Szevatok!
Ma sikerült hozzájunom egy elég jó bukosisakhoz, csak ezen van valami "fog free" bevonat. Emiatt irok ide nektek, hogy hogyan lehet ezt takaritani. Van aki azt mondja hogy nem szabad, van aki meg hogy nyugodtan bárhogy. Van valakinek tapasztalata?
Ja van rajta pinlock is... azt sem vágom.
Köszi.
Sziasztok!
Valaki nem vásárolt véletlenül a shox-ban Bering cordura ruhát?
Egyszínű fekete cordurát szeretnék, és az elég olcsó (33000 a nadrág és kabát). Ha van valakinek, írhatna róla! Mennyire kényelmes hosszútávon stb?
Köszi előre is
én egy hete próbáltam dainese-t. nekem 54es volt a tuti: 177cm/88kg vagyok kb. mellem, csípőm kicsit szélesebb. remélem tudtams segíteni
ám ha nemvagyok tolakodó megkérdezhetem milyen modellról van szó, milyen idős valmint a lényeg:D: mi píz? mert ha neked nemjo az 54es és a ruha jó állapotú valamint elfogadható árú akkor átvnném!
Berik bőrruha 52-es méretben,Spidi bőrnadrág 54-es méretű fekete-szürke színben illetve b-star bőrdzseki 52-es méretben apró kopási hibákkal eladó,elcserélhető.(Bukósisak,bőrdzseki,bőrruha stb.)
Sziasztok Schuberth sisakot csak az Euromotornál lehet venni?Most Shoei felnyitható van de nincs benne napszemüveg és eléggé érzékeny a szemem,napszenyót a sérült orrom miatt nehezen viselem.Shoei-ből 2 xl-es van tehát nem egyszerű az eset,mert a Shoei elég nagy fajta a próbák szerint,tehát a legtöbb sisakból eggyel nagyobb kéne,de nincs,csak Schubi......legalábbis én nem találtam mást.
48,52,54-es méretben. Most a bolti ár töredékéért lehet a tiéd!
Dainese bőrnadrág 48-as
Belo bőrnadrág 54-es
Belo protektoros bőrnadrág 52
Ne maradj le róla!
Ma sikerült hozzájunom egy elég jó bukosisakhoz, csak ezen van valami "fog free" bevonat. Emiatt irok ide nektek, hogy hogyan lehet ezt takaritani. Van aki azt mondja hogy nem szabad, van aki meg hogy nyugodtan bárhogy. Van valakinek tapasztalata?
Ja van rajta pinlock is... azt sem vágom.
Köszi.
bering
Valaki nem vásárolt véletlenül a shox-ban Bering cordura ruhát?
Egyszínű fekete cordurát szeretnék, és az elég olcsó (33000 a nadrág és kabát). Ha van valakinek, írhatna róla! Mennyire kényelmes hosszútávon stb?
Köszi előre is
ám ha nemvagyok tolakodó megkérdezhetem milyen modellról van szó, milyen idős valmint a lényeg:D: mi píz? mert ha neked nemjo az 54es és a ruha jó állapotú valamint elfogadható árú akkor átvnném!