segítséget kérnék!
ha vki olaszból hord cuccokat, akkor legyen szíves hozni nekem DIFI Curb csizmára orrkoptatót ( jobbos-balos min 2-2 db ), mert a drágalátos forgalmazó SHOX nem képes az alkatrészek beszerzésére, már december óta csak hitegetnek aszt semmi.
megköszönném a dolgot, mert sajnos fogyóeszköz
pohi látom te foglalkozol ilyen motros cuccokkal. nemtod, h egy dainese és egy berik közt mia különbség méretben? szoval, h egy 54es dainese angyobb, kisebb avyg ugyan akkora mint egy berik? vagy ilyen komojabb márkáknál nincs ilyen eltérés?
S-es versenykesztyűt vennék reális áron dainese berik spidi márkákban jó állapotú érdekel vagy beszámolnám ha valaki cserélne vagy egy eladó ruhám =- adtalapomon.
lehetőleg fekete vagy szürke szinben várom ajánlataitokat
a kép csak illusztráció de ilyen kivitelben kellene nem a rövid tipus.
Köszönöm csak tréfáltam,tavaly vettem egy beringet ami ugyan nem ilyen dögös de brutálisan jó börből van, ami tartós és puha nem is értem hogy csinálják de nem is számit,csak hááát az emberfia olyan ami tetszik neki azért csorog a nyála
Mint a pina
ha vki olaszból hord cuccokat, akkor legyen szíves hozni nekem DIFI Curb csizmára orrkoptatót ( jobbos-balos min 2-2 db ), mert a drágalátos forgalmazó SHOX nem képes az alkatrészek beszerzésére, már december óta csak hitegetnek aszt semmi.
megköszönném a dolgot, mert sajnos fogyóeszköz
Eladó
Samsung mini dv kamera!Kiegészítőkkel, karcmentes stb..részletekért speedfan@citromail.hu 29.990Ft
Csere érdekel..csak krosz! csizma, bukó, kesztyű stb!
Sidi Dry Road 42-es,
szép állapotban, utas csizma volt (az se sokszor)
mail az adatlapomon.
Ár: 25e ft
budapest 06306052541
tyyyson@citromail.hu
lehetőleg fekete vagy szürke szinben várom ajánlataitokat
a kép csak illusztráció de ilyen kivitelben kellene nem a rövid tipus.
Többit mail-en!
Most csak 10.000Ft
Mint a pina