Eladó egy pár alkalommal használt Cafe Racer cordura anyagból készült hideg időre kitalált motoros kesztyű. Ára: 4.000 Ft Eladó még egy szezonban túrázásra ahasznált RST bőr speed kesztyű, nagyon profi. M-es méret ára 10.000 Ft.
Eladó Daineise T.C.I. ill. Probiker Traveller motoros csizma
Motoros felszerelésből eladó egy szezont használt, megkímélt állapotú fekete Probiker Traveller motoros csizma. A mérete 44-es de nekem 43-as inkább 42,5-es a lábam és így jó a méret. Túrákra, akár rövidebb utakra kényelmes, belül tis tiszta csizma. Ára: 10.000 Ft.
Eladó még egy profi Daineise T.C.I. motoros csizma, 43-as méretben, nagyon szép, megkímélt állapotban. Ára: 24.000 Ft
Megrendelem én szivesen, azért ajánlottam hogy nézzelődj itt.
A mostani csimmán is az ebay-ről van, postával együtt volt 23 vagy 24 (a posta €25 volt).
Használtnak volt felrakva, de talán 2x ha lehetett a tulaj lábán, mert full új szaga volt még.
keresek 46os crosscsizmát (45,5-46,5)
jó minőségűt,jó állapotú, alig használtat, NE LEGYEN FEHÉR!
kb 50ezerig, pesten, de olyan írjon aki el tudja csepelre hozni próbálni, útiköltségnek adok egy fél liter házi szilvát
itt nézz körül
meg ezt!
Corsaro Laci forgalmazta a Shark-okat korábban, de nála sincsen már ez a fajta plexi
Kösziii
tipp
Shark S500 Air- hoz keresek plexit és szélterelőt.
Néztem, hogy a FOKT Motor forgalmazza a sisakot, de külön plexit nem találtam.
Tippek?
múlt héten büszkélkedtél vele...
Scorpion Exo 1000 (M)
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Ugyanitt Sidi Dry road csizma, használt de kitűnő állapotú, 42-es, 12.000.-
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Arioh sisakot hol találok legolcsóbban itthon, vagy küldöldön?
Csere--krosz bukó, kesztyű, csizma stb
speedfan@citromail.hu
Eladó egy pár alkalommal használt Cafe Racer cordura anyagból készült hideg időre kitalált motoros kesztyű. Ára: 4.000 Ft Eladó még egy szezonban túrázásra ahasznált RST bőr speed kesztyű, nagyon profi. M-es méret ára 10.000 Ft.
Motoros felszerelésből eladó egy szezont használt, megkímélt állapotú fekete Probiker Traveller motoros csizma. A mérete 44-es de nekem 43-as inkább 42,5-es a lábam és így jó a méret. Túrákra, akár rövidebb utakra kényelmes, belül tis tiszta csizma. Ára: 10.000 Ft.
Eladó még egy profi Daineise T.C.I. motoros csizma, 43-as méretben, nagyon szép, megkímélt állapotban. Ára: 24.000 Ft
Nemértem miért, pedig minden ok vele
A típusa, Samsung vp-d381 mini dv
speedfan@citromail.hu
remélem holnap odaérsz már
bár amilyen faca időjárás van, úgy gondolom még pár napig nem alszom benne
Nem müködik a mail cimed
Érdekelne a kamera. Mi a pontos tipusa ?
köszi
A mostani csimmán is az ebay-ről van, postával együtt volt 23 vagy 24 (a posta €25 volt).
Használtnak volt felrakva, de talán 2x ha lehetett a tulaj lábán, mert full új szaga volt még.
jó minőségűt,jó állapotú, alig használtat, NE LEGYEN FEHÉR!
kb 50ezerig, pesten, de olyan írjon aki el tudja csepelre hozni próbálni, útiköltségnek adok egy fél liter házi szilvát
Textil/bőr
4 ropi