A vámon van, ma hajnalban érkezett be. A jövő héten kihozzák. Majd írok... Elméletileg M L XL lehetőségek vannak, kék-fehér, piros-fehér és fekete-fehér színkombóban.
Protektoring..fél éves, egy repedés volt a könyöknél de javítva, tökéletes állapotban, s méretben..én 170cm és 60 kg vagyok rám pont jó,.. demég nagyobbak is beleférnek :)--csak 1 hétig ennyi az ára 10.000Ft
Szerintem 25.-be, az itthoni 55-el szemben, legalább is legutóbb ennyibe került itthon. De egyenlőre várom, hogy megérkezzen a mintadarab. Vannak érdekességek külföldi rendelésnél. Ha jó a mínőség és 100% eredeti akkor fogok vele foglalkozni.
Ilyen mondjuk ennyiért beszerezhető, ahonnan a gp pro-m is jön....de ha jó a méret akkor itt van az apróban és nem kell várnod, a protektor meg a vaterán, és meg is oldódott az ügy. De ha új kell és tőlem akkor megoldom szívesen.
Bange most rendeltem ilyet az egyik srácnak gold színben. Alig volt 1-2 helyen, elég drága is volt, de ragaszkodott a színhez. Fehér biztosan több helyen lehet. A héten érkezik meg a Gp pro amit rendeltem. Ha jó a mínősége és kell akkor rendelek onnan neked ilyen S-1-et éppeszű áron. A gerincvédőnek utánanézek.
szeva Pohi
most kaptam az infot, hogy tudsz ezt-azt, szeretnék egy normális kesztyűt venni supermotozni, nem a teljesen hosszú sportmotorosat hanem rövidebbet (most egy Five-om van de nem vagyok megelégedve vele...)
ezt az Alpinestars S-1-et néztem ki, tudsz-e esetleg ilyet?
Shoei XR-1000 \\\"s\\\" méret, használt, karcmentes kitűnő újnak megfelelő állapotban. Egy szezonban pár alkalommal utas sisakként volt hordva. Ára:65.000 Ft. Alku lehetséges.
Új Arai RX-7 GP (RR5 Japán modell) különböző típusokban (Haga, Haga Polar, Haga Monza, Hopkins, Edwarda white, Aoyama, Randy, Harada, stb.), színekben és méretben eladó 145.000-ért az itthoni 235.000-el szemben.
Új Shoei X-spirit 2 Kallio és Maryr (X-12 Japán modell) különböző méretben eladó 150.000 Ft az itthoni 199.000-el szemben. (ebben a hónapban jönnek az alábbi típusok Vermeulen, Kiyonari).
Spidi T-1 egyrészes full perforált púpos bőrruha, a púpban italtartónak kialakított hellyel több színben és méretben eladó 165.000-ért az itthoni 258.000-el szemben.
Schuberth s1 .Csendes,van benne napszemüveg,220-nál szálltam le,
semmi baja nem lett a fejemnek,pedig 6-szor csapodott az aszfaltnak .Ami esetleg ellene szol az az ára
Érdeklődnék, hogy van e valakinek tapasztalata illetve esetleg tudtok e jobbat ajánlani: HJC IS-16. Most egy AGV AirTech sisakom van, de vonz a beépített napszemüveg, illetve szeretném, ha csendesebb lenne. Valaki?
Én anno gp pro-t akartam de szokás szerint a pardi-nál nincs raktáron semmi ezért vettem egy plus-t!
Mire várható a minta darab?
gp pro-t mennyibe tudod szerezni? jelenleg egy gp plus-om van, de vennék egy pro-t
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Ilyen mondjuk ennyiért beszerezhető, ahonnan a gp pro-m is jön....de ha jó a méret akkor itt van az apróban és nem kell várnod, a protektor meg a vaterán, és meg is oldódott az ügy. De ha új kell és tőlem akkor megoldom szívesen.
most kaptam az infot, hogy tudsz ezt-azt, szeretnék egy normális kesztyűt venni supermotozni, nem a teljesen hosszú sportmotorosat hanem rövidebbet (most egy Five-om van de nem vagyok megelégedve vele...)
ezt az Alpinestars S-1-et néztem ki, tudsz-e esetleg ilyet?
Új Arai RX-7 GP (RR5 Japán modell) különböző típusokban (Haga, Haga Polar, Haga Monza, Hopkins, Edwarda white, Aoyama, Randy, Harada, stb.), színekben és méretben eladó 145.000-ért az itthoni 235.000-el szemben.
Új Shoei X-spirit 2 Kallio és Maryr (X-12 Japán modell) különböző méretben eladó 150.000 Ft az itthoni 199.000-el szemben. (ebben a hónapban jönnek az alábbi típusok Vermeulen, Kiyonari).
Spidi T-1 egyrészes full perforált púpos bőrruha, a púpban italtartónak kialakított hellyel több színben és méretben eladó 165.000-ért az itthoni 258.000-el szemben.
Bővebb információ e-mail-ben.
semmi baja nem lett a fejemnek,pedig 6-szor csapodott az aszfaltnak .Ami esetleg ellene szol az az ára
Érdeklődnék, hogy van e valakinek tapasztalata illetve esetleg tudtok e jobbat ajánlani: HJC IS-16. Most egy AGV AirTech sisakom van, de vonz a beépített napszemüveg, illetve szeretném, ha csendesebb lenne. Valaki?
Köszönöm!
Széles utat,
Krisztián