ketreszes, es nem feszult sehol sem. lehet, hogy az 52-est is magamra tudtam volna eroszakolni, bar oszinten nem probaltam. ha Pesten jarsz, ugorj el a Karasnaba es probald fel a ruhakat. ok forgalmazzak a Dainese-t.
Én is 54-re tippelnék,találtam egy táblázatot a neten a Dainese-től,aszerint viszont inkább ötvenkettő.A tiéd egy v. kétrészes volt?És mennyire passzos?
Sziasztok.Tudna valaki segíteni Dainese méretben? Ruhát hozatnék külföldről, a magasságom 185cm és 92-94kg körül vok.Ha valaki valami hasonló méretű és volt(van) dainese-je,akk. légyszi írjon.Sajnos a Karasnától elég messze lakok (230Km :-)
Alpinestars-ból 54-em van,de kicsit nagy a nadrágja.Abból az 52 nagyon passzent,de még feljön.
http://bike-expert.at/ Itt megtalálsz mindent , amire szükséged van. Nagyon korrektek az eladók, és mindig van valami akcióban náluk. Az árak pedig nagyon jók.
190/92 kilomra 54-es Dainese volt jo. Persze kerdes, hogy atlagos alkattal vagy 92-94 kilo, vagy izmos vagy pocakos.
Alpinestars-ból 54-em van,de kicsit nagy a nadrágja.Abból az 52 nagyon passzent,de még feljön.
Mennyit adnál érte?
A boltokban 65 fölött van az új ára ha jól tudom.
Talán igen
Kézi kamera!34x optikai 1200x digitális zoom, képstabilizátor, sok képeffekt, 2.7 LCD stb
Csere csak krosz felszerelésre!
Képeket kérni itt---- speedfan@citromail.hu
remélem nem soká "odaér".
Van több méretben is.
Hogyan gondoltad a cserét?
mail-ben megbeszéljük.
balazsgabor7@freemail.hu
AGV AIRTECH-hez keresek víztiszta plexit vagy LAZER FIBER PRO-hoz való pinlokos plexit kompletten lehetőleg újat bolti ár
berik ruha csere érdekel?
adatlapomon eladó cuccok közt megtalálod.
balazsgabor7@freemail.hu