Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia! sajnos ma jonnek erte nemtom h elviszik-e?!
de ez csak 44-es méret
Továbbá eladó még egy Spyke cordura kabát könyök,váll protektor és téli bélés, jó állapotban van.
s-es méret 165-170 cm, 60-70kg
Ára. 20E
A shox ára: 35E
tysson neked nincs már meg a trace csizmád?
üdv!valakinek eladó speed csizma 15 körül,45ös méretben?!
Sziasztok! Eladó egy nagyon jó állapotban lévő Shox bőrruha
xl-es méret ami, kb 175-180cm,70-85kg
budapest II.ker
06306052541
tyyyson@citromail.hu
Mert olyan válogatósak vagytok ! marhának marhabőr disznónak disznóbőr ! Nekem meg valamilyen nagy állatbőr !
ja.. es megérkezett a SHIFT jackied-is... naon cool
A kengurubőr nagyon kényelmes, puha, könnyű, rugalmas...

De drágább, és 1 év gyorsabban elhasználódik...

Nedvességet rosszul tűri... nedvesség után kiszárad, kikeményszik... ha újra nedves lesz akkor pépes állagú, és a formáját sem tartja...
Hej...Gyuszi Meg jöttek a komád sisakjai... a SHARK RSR2, illetve a SHOEI X 12..
Okés
Nekem volt Suomy kengurúbőr. Nagyon kényelmes, imádtam. Az esső viszont hamar kicsinálja, szóval óvatosan kell használni. Ápolásigényes. 2x megázott és szétmállott több helyen.
Szeva Tesó

Nekem kell egy pár GpPro! (szigorúan!) Szólj majd!
valakinek van tapasztalat kenguru bőr kesztyűvel?
Ok. e-mail formában elértek. Aztán ha jó a mínőség akkor úgyis csinálok egy hetes felmérést kinek kell és egybe rendelem meg őket.
Hát a próbadarab egyenlőre "L" ez próbálható lesz, ha kicsi akkor kell XL. Megpróbálok majd feltenni pontos méretleírásokat róla, újhosszak, tenyér átmérő stb.

De még az is lehet, hogy nem lesz faxa a kesztyű, szóval várjuk ki a végét. Bár képeken tutit mutatott.
hein gerickébe ki megyen Bécsbe és próbálok egyet! Aztán mondom mi a méret! Ha méret és a kesztyű minősége is stimmel akkor kell egy!
ööö,nekem XL a méretem(10-11),ebből tudok próbálni XL méretben?Piros-fehéret szeretnék amúgy venni
Az szívás mert M L XL van csak. De viszont iszonyat szűk, passzentos. M-es volt az előző kesztyűm, vettem ebből is M-eset. Kicsi lett, akkor az L tuti jó lesz gondoltam, hát ez is éppenhogy. Szóval XL-t fogok venni legközelebb.
fekete fehérbe kéne! az a géz, hogy pici kezem van S-es kéne!
Okés, dobj egy email-t és szólok amint a kezemben lesz. Épp egy kék fehér "L" a mintadarab, lehet neked jó is lenne.
Shoei-ből van X-spirit és X-spirit2.
Dobj egy e-mail-t és elraklak az érdeklődők közé
Szia Pohi!

Korábban beszéltünk mailben kesztyű ügyben.
Ha lesz minőségi go pro-d akkor érdekelne és vevő lennék egyre.
Majd tudasd légyszíves, ha lesznek kesztyűid.
Köszönöm.
pohi te tudsz hozni Shoeit is vagy csak Arai?
Sziasztok

pohi,hogyan lehetséges felíratkozni egy kesztyűre?