Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én múlt héten vettem.Eddig kb 3-szor volt rajtam.viszont sokkal csendesebb mint az előzö sisakom (AGV Longway).
Fogalmam nincs....
segítséget kérnék!
ha vki olaszból hord cuccokat, akkor legyen szíves hozni nekem DIFI Curb csizmára orrkoptatót ( jobbos-balos min 2-2 db ), mert a drágalátos forgalmazó SHOX nem képes az alkatrészek beszerzésére, már december óta csak hitegetnek aszt semmi.
megköszönném a dolgot, mert sajnos fogyóeszköz
Hali
Eladó
Samsung mini dv kamera!Kiegészítőkkel, karcmentes stb..részletekért speedfan@citromail.hu 29.990Ft

Csere érdekel..csak krosz! csizma, bukó, kesztyű stb!
Üdv! NOLAN N103 SPECIAL N-COM sisakról vélemény vagy tapasztalat? Pls. Köszönöm!
Bocs... 12000Ft
Eladó!

Sidi Dry Road 42-es,
szép állapotban, utas csizma volt (az se sokszor)

mail az adatlapomon.
shox kabi eladó xl-es méret, nagyon jó állapotu
Ár: 25e ft
budapest 06306052541
tyyyson@citromail.hu
pohi látom te foglalkozol ilyen motros cuccokkal. nemtod, h egy dainese és egy berik közt mia különbség méretben? szoval, h egy 54es dainese angyobb, kisebb avyg ugyan akkora mint egy berik? vagy ilyen komojabb márkáknál nincs ilyen eltérés?
S-es versenykesztyűt vennék reális áron dainese berik spidi márkákban jó állapotú érdekel vagy beszámolnám ha valaki cserélne vagy egy eladó ruhám =- adtalapomon.
lehetőleg fekete vagy szürke szinben várom ajánlataitokat
a kép csak illusztráció de ilyen kivitelben kellene nem a rövid tipus.
M-es méret.
Többit mail-en!

Most csak 10.000Ft
Köszönöm csak tréfáltam,tavaly vettem egy beringet ami ugyan nem ilyen dögös de brutálisan jó börből van, ami tartós és puha nem is értem hogy csinálják de nem is számit,csak hááát az emberfia olyan ami tetszik neki azért csorog a nyála
Mint a pina
jo jo de azé megpróbálom
Nah...lépek, mert asszonypajti kitúr a laptop elől.....
Ahhhh.......sose érnél utól
OK!
Teeee.zsibvásáros..jön a jóidő....mikor kergetőzünk?
Hát nem......de jóárasíthatok neked egyet ha kell
Holnap beviszem hozzád ha melózol. Felpróbálod
Van egy GP plus-om 2xl-es oszt kicsi!
Nem úgy volt hogy a T-1-hez jár egy ilyen kesztyű
Én 19.5-20 cm-t mértem csuklótól középső új végéig, így nagyon kényelmes. De akkor neked inkább 11-es kellene.
egy esést...