más. Ugyan abból az anyagból van, mint az újabb HJC R-PHA 10. Menj el Kelo Motorba és nézd meg.
Na ilyen. A forma is nagyon tetszik, iszonyat halk, nem úgy mint a Shoei és borzasztó kényelmes. A szellőzés nagyon jó, a plexi tényleg nem párásodik és az ára is kedvező. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön majd, pozitív meglepetés. Az egyetlen hátrány az egyszerűbb héjszerkezet.
Nekem volt Shoei XR-1100as. Most HJC FG-15 van és sokkal jobban tetszik kényelem, zajszint terén. Igaz az anyaga nem olyan komoly, de nézd meg akkor a HJC HQ1-t, FG15 Ben Spiest vagy az új R-PHA10-et.
Vagy a homasita.
ja, egy kis help kellene: akkutoltot hol vegyek Pesten? es milyent?
2 es fel honap utan nema a motor...
1078 Budapest, István utca 34.
Kelomotor a hivatalos M.O.-i forgalmazo? Nagyon kinnt vannak, az a bajom.
nem vólt használva
írj megegyezünk
email::schonher@citromail.hu
tel:06209339
747
ELADÓAK:
http://www.kepesmotor.hu/lampa.
..
Corner márkájú olasz piros protektoros dzsekimet elcserélném kék színűre. Nem ismertek olyan palit aki meg a kéket cserélné pirosra?