Egyedi szubjektív tapasztalat ezt megosztom, a végén a kérdés: StylMartin Motech 3 év endurót bírt ki, mondjuk kapott rendesen kilométert (kb 10000km) és a lábam is megóvta a töréstől párszor, de totál szétment, csatok leszakadva (alulról a 2. mindkettőn), oldala kirepedve, tépőzár szétválva, spiccvas darabokban, stb...
Gaerne GX1 vagy Oxtar TCX Pro2 t nézegettem.
Hasonló tapasztalat kéne róla, meddig bírják?
A TCX nél a hajlást biztosító szürke kötés nem törik szét?
Hideget hogy bírják? (Lehet a téli motorozás nyírta ki a Styl is, műanyag megdermedt a hidegben és repedt, tört...)
A műanyag csatokat tartó pánt hajlamos-e letörni azokon? (nem a csat)
Eladó bőr ruháim:
Barna kabát viseltes, de új béléssel XXL méret 100-110 kilós motorosra. 9900Ft
Szürke Shox kabát keveset használt, kivehető CE protektorokkal, kb. 54-es XL méret kb. 80-90 kilós súlyhoz. Esetleg a protektoros nadrág is megvan hozzá. 24,000Ft+nadrág
Fekete motoros nadrág vastag marha bőrből, kb. 5X használt, 90-100 kilós 180-185 cm magassághoz. Övvel együtt 16,000Ft
Fekete motoros kabát 56-os XL-es méret 22,000Ft. A nadrág ennek a párja, össze cipzározhatóak.
segítség kellene srácok! ruhát szeretnék venni, mégpedig egy 52es kétrészes spyket néztem ki (interneten), de nincs a közelben kereskedés ahol árulnának hasonlót, h felpróbálhassam. viszont van alpinestars és dainese amit felbirok próbálni.
tapasztalatotok szerint milyenek a méretkülönbségek pl. egy dainese és egy spyke ruha közt?
Ha ennyi ideje nem történt semmi változás most már csak ha kiverik lesz.
5 évente kontrollra kell járni és megvizsgálják.Nem tapasztaltak semmi negatívat.
A legmegerőltetőbb egy 3 fogásos esküvői vacsora volt + desszertnek torta és bor.
Igyekszem nem megerőltetni magam.
Így ez a veszély nem áll fenn.Bár azóta is bútorokat pakolok üzemszerűen.És még sokat nem változok.
Annyi tapasztalatom van hogy nagy dioptriaszámot nem tudnak nullára redukálni nekem 12 ből maradt egy 2-3.
én úgy tudom, megerőltető sporttevékenységet nemigen lehet végezni műtött szemmel. javíts ha tévedek, de nem lenne jó, ha 3. szériában nyomás közben kifolyna a szemem
Az éjjel én is átnyálaztam az ebayt, és a netet találtam egy külföldi motoros boltot ahol leárazás van és "csak" 200 Euro. Ma próbálok egyet valahol és szerintem meg is rendelem, de azért köszi.
Segítséget szeretnék kérni motoros ruhát akarok vásárolni a magasságom 182cm a súlyom 95kg.
Milyen méretet ajánlatok.
Beriket,Spidit,Daineset akarok 60000-100000ft körül gondolkodok.
Csizmát is keresek 44-es a lábam ugyanilyen márkákban.
Egyedi szubjektív tapasztalat ezt megosztom, a végén a kérdés: StylMartin Motech 3 év endurót bírt ki, mondjuk kapott rendesen kilométert (kb 10000km) és a lábam is megóvta a töréstől párszor, de totál szétment, csatok leszakadva (alulról a 2. mindkettőn), oldala kirepedve, tépőzár szétválva, spiccvas darabokban, stb...
Gaerne GX1 vagy Oxtar TCX Pro2 t nézegettem.
Hasonló tapasztalat kéne róla, meddig bírják?
A TCX nél a hajlást biztosító szürke kötés nem törik szét?
Hideget hogy bírják? (Lehet a téli motorozás nyírta ki a Styl is, műanyag megdermedt a hidegben és repedt, tört...)
A műanyag csatokat tartó pánt hajlamos-e letörni azokon? (nem a csat)
Köszi az infót
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Barna kabát viseltes, de új béléssel XXL méret 100-110 kilós motorosra. 9900Ft
Szürke Shox kabát keveset használt, kivehető CE protektorokkal, kb. 54-es XL méret kb. 80-90 kilós súlyhoz. Esetleg a protektoros nadrág is megvan hozzá. 24,000Ft+nadrág
Fekete motoros nadrág vastag marha bőrből, kb. 5X használt, 90-100 kilós 180-185 cm magassághoz. Övvel együtt 16,000Ft
Fekete motoros kabát 56-os XL-es méret 22,000Ft. A nadrág ennek a párja, össze cipzározhatóak.
http://www.kepesmotor.hu/verse...
segítség kellene srácok! ruhát szeretnék venni, mégpedig egy 52es kétrészes spyket néztem ki (interneten), de nincs a közelben kereskedés ahol árulnának hasonlót, h felpróbálhassam. viszont van alpinestars és dainese amit felbirok próbálni.
tapasztalatotok szerint milyenek a méretkülönbségek pl. egy dainese és egy spyke ruha közt?
fontos lenne, segítségeket előre is kösz!
5 évente kontrollra kell járni és megvizsgálják.Nem tapasztaltak semmi negatívat.
Igyekszem nem megerőltetni magam.
Így ez a veszély nem áll fenn.Bár azóta is bútorokat pakolok üzemszerűen.És még sokat nem változok.
Annyi tapasztalatom van hogy nagy dioptriaszámot nem tudnak nullára redukálni nekem 12 ből maradt egy 2-3.
ilyen volt:
Amúgy a sisak szép, de van egy italy style piros fehér zöld sisakjuk is stealthban, én tuti azt venném meg, ha már AGV.
Remélem MINDEN okés lesz!
Ittvan csak árban nem tudom jó e....
Segítséget szeretnék kérni motoros ruhát akarok vásárolni a magasságom 182cm a súlyom 95kg.
Milyen méretet ajánlatok.
Beriket,Spidit,Daineset akarok 60000-100000ft körül gondolkodok.
Csizmát is keresek 44-es a lábam ugyanilyen márkákban.
http://www.sportsbikeshop.co.u...
És így megy a gyári helyére.
link
130325657274
Sorry