Ja, hogy az arra reflektált. Hú bakker akkor talán mégse M-Tech ruhát veszek. Valahogy sejtettem, hogy erősen prémium kategória lesz az ára. Én kétrészest szeretnék, de az sem lehet akkor sokkal olcsóbb.
Köszönöm az infókat. Egyelőre salgótarjáni honda kereskedés nincs meg, legalábbis hivatalos márkakereskedő listán nem szerepel. De még matatok. A parillás Spyke ruhával az a gond, hogy 50-es a legkisebb méret a net szerint. 173 magas vagyok és 70 kiló, a 48as Spool ruci is kissé nagy rám. Pedig árban nagyon tetszene.
Ugyan felvehetted volna hol érdekel,hála istennek jó a méret,ami nagyon furcsa hogy iszonyat vékonyak benne a protektorok(mármint az arlen-hez képest)amugy nagyon jó puha börből van szinte olyan mint a kenguru volt,és a súlya sem vészes.
Ennyit mindenképpen megért,bár a 258-at sokalanám érte.
Ami nagyon tuti még az hogy be tudom rakni a pupba a zenemobilt,3éve csak zenével megyek azóta küzdök vele hogy hova tegyem azt a mocskos telefont.
Most voltam náluk,de csak futólag néztem az árakat.
Vannak verseny overálok,meg egyrészes pupos ruhák.
Remélem ülsz a széken:230.000-250.000 között mozognak.
Ha valakit érdekel,rákérdezhetek(AKCIÓ)esetleg.
Jól ismerem őket.
Szia! Hívott apum. Azt mondja...: "a srác elvitte a ruhát, de pénzt nem adott, eszemben sem volt...kellett volna?" Megnyugtattam, hogy nem volt balek, előre fizettél.
Megnéztem itthon mikor megjött......hát top ruha az tuti. Legszívesebben bele is bújtam volna, de azt az erzést nem volt szívem elhalászni előled, mikor először veszi fel valaki.....
Salgótarjánban a Honda szalonban van az 100% M-tech, sőtt azt hiszem csak ezt a típust árulják egyedül. Holda solo néven futnak ha minden igaz. A neten biztosan van elérhetőség, hívd fel őket, biztosan készségesen segítenek. Még tán alkudni is lehet picit
Megjött az új ruhám löszönet érte Pohinak
Végre rátaláltam arra a ruhára ami a hosszú végtagjaimat tolerálja,egyébként a clover is hasonló szabás,csak az 200-lett volna és nem néz ki ilyen dögössen akkor meg miröl beszélünk
Az egy nagyon jó ruha csak már nincs ithon forgalmazója,a Corsaro próbálkozott vele de abba hagyták, ez van.
Állítólag a salgótarjáni honda kereskedésben van de még a honlapjukat sem találtam ugyhogy letettem róla.
Maradt a Pohi féle Spidi.
M-Tech ruházatról tud valaki vmit mondani? A hivatalos oldalon (www.m-tech.it) nem találtam hivatalos magyar forgalmazót. Esetleg van mégis valahol? Tapasztalatok a márkával? Minden infó hasznos lenne, előre is köszi.
Kétrészes bőrruhát keresek kora tavaszi és késő őszi motorozáshoz, tehát ne legyen egyáltalán perforált. Az M-Tech kínálatában találtam ilyet, még púp is van a dzsekin és meglehetősen sportosan néz ki (ez is fontos szempont nekem ). Ha bárki tud alternatívát javasolni, tegye meg! Előre is köszi.
Igen, dioptriás a szemüvegem. Csak utas leszek. Nem igazán szerettem volna több tíz ezret kiadni egy kontaklencséért, szemüveg nélkül meg abszolut vaksi vagyok. :( Néha néha akarok súlynak felülni a férjem mögé, hamarosan jön a jó idő, és már megint nem fog tudni a seggén maradni. :))....igen, aki egyszer már belekóstólt..... amint kisüt a nap, már ül és irány a nagyvilág. :)
Szeva! Ha cross csizma,akkor AXO!
Én versenyzőtől vettem,3-évesen,használtam 3 évig,most a fiam nőtt bele(1év)!Műszakilag hibátlan még mindig!
