Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csere érdekel
Sziasztok!

Egyedi szubjektív tapasztalat ezt megosztom, a végén a kérdés: StylMartin Motech 3 év endurót bírt ki, mondjuk kapott rendesen kilométert (kb 10000km) és a lábam is megóvta a töréstől párszor, de totál szétment, csatok leszakadva (alulról a 2. mindkettőn), oldala kirepedve, tépőzár szétválva, spiccvas darabokban, stb...

Gaerne GX1 vagy Oxtar TCX Pro2 t nézegettem.
Hasonló tapasztalat kéne róla, meddig bírják?
A TCX nél a hajlást biztosító szürke kötés nem törik szét?
Hideget hogy bírják? (Lehet a téli motorozás nyírta ki a Styl is, műanyag megdermedt a hidegben és repedt, tört...)
A műanyag csatokat tartó pánt hajlamos-e letörni azokon? (nem a csat)

Köszi az infót
Dainese 54, ha nem hosszú a karod. Egyébként 56, vagy próba.
Eladó bőr ruháim:
Barna kabát viseltes, de új béléssel XXL méret 100-110 kilós motorosra. 9900Ft
Szürke Shox kabát keveset használt, kivehető CE protektorokkal, kb. 54-es XL méret kb. 80-90 kilós súlyhoz. Esetleg a protektoros nadrág is megvan hozzá. 24,000Ft+nadrág
Fekete motoros nadrág vastag marha bőrből, kb. 5X használt, 90-100 kilós 180-185 cm magassághoz. Övvel együtt 16,000Ft
Fekete motoros kabát 56-os XL-es méret 22,000Ft. A nadrág ennek a párja, össze cipzározhatóak.
Valakinek esteleg ez a csizma? Szerintem ennyit nagyon megér..

http://www.kepesmotor.hu/verse...
S.O.S

segítség kellene srácok! ruhát szeretnék venni, mégpedig egy 52es kétrészes spyket néztem ki (interneten), de nincs a közelben kereskedés ahol árulnának hasonlót, h felpróbálhassam. viszont van alpinestars és dainese amit felbirok próbálni.
tapasztalatotok szerint milyenek a méretkülönbségek pl. egy dainese és egy spyke ruha közt?

fontos lenne, segítségeket előre is kösz!
eladó:
Ha ennyi ideje nem történt semmi változás most már csak ha kiverik lesz.
5 évente kontrollra kell járni és megvizsgálják.Nem tapasztaltak semmi negatívat.
A legmegerőltetőbb egy 3 fogásos esküvői vacsora volt + desszertnek torta és bor.
Igyekszem nem megerőltetni magam.
Így ez a veszély nem áll fenn.Bár azóta is bútorokat pakolok üzemszerűen.És még sokat nem változok.
Annyi tapasztalatom van hogy nagy dioptriaszámot nem tudnak nullára redukálni nekem 12 ből maradt egy 2-3.
hál'istennek most adtam el....

ilyen volt:
én úgy tudom, megerőltető sporttevékenységet nemigen lehet végezni műtött szemmel. javíts ha tévedek, de nem lenne jó, ha 3. szériában nyomás közben kifolyna a szemem
Az jól, hangzik, csak a posta ne legyen drága. Rendeltem egy srácnak Olaszoktól egy alpin csizmát és kesztyűt, a posta TNT-vel 59 euró, ami nem kevés.

Amúgy a sisak szép, de van egy italy style piros fehér zöld sisakjuk is stealthban, én tuti azt venném meg, ha már AGV.
Na ennek örülök -végre EGY jó tapasztalat! Azért még 5 év múlva megkérdeznélek:)-
Remélem MINDEN okés lesz!
Az éjjel én is átnyálaztam az ebayt, és a netet találtam egy külföldi motoros boltot ahol leárazás van és "csak" 200 Euro. Ma próbálok egyet valahol és szerintem meg is rendelem, de azért köszi.
http://shop.ebay.it/?_nkw=AGV%...

Ittvan csak árban nem tudom jó e....
menj be a bótba próbáld fel és meg fogsz világosodni
Hello mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni motoros ruhát akarok vásárolni a magasságom 182cm a súlyom 95kg.
Milyen méretet ajánlatok.
Beriket,Spidit,Daineset akarok 60000-100000ft körül gondolkodok.
Csizmát is keresek 44-es a lábam ugyanilyen márkákban.
AGV Stealth Grifo ha valaki tud ilyet szerválni újat ne tartsa ám magába.

http://www.sportsbikeshop.co.u...
A bilincs kell,ha jól emlékszem.
És így megy a gyári helyére.
link

130325657274
A tiédre kell tartó? A gyári helyére nem megy be? Vagy ezen az évjáraton még nem volt gyári csak a következőn?
RN19

Sorry
Ha ez számít KB 15 éve műtötték.Még látok köszi.Semmi jele vakulásnak.Pedig szemenként 2 műtét is volt.
Öhlins pedig csak az RN12-höz