Eddig összesen 2db csatot cseréltem rajta!
Hidd el kapott az élettől rendesen,ez igen kiforrt márka!
Amiket említesz,OXTAR,stb....... még nincs múltja tesó!
Mini dv kamera, alíg használt, karcmentes állapotban, dobozában, kiegészítőkkel 29.990Ft--csere bőrkabátra vagy kétrészesre!
Protektoring..fél éves, egy repedés volt a könyöknél de javítva, tökéletes állapotban, s méretben..én 170cm és 60 kg vagyok rám pont jó,.. demég nagyobbak is beleférnek :)--14.990Ft
Aprilia af1 cuccok..kerék, váz, lengőkar, stb..stb..többit email v telón!
Lenne egy hagyományos szabású, vastagabb, fekete bőrnadrágom tökéletes új állapotban. L-es méret (34-es Levist farmereket hordok, az már szűk rám jócskán, tehát ehhez viszonyítani)
Helyileg BAZ megye, de Pestre is fel tudom juttatni!
mendyzs kukac vipmail pont hu érdeklődés esetén. (képek lesznek)
Ennyit mindenképpen megért,bár a 258-at sokalanám érte.
Ami nagyon tuti még az hogy be tudom rakni a pupba a zenemobilt,3éve csak zenével megyek azóta küzdök vele hogy hova tegyem azt a mocskos telefont.
Vannak verseny overálok,meg egyrészes pupos ruhák.
Remélem ülsz a széken:230.000-250.000 között mozognak.
Ha valakit érdekel,rákérdezhetek(AKCIÓ)esetleg.
Jól ismerem őket.
http://www.parilla.hu/index.ph...
Megnéztem itthon mikor megjött......hát top ruha az tuti. Legszívesebben bele is bújtam volna, de azt az erzést nem volt szívem elhalászni előled, mikor először veszi fel valaki.....
Végre rátaláltam arra a ruhára ami a hosszú végtagjaimat tolerálja,egyébként a clover is hasonló szabás,csak az 200-lett volna és nem néz ki ilyen dögössen akkor meg miröl beszélünk
Állítólag a salgótarjáni honda kereskedésben van de még a honlapjukat sem találtam ugyhogy letettem róla.
Maradt a Pohi féle Spidi.
M-Tech ruházatról tud valaki vmit mondani? A hivatalos oldalon (www.m-tech.it) nem találtam hivatalos magyar forgalmazót. Esetleg van mégis valahol? Tapasztalatok a márkával? Minden infó hasznos lenne, előre is köszi.
Kétrészes bőrruhát keresek kora tavaszi és késő őszi motorozáshoz, tehát ne legyen egyáltalán perforált. Az M-Tech kínálatában találtam ilyet, még púp is van a dzsekin és meglehetősen sportosan néz ki (ez is fontos szempont nekem ). Ha bárki tud alternatívát javasolni, tegye meg! Előre is köszi.
Én versenyzőtől vettem,3-évesen,használtam 3 évig,most a fiam nőtt bele(1év)!Műszakilag hibátlan még mindig!
Eddig összesen 2db csatot cseréltem rajta!
Hidd el kapott az élettől rendesen,ez igen kiforrt márka!
Amiket említesz,OXTAR,stb....... még nincs múltja tesó!
Mini dv kamera, alíg használt, karcmentes állapotban, dobozában, kiegészítőkkel 29.990Ft--csere bőrkabátra vagy kétrészesre!
Protektoring..fél éves, egy repedés volt a könyöknél de javítva, tökéletes állapotban, s méretben..én 170cm és 60 kg vagyok rám pont jó,.. demég nagyobbak is beleférnek :)--14.990Ft
Aprilia af1 cuccok..kerék, váz, lengőkar, stb..stb..többit email v telón!
Tel:.06209627320
speedfan@citromail.hu
Lenne egy hagyományos szabású, vastagabb, fekete bőrnadrágom tökéletes új állapotban. L-es méret (34-es Levist farmereket hordok, az már szűk rám jócskán, tehát ehhez viszonyítani)
Helyileg BAZ megye, de Pestre is fel tudom juttatni!
mendyzs kukac vipmail pont hu érdeklődés esetén. (képek lesznek)